Bebeklerimiz ve Biz

dünürüm bak atlama bu konuyu. soğuk algınlığı gibi birşey de olabilir. hemen kötü düşünme leyn fisfisfis sen bendende kasvet sin be... delüüü. topla tasını tarağını git bakem bi doktora sen. biz türk milleti kendi kendimizin doktoruyuz maşallah.. doktora gitmeden teşhis kondu.. :1no2: heç yakıştırmadım sana.. içini ferahlatmak için git bakalım ne dicek.. birşey yoktur sıkma canını sen yerimseniben kıyamam bee bugün git doktora geciktirip de kendi kendinin canını sıkma boş yere :mymeka: öptüm seni. sen söyle bakim paşa nasıl. iyi mi... hiç bahsetmiyosun damadımdan... :dilcikar: sakın öyle garip şeyler düşünme. birde bana der delüüü -tatlicadiarzu-
kızlar sizler nasılsınız iyi misiniz. keyifler yerindedir inşallah..

kızlar mrblar..
bugün yine erkenciyiz biz..
2 gündür böle 8,30 da kalkıyoruz.. ama iyide oluyro yaa..
zaten günler kısa. erken kalkıp biraz iş görürüm bari:))

Bu sabah bıdığım uyanmış karyolamın başlığına astığım sabahlığımı uzatıyor bana kalk diye.. bende aldım tamam sağol annecim diyip kenara koydum yatmaya devam ettim.. nasıl kızdı bana bıdık.. ellerini sıkıyor cadı kalk diye..
Ee zaferi o kazandı tabi..:))
Sabah ta oyun oynuyoruz.. Market insörtü vardı. onlan cee yapıyorum. beyenmedi benim yaptığımı aldı elimden yüzüne kapatıp açtı, dilini dışları çıkarıp püskürttü.sonra tekrar bana verdi böle yap diyee..

Şimdi uyuyor Prensesim..
Yelizcim kitabıda görümcemin tanıdığı bir kırtasiye var. Bİz getirtiriz demiş. siparişi verdik. inş. tez zamanda gelir. çok merak ediyorum :))
Tenzile senin tavsiye ettiğin kitapta aklımdaydı.
onuda sordum onun basımı şuan durduruldu dediler....( doğru olabilirmi?)

Mavilim üzülme tatlım yaa..
Ruzenin yaptığı kesinlikle anlık bir şeydir..
bak sabah kucağımdan gitmedi diyorsun.

Kız çocukları babaya daha düşkün oluyor..
Albina gündüz peşimden ayrılmıyor. uyanıkken iş bile yapamıyorum. Ama akşam babsını görünce unutuyor beni:))
Ama benide paylaşamıyor.. kaynımın kızı burdayken sarılıyor bana. Albina feryat figan uzaklaştırıyor çocuğu geliyor kendi sarılıyor.:))
oy oyy çok tatlı bu yumurcaklar yaa.. Dünyamız bizim..

Slm kızlar merhabalar herkeslere bugün işe gitmedim yezdayı doktora kontrole götürecektim izin aldım dünden gece kociş rahatsızlandı uyandımki üşüyor diş dişe vuruyo adamcağız.
bayramda gribe yaklandı atlamadı şimdideateşlendi ve halsiz bende izin aldım gitmedim evdeyim yezda yatıyor kalkınca doktora gidiceğiz. eşimide yatırdım ıhlamur falan verdim bide ilaç verdim dinleniyo 2 tane bebeğim var bugün evde baktığım:)))))
ben üstüne düştükçe nazlanıyor eşimdeee :))))))

mavicem doktora git canım ihöal etme.
elifcim yelizinde dediği gibi ruze anlamazki kaynananın dediklerinden ama hissetmiştir belki yavrum yanında oluysa tartışma çocuk görüyor. tepkide vermiş olabilir bundan ama unutuverir merak etme.

Selam zeynepcim bu aralar bebeler uyumak istemiyor..
büyüdükçe iç istemiyorlar sürekli faal olmak istiyorlar..
Bak sen cimcimeye demek sabahlığını veriyor giy diye :))
Denom da ben kalkınca terliklerimi gösteriyor Alll Giiy giiiiiy diye bağırıyor
babasınada aynısını yapıyor :)) çok düzenciler maşallah:))) ille giycen yoksa dilinden kurtulamazsın

-

cnm bu durum Yelizinde dediği gibi çoğunlukla alıştırmaktan oluyor..

Benim kzızımda 16 aylık ve 1 aydır herşey yediriyorum..
9-10 aylıken bişeyler vermiştim eline bir iki kez boğulma tehlikesi atlattı....
k. walidem ve eşim verme dediler.. destek de göremeyince bende korktum vermeyee..
Ama baktım olacak gibi değil.. Baştan kendim küçük küçük koparıp verdim. şimdi maşşallah kendi yiyebiliyor..büyük koparınca kendi çıkartıyor:))
Pilavda baştan sade kuru gelebilir.. biraz yopurtla karıştırıp versen yiyebilir belki..

Bu arada kitap olayına sevindim canım al tabi..inan merak ettiğin kadar var vaktim olsa çok istiyorum topik açmak ama yokki vakti olan birine yollasamda çekip resimleri eklese :)
Bende tenzilenin dediği kitabı almayı düşünüyorum bu aralar melankoli durumdayım dönem dönem :)

Kadis ve Zeynep yorumlarıma desteğiniz için çok mersi canlar

Kadis cim eşine geçmiş olsun canım..umarım yezdaya geçmez...Erkek ler öyle nazlı lar hemde çok :)
Geçen pazar akşam yemeğinde salata yapıyordum bıçak domatesden kaydı işaret parmağımı kestim
azdı kesik ama canım çok acıdı eşime dedim gel devam et sen çok acıyor.."bişey olmaz bişey olmaz dikkat et salataya gelmesin"..neyse aldı o eline bıçağı dk bir o kesti aynı parmağını ben ne dedim hatmin edin" bişey olmaz bişey olmaz dikkat er salataya gelmesin" :))))))) ama onunki çok acımış öyle diyor :))))))))
Sonrada ben ruh eşi olduğumuz nasılda belli ikimizde aynı parmağı kesildi :))))))

cnm geçmiş olsun.
Sıkma canını cnm iyi şeyler düşün.
üşütmektende olabilirr..
İhmal etme ama cnm. Hemen bir Dr. git..

Geçmiş olsun eşine ...acil şifalar..

cnm sen bu konuda moderatörlerden yardım istediğini söylemiştin cvp gelmedimi?

Kitap gelsin ben yardımcı olurum cnm..hepsi olmasada önemli yerlerini paylaşırız.. Ne dersin?

Ewet hayatım mesaj attım ama cevap gelmedi...
Tekrar atarım evden burdan bazı şeyler görünmüyor..
Yada sen bir dene canım bakalım sana cvp gelecekmi..??

evet haklısın.herşey alıştırmaktan geçiyor.bende pilavı genelde yoğurtla vermeye çalışıyorum.o zaman çok güzel yutuyor.eline verip yemesini beklemek biraz zor oluyor aksi takdirde onu beklemeden işlerimle ilgilensem bu kez aklım onda kalıyor çok kusuyor boğazına takılınca.artık hayırlısı uğraşcam bakalım.15 aylık benimkide ama siz iyi etmişsiniz alıştırmakla.neler veriyorsunuz kahvaltıda mesela?

merhaba.ilginç olan şuki benim kızımın 14 tane dişi var ve yemekleri yutuyor çiğnemiyor.çiğneme alışkanlığı olmadığı için pütürcüklü şeyleri yutarken boğuluyor nerdeyse.dediğim gibi uğraşcam başka çaresi yok.sağolun.
buarada bişey sorayım siz eskisiniz galiba sitede ben kendime gelen mesajları toplu olararak göremiyorum sayfaları karıştırmam mı gerekiyor?bunun başka yolu yok mu:)

iste geldim burdayııım :)))

herkese kocaman merhaba

ütüler bitti,ew silindi supuruldu(toz alınmadı ) kahwe yapildi we bilg.basina oturuldu...tabi DRN 2 itibari ile uyudu

bu arada ben degisik sekillerde turk kahweleri yapıyorm,parca cikolatalı,kakolu, wanilyali gibi gibi,tawsye ederim,cok guzel oluyor....

yelizcim annenin gunlugunu mu alacaksin?

aynen DRn inde saclar oyle uclar kıwır we orta boyda arkadan toplanmıyor , tokalarida ckarip duruyor,saclar goozune giriyor,
ben kestirmek istiyorum aslen hemde sıfıra ama gonjam(esim) istemiyor....
ewet cok guzel duruyor kıwır kıwır ama daga guclu cıkmasi icin istiyorm aslında,
ablam yegeniminkini kestirmişti,cok seker olmustu we kısa surede yine aynı sekilde uzamıstı..
bilmiyorum bakalım nolcakk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…