Bebeklerimiz ve Biz

rica ederim ayşegülcüm ama hepsi samimi ve gerçekten içimden gelerek yazdım inanki oğluşun çok şeker böle yakında olsaaa ısırırdım onu ham ham diyeee yezadda iyi sabah annemle konuştum aynada kendini öpüyormuşşş cadııı :)))))

geldim kızlar geldimm
ya sormayın
Albinanın bugün düzeni şaştı..
Erken uyuyup erken uyandı..
alamadı uykusunu tekrar uyttum ama biraz zor oldu..
tam uyudu diyip çıkıyorum odadan ağlıyor arkamdann[
onçün gir çık oldu biraz:))/COLOR]

zeybencim hoşgeldin albina nasıl iyimi ah bunalr hep böle benimkide aynı senin kız gibi yaırıyom yanıma kalkıp komidinden tırmanıyooo

İşte Prensesimin Son Hali

Nasılda yumulmuş hamburger e :)

Buradada kuzenimin kızıyla

Burda ise ablaları resim yapıyordu bizde özendik bişeyler karaladık :)

bulduuuumm nasılda kaçırmışım bazen geçmişe bakamıyorum ondan görmedim sanırım ama çok güzel resimler nasılda koca kız omuş maaşallah Deniz'e öpüyorum kocamanŞeniz

yelizcim hamburger yiyebilirermi i zararı olmaz dimi ben çok korkuyorum bişeyler verirken acaba diye hani fasd food zararlı filan diyorlar ya o yüzden abur cubur şeylere pek bi meraklı oluyor çocuklar vermiyorum ben çikolata kraker arada sadece

ben ve eşim sigara kullanmıyoruz ancak..
Daha doğrusu ben bekarken kullanıyorum evlenince bıraktım..

ama içilen ortamlarda insdan kendinde bir eksiklik hissediyor..
Herkes içiyor biz içmesekte dumanından içmiş kadar oluyoruzz zaten...

saol alişim aynı sorun bizdede var..berfe uyudukça anca girebiliyorum..oda işten vakit kalırsa..uyanıkken siteyi açmamım imkanı yok..evin içinde girmedik oda karıştırmadık dolap bırakmıyor..
demek denomun haburger canavarına dönüştüğü resimleri görmedin demek....:)))

zeybencim hoşgeldin albina nasıl iyimi ah bunalr hep böle benimkide aynı senin kız gibi yaırıyom yanıma kalkıp komidinden tırmanıyooo

hoşbuldum cnm resimlerimize yaptığın yorumlar için çok teşekkürler..
Albina mmaşşallah düzenli uyuyor cnm.. bayramda baya bozulmuştu düzenimiz ama 2 gündür toparladık..
ama bugün yine şaştı..
kaynımın kızıda vardıyaa oda etkiledi biraz.. onu görünce kalkıyor yataktann.

Son düzenleme:

evet canım maalesef etrafta o kadar çok insan varki sigara kullanan...ev ortamlarında yanımda kim olursa olsun sigara içmeye kalkışınca valla hiç utanmadan kızıyorum benim ve kızımın yanında içmeyin diye..işi pişkinliğe vururlarsa ben odadan çıkıyorum bitince haber verin geri geleyim diyip onları utandırıyorum...eskiden pek takmazdım ama berfe olduğundan beri dumandan uzak durmaya çalışıyorum..nede olsa halen emiyor beni...

cin gibi gözlere bak..doğuştan artistmiş senin oğluşun da:))) demekki bu yakışıklılık sonradan olma deil doğuştan

bende çikolata düşkünüyümdür çok yerim..
Albinda bazen görüyor ben yerken. çok az veriyorum ama cdımda çok seviyor..
Önceki gün kaynımın kızı cips yerken Albinada istemiş. k.walidemde sağolsun baya yedirmiş.. Bende mutfakta mama soğutuyordum.. Ama cips tuttu midesini.. mamasını yemedi tabiii..
bişi desen bir türlü demesen birtürlü..
bikaç kere atıştık bu konuda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…