- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.581
dünürüm bak atlama bu konuyu. soğuk algınlığı gibi birşey de olabilir. hemen kötü düşünme leyn fisfisfis sen bendende kasvet sin be... delüüü. topla tasını tarağını git bakem bi doktora sen. biz türk milleti kendi kendimizin doktoruyuz maşallah.. doktora gitmeden teşhis kondu.. :1no2: heç yakıştırmadım sana.. içini ferahlatmak için git bakalım ne dicek.. birşey yoktur sıkma canını sen yerimseniben kıyamam bee bugün git doktora geciktirip de kendi kendinin canını sıkma boş yere :mymeka: öptüm seni. sen söyle bakim paşa nasıl. iyi mi... hiç bahsetmiyosun damadımdan... :dilcikar: sakın öyle garip şeyler düşünme. birde bana der delüüü -tatlicadiarzu-iyi geceler
bu saatte şaşırdımı derseiz uyuyamadım uyku tutmadı....
korkuyorum göğsümde sol tarafta beni oldukça rahatsız eden bir ağrı var boynumda düzleşme olduğunu için zaman zaman kas ağrılarım oluyor ama ağrı solda olunca ister istemez tırsıyorum... doktora gitmem lazım aslında daha önce gitmiştim birşey çıkmamıştı ama tam teferruatlı bir kontrolden geçsem iyi olucak resmen uyumaya korkuyorum ya... çok moralim bozuk başka şeyler düşünüp aklımı dağıtmak istiyorum olmuyor... :çok üzgünüm:
uykusuzluktan geberiyorum ama uyumak istemiyorum allahım sen hakkımda hayırlısını ver ailemde bol miktarda kalp hastası olduğu için isteristemez düşünüyor insan... sinirlerim bozuldu resmen:çok üzgünüm:
arkadaşlar merhaba.ben daha yeniyim.kızım 15 aylık olcak 0nerdeyse.hanginizde benim kızımda olan sorundan var bilmek istiyorum.yemek yedirmesi sorun oluyor.şarkılarla yada oyunla vs...yemek yiyor.ve herşeyi eziyorum yoksa boğazına takılıyor yiyemiyor.rondodan geçirmiyorum elbette ama pilavı dahi ezmeden az az kaşıkla versem tükürüyor.ne yapmam gerek bilmiyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.iyi geceler
iyi geceler
bu saatte şaşırdımı derseiz uyuyamadım uyku tutmadı....
korkuyorum göğsümde sol tarafta beni oldukça rahatsız eden bir ağrı var boynumda düzleşme olduğunu için zaman zaman kas ağrılarım oluyor ama ağrı solda olunca ister istemez tırsıyorum... doktora gitmem lazım aslında daha önce gitmiştim birşey çıkmamıştı ama tam teferruatlı bir kontrolden geçsem iyi olucak resmen uyumaya korkuyorum ya... çok moralim bozuk başka şeyler düşünüp aklımı dağıtmak istiyorum olmuyor... :çok üzgünüm:
uykusuzluktan geberiyorum ama uyumak istemiyorum allahım sen hakkımda hayırlısını ver ailemde bol miktarda kalp hastası olduğu için isteristemez düşünüyor insan... sinirlerim bozuldu resmen:çok üzgünüm:
Slm kızlar merhabalar herkeslere bugün işe gitmedim yezdayı doktora kontrole götürecektim izin aldım dünden gece kociş rahatsızlandı uyandımki üşüyor diş dişe vuruyo adamcağız.
bayramda gribe yaklandı atlamadı şimdideateşlendi ve halsiz bende izin aldım gitmedim evdeyim yezda yatıyor kalkınca doktora gidiceğiz. eşimide yatırdım ıhlamur falan verdim bide ilaç verdim dinleniyo 2 tane bebeğim var bugün evde baktığım:)))))
ben üstüne düştükçe nazlanıyor eşimdeee :))))))
mavicem doktora git canım ihöal etme.
elifcim yelizinde dediği gibi ruze anlamazki kaynananın dediklerinden ama hissetmiştir belki yavrum yanında oluysa tartışma çocuk görüyor. tepkide vermiş olabilir bundan ama unutuverir merak etme.
Bu arada kitap olayına sevindim canım al tabi..inan merak ettiğin kadar var vaktim olsa çok istiyorum topik açmak ama yokki vakti olan birine yollasamda çekip resimleri eklese :)
Bende tenzilenin dediği kitabı almayı düşünüyorum bu aralar melankoli durumdayım dönem dönem :)
Kadis ve Zeynep yorumlarıma desteğiniz için çok mersi canlar
Ewet hayatım mesaj attım ama cevap gelmedi...
Tekrar atarım evden burdan bazı şeyler görünmüyor..
Yada sen bir dene canım bakalım sana cvp gelecekmi..??
iste geldim burdayııım :)))Bu arada kitap olayına sevindim canım al tabi..inan merak ettiğin kadar var vaktim olsa çok istiyorum topik açmak ama yokki vakti olan birine yollasamda çekip resimleri eklese :)
Bende tenzilenin dediği kitabı almayı düşünüyorum bu aralar melankoli durumdayım dönem dönem :)
Kadis ve Zeynep yorumlarıma desteğiniz için çok mersi canlar
Hayır Tenzile Kestirmedim ama inanılmaz can sıkıyor sürekli gözüne giriyor tamda uzamadı arkadan tek
kuyruk toplancak kadar iki yandan topluyorum ama ipek gibi kayıyor tokalar.. bu arada kestirmeyi
düşünmedim hiç çünkü uçları bukle bukle..biraz uzasın tepeden toplayınca bukleleri tıplamasına bayılıyorum belki 3-4 yaşında kestiririm..
Sen kestirdinmi neden sordun bildiğim bişeymi var..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?