Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlar çok saolun ayrıca

şimdi biraz daha iyiyim benim boynumda düzleşme olduğu için kaslarım bazen arıza yapabiliyor örgü olayı felan fazlası bana gelmiyor... ehhh kedimi bildim bileli annemde kalp hastası olduğu için ister istemez paranoya oluyor insan ama hep şöyle diyorum benim butür birşeyim olsaydı hamileliklerimde felan mutlaka arıza yapardı.... birde içimi bir nebze olsu rahatlaan bende bir kaç yıldır var bu ağrılar sanırım kalp olsaydı çoktannnn olan olurdu.. allah korusun ..:Saruboceq: yaa ben paranoyak oldum galiba yeğenimin yeleğini bitirdim alel acele diktim düğmelerini felan babam geldi sabah alıp götürdü yarın bursaya gidiyorlar sanırım yeleği bitirmeye çalışınca zorladım kendimi biraz... yok yok akıllamicam bensenağlama

oşgeldin tenzile..
Ohh maşallah derinle berabermi yapıyorsunuz :) ben ev süpürdüğüm zaman denizde tutuyor beraber süpürüyoruz :) tozuda yarın alırsın boşveeeeerrrr :)
Nasıl yapıyorsun kakaolu kahveyi de bakalım..??
Yok canım Evinizdeki terapisti düşünüyorum :) Valla ben sıfıra kestirmeyi düşünmüyorum kıyamam
Ne güzel derinde kıvrık saçlı :) bayılıyorum ben öyle saçlı bebelere..bazen band takıyorum ama onuda toka gibi aynada gördüğü zaman pıt çıkartıyor :)
Zeynepcim saol canımcım bakalım sana cvp gelecekmi..??

cnm 14 dişi olupta hala yutmakta zorlanması biraz düşündürücü..
bir dr. git istersen..
Eline birşey verdiğinde başıboş bırakma tatlım.. Gözetimin altında olsun..
İşleride biraz boşvereceksin.. Bebişin herşeyden önde gelmeli.. öle değilmi?
Bizim 7 dişimiz var hemen hemen herşeyi yiyor...

buldum alişimin anasııııııııııı:lepi:

k.walidem çok sever tutmaçı yani o çok güzel yapar ben çok severim :))) bilmem anlatabildimmi..:)
Kapak çorbasınıda Ms.Eda yaptı canım ama sonra sevdi veya sevmedi gibi yazdımı bilmiyorum -hatırlamıyorum :)
Gaz felanda olabilir mavice eğer çok korkuyorsan bir kontrol ol şekerim..

zeyno napıyosun bakim sen minik cadım nasıl?

İyiz cnm sen nasılsın?
Ali nasıl?
Albina da biraz önce uyandı. kakasını yapmış. ben odaya girer girmez..
bezini tutmuş kaka kaa diyor..:))

Temziledim şimdi yemeğini yedirecem..
Tenzile kahvelerini bende merak ettim. Tarifini verirmisin...

Çikolata ve kahve olmasa olmazım benimde.. Kahveyi genelde çikolata kıtlatarak içerim..

herkese merhaba....kızımı uyuttum...iki sohbet edelim dewdim kimler var bakalım..
mavicem geçmiş olsun canım...
mavilim sende üzülme ruze bunları anlayacak kadar büyük deil...bebek neticede bi anı bi anını tutmaz....

14 dişi var ve çiğeyemiyorsa bir diş dr una göster bir sornunmu var ama sanmam bence alıştırmakla alakalı dediğim gibi 3-4 yaşında halen blendırdan geçirenleri biliyorum..

Benim kızımın 16 dişi var geçenlerde keçiboynuzunu alıp yedi düşün nasıl sert.. maşallah
Bu arada keçiboynuzu çok iyiymiş yiyebiliyorsa eline verin yiyemiyorsa 3 tane keçiboynuzunu bir çeyveze kaynatıp meyvesularına felan karıştırıp verin yarı yarıya...kan yapıyormuş

kızlar bi şey sorcam bende sabah kahvaltıdan sonra berfeye bir tatlı kaşığı üzüm pekmezi veriyorum...ama marketlered satılandan deil..hakiki üzüm pekmezi katkısız köyümüzden getirtiyorum..bu pekmezde kan yapar dimi..bi ara düşündüm marketelerden keçiboynuzu pekmezi alayım diye....

he tamam bence de ewinizdeki terapisti al,o daha iyi , bilgilendirici,,egitici.....

aynen cnm hasta oluyor supurgeye ben bide onun için yeni süpürge aldim hepa filtreli rahat rahat yaoıyoruz,sesi de az cıkıyor... ama derine oyunca elektrik supurgeleri war onadan alim diyorum hafta sonu
içinde köpükler war onu saçıp süpüyor, bakacagim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…