Bebeklerimiz ve Biz

Senin bana göre daha az canım belki bende bundan sonra öyle olabilir insanın arkadaşları dostalrı içince yakıyorsun keyif amaçlı..
Hülya cım çok geçmiş olsun Arda ya umarım bütün Seneyi daha sağlıklı geçer..
Bence özel günlerde bu gibi işler için görevliler tainetmek lazım ben öyle yapıyorum kamera sende foto sende..şu onda bu bunda :)))

Maşallah canım Çok Tatlı çıkmış Kocaman olmuş yakışıklı oğluşun
Allah daha nice nice yaşlar sörmenizi nasip etsin.
Öp yerime kız güzeli oğluşunu

yelizcim bende hamilelikten önce içiyordum ama hamilelikte tiksindim sonra kırkım çıktı tekrar başladım taki bu ramazan bayramına kadar günde 3-4 tane i
çiyordum ne olduysa bayramdan sonra kokusundan tiksindim halada ağzıma vurmuyorum içimden gelmiyoooo içmekte ama akşam yemeklerinden sonra özellikle morelim bozuksa ara ara istiyoooo
aslında hiç içmemen daha iyi ama :??????

Hayır Tenzile Kestirmedim ama inanılmaz can sıkıyor sürekli gözüne giriyor tamda uzamadı arkadan tek
kuyruk toplancak kadar iki yandan topluyorum ama ipek gibi kayıyor tokalar.. bu arada kestirmeyi
düşünmedim hiç çünkü uçları bukle bukle..biraz uzasın tepeden toplayınca bukleleri tıplamasına bayılıyorum belki 3-4 yaşında kestiririm..
Sen kestirdinmi neden sordun bildiğim bişeymi var..???

evet kadis hiç içmemek daha iyisi tabiki...
seninkide en az zararlısında keyfe keder içiyorsun sende..
bebelerimize örnek olmamız lazım...

allahıma şükürler olsun bu yaşıma kada sigara içmişliğim yoktur..lise yıllarında ortam kurbanı olup başlamayı denesemde bi türlü içemedim şu zıkkımı..iyikide içememişim gayet sağlıklıyım şimdi....

iyiyim mevcanım napam işte buralardayız hiç pas verdiğin yok delü garı görüşemeyüz tabii :dilcikar:
şaka bi yana oğlumdan fırsat buldukça bakınıyorum canım sen nasılsın <Berfe sultan nasıl öp benim için bal yanaklarındanŞeniz

Kadiş canımcım albümümüze yaptığın yorumlar için teşekkürleri bir borç biliriz, nasılsın bakalım Yezda hanımdan ne haber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…