Bebeklerimiz ve Biz

:)))))))))))))
hoşgeldün cümleten komesta
nasıın beklesin anasını satayım yaa
bırakın bugünde tatil yapın yap yap nereye kadar ,evdeyken bende arızaya bağladım
ama işe gelince kafam rahat etti gözüm görmüyor gönlüm katlanıyor :))

Bu aralar sigara olayını çok kafama takmaya başladım ya
çok değil 3-5 tane keyif amaçlı içiyorum ama onuda hayatımdan çıkarmaya karar verdim..
En son öğlen içtim yavaş yavaş cnaım istemeye başladı
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

kızlar ben çalışırken evim daha derli toplu daha temiz oluyordu hemde haftada bi temizlik yapmama rağmen şimdi evdeyim yapıyorum yapıyorum iş bitmiyo kafayı sıyırcam yakında...

HAYIRRRR kesinlikle içmemde içirmemde
bu konuda taviz yok kapalı balkonum var tavla masa sandalye
kahvehane gibi..orada içilir...
ama istemiyorum içmek artıkkkkkk
ama vurdu kafama
sigara kahve sigara kahve diye sayıklıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

yok onu kastetmedim zaten,tabiki içilmez ewin icinde...
bazı arkadaslarim iş yerinde 3-5 tane içip ewe gridikleri andan itibaren hiç içmiyorlar,onun için sordum

yani yelizcim gunde 2 paket icen insan olsan hak wercem sana da
3-5 tane icin kendini bu kadara kasmana gerek yok kanımca...
yine de sen bilirsin tabi
bırakmak istiyorsan hipnoz we ya akupunktur deneyebilrsingectigimiz gunlerde arkadasım hipnoterapi aldı cok memnun kaldı(sigara ile ilgili deil ama)
tıbben tedawisi olmayan bi cok hastalıgı da cozebiiyorlarmış
etkili yıontem

Aynen aynen en son sigaramı şirkette içiyorum ertesi sabah işe gelene kadar içmiyorum
Hafta sonları ise..denizden fırsat bulursam uyuyunca felan belki bir belki ikitane.. onun dışında
meşkuliyetten aklıma bile gelmiyor..

kızlar bende sıgara kullanmıyorum hıç kullanmadımda fakat hamıleyken çok cnm çekıyodu burnumda hep kokusu vardı şimdi hala gecmedı aynı seylerı yasıyorum çok cnm ıstıyor bazen esımın sıgarasından bı çekıyorum ohh dıyorum ama baslamaktan korkuyorum

Ne yani kasma bişey olmazmı diyorsun anlamadım... Yok o kadarda değil yani o kadar vahim değil
belki sakız veya bant alabilirim...Yemekden sonra ağzıma sakızı aldım halen ağzımda çıkarınca içicem diye :) ağzım ağrıdı neyse bir elma yiyeyim..

Varmı ayşe dışında benim gibi 3-5 kullanıcısı olan..

aman sibel bu yastan sonra sakın yapma ..
dun esimin kuzen de idik
kairisi iciyor sigara we cocogu 5 yasinda iken baslamis
cok sasirdim
akli selim insan o yastan sonra baslar mi???

aman diyim sibeeeeel

aynen oyle diyorum cnm kasma o kadar
yoksa gözünde daha cok buyur we bagımlı yapar seni

bende haftaada 3-5 kez kendisi ile haşırneşirim...anca arkadaslarla olunca, o da haftasonu

herkese selam, dün akşam arkadaşlarla ardamın doğum gününü kutladık, ardam doğum gününe hasta girdi, öksürüğümüz ve burun akıntımız var, bugun daha iyi çok şükür

kalabalıktan, telaştan pek resim çekmemişim, çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…