Bebeklerimiz ve Biz

kucağıma ilk aldığımda bir bakışı vardı gözlerimin içine içine hayatım boyunca unutamayacağım o anı kaşlarını çatmış gözlerini açmış içim bi tuhaf oluyor aklıma geldikçe :)))

oyy maşşallah kuzuya yaa..
Şimdiki çocuklar hemen açıyorlar gözlerini..
Eskiler bebiş doğduktan 1 hafta sonra açadı derler..
şimdikiler cin gibi..
Maşşallah tüm kuzularaa

Ayşecim aşk olsun ya demekki geçmişe bir gözatmak lazımmış :) saol hayatım zaten o kadar yedi sonra bıraktı ben doğurmuştum karnını çok yemesin diye :)))
kadizcim adres Deniz'im - Ana Sayfa buradan geçmişten bu güne birkaç resim var :)
Maşallah ne kadarda güzel bir bebek tertemiz doğmuş..
senin normalmiydi yoksa anormalmiydi doğumun..
mev.can bende kesinlikle evde içmem içirmem
hatta benim babam içiyordu evde deniz doğdukdan sonra deniz olsun olmasın dışarıda içiyor..
o neymiş öyle ya bütün geçen sigara dumanı soluyormuşuz diyor şimdi :)

zeynepcim daha anne karnındayken bayılıyorlar şekere çkolataya sevmezlermi benimkinin eline geçmesin koşup geliyo aç diye bide aç diye bilse aşşş aşşş bıdığım benim :)))

valla Yelizcim fırsat bulamazsan bakamıyorumki :)) çok güzel çıkmış ama maaşallah,
benimki normaldi ama gel bide bana sor anormal bi normaldi öldüm öldüm dirildim valla :)) benim oğlan 42 haftayı devirdi pek gelmeyede niyeti yktu doğumu ilaçlarla başlattılar sabahtan akşama suni sancı yedim...

ayyy yazmadan çıkarsam çatlarım..

berfeme hamişken sabah erken saatlere haftada bir kez nst ye girerdim..kuzum uyuduğu için asla tekme atmazdı..bu yüzden kalp ritmi düşük çıkardı..doktorum çikolata ve tatlı yiyip gel derdi her zaman..nst öncesi ıslak kek ve bol sütlü bi çikolata yerdim benimki 5 dakika içinde başlardı..karnımda dört dönmeye...

Deme beee ((( demek gelmeye niyeti yoktu senin yaramazın (
neyse geçti gitti (
bende son zamanlarda oynamıyordu yeri dar olduğu için o zaman ıQ çocuk Cd si dinletiyordum Mozart
felan bir oynuyodur halen oynuyor üst katta çekiç seni geliyor dan dan benim cimcime elleri kaldırıyor
başlıyor oynamaya :)))) anasına geçmiş :))

Yelizcim denizin albümü çok tatlı maşallah kuzuna yaaaa
gerçekten çok beğendim sende kızkardeşinin resimleride çok hoş mutluğu daim olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…