- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.561
Ne yani kasma bişey olmazmı diyorsun anlamadım... Yok o kadarda değil yani o kadar vahim değil
belki sakız veya bant alabilirim...Yemekden sonra ağzıma sakızı aldım halen ağzımda çıkarınca içicem diye :) ağzım ağrıdı neyse bir elma yiyeyim..
Varmı ayşe dışında benim gibi 3-5 kullanıcısı olan..
arkadaşlar merhaba.ben daha yeniyim.kızım 15 aylık olcak nerdeyse.hanginizde benim kızımda olan sorundan var bilmek istiyorum.yemek yedirmesi sorun oluyor.şarkılarla yada oyunla vs...yemek yiyor.ve herşeyi eziyorum yoksa boğazına takılıyor yiyemiyor.rondodan geçirmiyorum elbette ama pilavı dahi ezmeden az az kaşıkla versem tükürüyor.ne yapmam gerek bilmiyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.iyi geceler
Canım günaydın;
Kız çocukları biliyorsun babalarınla düşkünlükleri dillere destandır.Aklına kötü bir şey gelmedi k.waliden istediği kadar ruzeye senin hakkında konuşsun ruze henüz onları idrak edemez,hafızasında kalmaz şuan için.Sen babasına tavırlı davrandıysan Ruzede hissetmiş ve oda sana tavır almış muhtemelen. Yada sana kızmışda olabilir onu bırakıp işe gittiğin için.Deniz dede dönem dönem yaşıyorum ben kapıyı açıyor seviniyor beni gördüğüne sonra kucağıma gelmiyor kızıyor küsüyor başka odaya kaçıyor ama kısa sürüyor..geçici yani onlar çok çabuk unutuyorlar ruzenin davranışıda anlıktır akşama boynuna sarılcak merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?