- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.601
evet haklısın.herşey alıştırmaktan geçiyor.bende pilavı genelde yoğurtla vermeye çalışıyorum.o zaman çok güzel yutuyor.eline verip yemesini beklemek biraz zor oluyor aksi takdirde onu beklemeden işlerimle ilgilensem bu kez aklım onda kalıyor çok kusuyor boğazına takılınca.artık hayırlısı uğraşcam bakalım.15 aylık benimkide ama siz iyi etmişsiniz alıştırmakla.neler veriyorsunuz kahvaltıda mesela?
2 - 3 adet küp küp doğranmış bal kapağı,1 adet küçük patates,1 adet kuru soğan bi tutam tuz çok az sıvı yağ...
düdüklüde 20 dakika haşlıyorsunuz..
piştikten sonra üzerine 1 çay bardağı sıcak süt döküp blendırdan geçiriyorsunuz..
bu verdiğim ölçü de yaparsanız iki yada 3 öğün yetiyor çorba
berfe bayıla bayıla yiyor..
teşekkürler bebem sağol öperimseni deneyeceğim bakalım gerçi benim zibidik tatlı şeyleri pek sevmiyor
zeyno napıyosun bakim sen minik cadım nasıl?
cnm şu yeşil mercimek we erişte ile olan corba warya otutmaç çorbası nasıl oluyor ki tenziş?
he tamam bence de ewinizdeki terapisti al,o daha iyi , bilgilendirici,,egitici.....oşgeldin tenzile..
Ohh maşallah derinle berabermi yapıyorsunuz :) ben ev süpürdüğüm zaman denizde tutuyor beraber süpürüyoruz :) tozuda yarın alırsın boşveeeeerrrr :)
Nasıl yapıyorsun kakaolu kahveyi de bakalım..??
Yok canım Evinizdeki terapisti düşünüyorum :)Valla ben sıfıra kestirmeyi düşünmüyorum kıyamam
Ne güzel derinde kıvrık saçlı :) bayılıyorum ben öyle saçlı bebelere..bazen band takıyorum ama onuda toka gibi aynada gördüğü zaman pıt çıkartıyor :)
Zeynepcim saol canımcım bakalım sana cvp gelecekmi..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?