Bebeklerimiz ve Biz

bende sizdenim canımcımmmmm

arkadaşlar merhaba.ben daha yeniyim.kızım 15 aylık olcak nerdeyse.hanginizde benim kızımda olan sorundan var bilmek istiyorum.yemek yedirmesi sorun oluyor.şarkılarla yada oyunla vs...yemek yiyor.ve herşeyi eziyorum yoksa boğazına takılıyor yiyemiyor.rondodan geçirmiyorum elbette ama pilavı dahi ezmeden az az kaşıkla versem tükürüyor.ne yapmam gerek bilmiyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.iyi geceler

iyi geceler

bu saatte şaşırdımı derseiz uyuyamadım uyku tutmadı....

korkuyorum göğsümde sol tarafta beni oldukça rahatsız eden bir ağrı var boynumda düzleşme olduğunu için zaman zaman kas ağrılarım oluyor ama ağrı solda olunca ister istemez tırsıyorum... doktora gitmem lazım aslında daha önce gitmiştim birşey çıkmamıştı ama tam teferruatlı bir kontrolden geçsem iyi olucak resmen uyumaya korkuyorum ya... çok moralim bozuk başka şeyler düşünüp aklımı dağıtmak istiyorum olmuyor... :çok üzgünüm:

uykusuzluktan geberiyorum ama uyumak istemiyorum allahım sen hakkımda hayırlısını ver ailemde bol miktarda kalp hastası olduğu için isteristemez düşünüyor insan... sinirlerim bozuldu resmen:çok üzgünüm:

Günaydın Güzel bir gün diliyorum herkese..
Mehbube arkadaşım ben bu yutamama huylarını anne babalar kazandırıyor bebelere..sen öyle
alıştırmışsın öyle gidiyor..
ben yaşına gelmeden kızımın eline elma soyup verdim kendi yedi misal yani.. belli bir süre gidecek sanırım
senin bu işin çünkü k.walidemin komşusu var 3 yaşında tornu halen blendırdan geçiriyorlar..Dr una sordunmu..??

Mavicem balımm çok geçmiş olsun canım ihmal etme hemen kontrol ol canım ya..
Bak sana ailedede varmış..Umarım iyi sonuç alırısın.. çok geçmiş olsun canım

günaydın kızlar...
mavicem çok geçmiş olsun canım..hemen gitsen bi dr.a ihmale gelmez kesinlikle...
allahım şifanı versin inşallah...aklına gelen olmaz belki canım...

soytarım günaydın canım...seninle bişi paylaşmak istiyorum...
dün canım sıkkındı biliyorsun eşimle takışmıştık...
akşam eve gittik..kapıyı kızım açtı..direk babasına atladı..gelmedi kucağıma...
babasından aldım bana vurdu istemedi beni...
..sonra akşam da eve gidince ısırdı saçımı çekti sürekli oynamadı benimle...
senin başına da geldi mi hiç..
kayananam da sen babasına küstün o da sana küstü dedi..
acaba ben işe gittiğim için bana küstü mü yoksa kaynanam sürekli bişiler söyledi acaba çocuğa..aklıma kötü kötü şeyler geldi..çok üzüldüm inan...

günaydın kızlar,
mavicem geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme dr. git için rahatlasın canım öptüm,
soytarı günaydın şekerim nasılsınız bakiim,
mavilim canım benim üzülme kaynanan Ruzeye bişeyler desede o anlayıp sana tavır yapabilecek yaşta değil ki neden öyle yapmış olabilir belki bırakıp işe gittiğin için bilemedim şimdi (

mrb canım bebim oğlumda yiyemiyordu pütürcüklü şeyleri pilav, vs. ama bi kaç aydır yiyor hatta meyveleri bile yiyor artık benimkinin dişi yoktu ben ona bağlıyordum şu an 2 tane dişi var hemen hemen herşeyi yiyor artık çok şükür, inşallah senin kızında alışır az az vermeye devam et bence.

Canım günaydın;

Kız çocukları biliyorsun babalarınla düşkünlükleri dillere destandır.Aklına kötü bir şey gelmedi k.waliden istediği kadar ruzeye senin hakkında konuşsun ruze henüz onları idrak edemez,hafızasında kalmaz şuan için.Sen babasına tavırlı davrandıysan Ruzede hissetmiş ve oda sana tavır almış muhtemelen. Yada sana kızmışda olabilir onu bırakıp işe gittiğin için.Deniz dede dönem dönem yaşıyorum ben kapıyı açıyor seviniyor beni gördüğüne sonra kucağıma gelmiyor kızıyor küsüyor başka odaya kaçıyor ama kısa sürüyor..geçici yani onlar çok çabuk unutuyorlar ruzenin davranışıda anlıktır akşama boynuna sarılcak merak etme :)

saol canım.ama ilginçtir ki benim kızım babasına hiç düşkün değil..onunla en fazla 5 dk oyun oynar..hep benimledir...
babasına kızıdığımı eminim anlamıştır...
ama bilmiyorum..içimi ferahlattın canım...bakalım akşam nasıl davranacak..gerçi sabah kucağımdan gitmedi..yattı göğsüme babannesine gitmk istemedi...
dediğin gibi anlık galiba...
acaba diyprum kaynanamların evine bi dinlieme cihazımı yerleştirsemmkötükedihüsokötükedihüso

Günaydın ayşecim iyiyiz saol hayatım sen nasılsın? Aliş nasıl 2.uykusundamı..??
Deniz gündüz 10 dk ya uyumuş ya uyumamış..Akşam eve gittim anne ee ee diye k.walidemin yatak odasına çekti beni zar zor yemek yedim 19,30 da geldik eve koştura koştura hemen yatağa atladı..
sabahda 07,30 da kalktı..:)
Bu arada sitedeki yorumlar için saol bebeeemmm mucuks:)

:) canım sen şuanda ruzeyle daha ilgili daha şevkat dolusun tabiki seninle daha çok vakit geçirmek isteyecek ama bu babasını sevmediği anlamına gelmez canım.. Sen değil eşin olsaydı yine aynı davrı
takınacaktı ruze..Bak dene bunu akşama;Ruze yanınızdayken elinle ilgilen sarılın öpün cici yapın
ruzede gelecek aranıza hemen ikinize sarılcak...Bebeklerin en mutlu olduğu an Anne babasını öpüşürken gördükleri anmış..Sana kıskanıyor gibi gelebilir ama o mutlu oluyor sizi öyle görünce..
Onun tavrı anlık evet çok üstünde durma..Bak sabah hemen eskiye dönmüş..
Dinleme cihazımı Alemsin kız sen bırak ağrısız başını ağrıtma yok yere :))

zaten babasıyla beni yanyana görmesin fırlayıp geliyor yanımıza...
babasını da seviyor ama ne bileyim belki ilerde düşkün olur onada..
bu arada biz hala küsüz daha doğrusu ben ona küsüm..
ilgilenmiyorum kendisi ile...
uğraşıyor bakalım ama
şaka yaptrım kız..ama bazen aklıma fena şeytanlıklar geliyor....

akşam erkenden yatmış deno maşallah...
ruzede uyku düzenini rezil etti valla.bi gün erken bi gün geç..o uyumadan kendim uyuyorum valla...
sabah 7,30 hafta içi için güzel bi saat ama hafta sonu için çok kötü...
akşama kadar o kadar yorulmasına rağmen bütün gün nasıl uyumuyor haret valla..
benim bile gündüz nasıl uykum geliyor

yok yelizcim sabah erken kalkıyor ya 9:30 a doğru yatırdım daha uyumadı :)) bazen böyle düzensizlikleri oluyor maaşallah denize gündüz uyumamış tabii hele biimki gündüzde uyumasa dahi bazen 10- 11 e kadar uyutamadığım olutor baze :))

Olur olur merak etme canım..
arada bir küslük iyi oluyor..Finali güzel bitiyor :)))))
Valla sorma gün dediğim gibi masadan sürekli kaldırdı beni ee ee diye zor yedim yemek..
evet haftaiçi iyide haftasonu yine erken kalkıyor..
Dün günleri vardı k.walidemin dışarıdalarmış onun için uyumamış gündüz uyumıyıncada hem hırçın oluyor hem mızmız erkendende yatıyor..Sorma nasıl aktifler 5 dk durmuyorlar ama yinede uyku yok bazı zamanlar..Banada bastırıyor bazen uyku yemekden sonra :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…