Bebeklerimiz ve Biz

zeybennep, soytari we kahwelerimi merak edenlere tarif:

damla cikolatayı az su ile eritip uzerine kahwe we sekeri ilawe edip normal sekilde yapıyorsunuz...
wanilyalı we kakaolu içinse istediginiz miktarda wanilya weya kakaoyu koyup normal mikaralarda kahwe we seker ilawe edip pişiriyorsunuz, bu kadar basit.. bildiginiz pasta larda kullanılan wanilyalar ama yarım çay kaşıgı kadar yeterli oluyor,
hos bir tat weriyor....

sizler icin misafirlerinize degişik bir sunum oluyor...

afiet olsun şimdiden

Bence iyi yapıyorsun mev.can ama keçiboynuzu daha iyi diye duydum ben..k.walidem denizle barışa öyle yapıyor..
Öylemi köpük atım onumu süpürüyor ilginç.. :S Mücümün egeside elektrik süpürgesi hastasıymış oda alacaktı..Tarifler için saol gayet basitmiş deneyelim bir ara bakalım :)

Deniz de inanılmaz seviyor tutmaç çorbasını..Hem yeşil mercimekde çok faydalı..
Sarmısaklı oluyor..sarmısakda faydalı ..aslında çorba başlı başınca faydalı bir çorba..eminim bütün bebeler sever

ewet cnm köpüüğü de içinde:)

afiet olsun cnm dene tabi

Bu arada Mücüm ün Egesinin pipisinde yağ bezesi çıkmış Hastaneye götürceklermiş haftasonu
Belki Acil Sünnet olabilirmiş..ama idrar sızmasıda olabiliyormuş deri altına..tam sonucu dr dan sonra öğreniceklermiş..sizede bilgi geçeyim dedim..

Kütüphaneden en iyi şekilde yararlanmak

Yaşadığınız yerdeki kütüphaneye üye olun ve küçük çocuklar için okuma saatleri olup olmadığını öğrenin. Böylece çocuğunuzla masal dinleme keyfini paylaşabilir, ona kütüphaneyi öğretebilir ve yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Çocuğunuzun eve götürmek için raftan kendisine bir ya da iki kitap seçmesine izin verin. Ayrıca kütüphanede çocuklara ve ailelere yönelik programlar ve hizmetlerle ilgili bilgi de edinebilirsiniz.

merak saldım şimdi senin bu puzzlelara...
akşam almak istiyorum bi tane...
akşamları derin uyuduktan sonra eşinle beraber mi yapıyorsunuz..ben eşimin tv merakından bi hayli sıkıldım da...
berbaer bişiler yapmak istiyorum...
siz nasıl yapıyorsunuzzz..
cevap verirsen sevinirim canım

slm kızlarr.nasılsınız...
geçmişe bakamadım herşey yolundadır inşallahh.
bugün arkadaştaydım.topiğe bakamadım hiçç.
kızlar naz bayramdan beri kendi kendine uyumaya başladı yatağına yatırıyorum
emziğinide alıyor ağzına uyuyorr.... inşallah böşle devam eder
bir ara kendi kendine uyuyordu bişiden korktu heralde illa ben ayağımda sallayınca uyuyorduuu

Selam zeynep cim
maşallah maşallah 41,5 kere
aman nazar değmesin bende denomun öyle uyumasını çok istiyorum ama
olmuyor çok çok uyku saati geçince kendi uyuyor ille del del diye yanına çağırıyor

iyi akşamlarrrr nasılsıızzz zeyom bidenem sende mi burdasın.. yimek yepıcam bir bakim dedim
soytarı sen nasılsın canım ilk fırsatta bir gimek istiyorum bende doktora artık ne zaman olursa o ilk fırsat:1closedeyes:

bugün çağanda gündüz uykusuna kendi yattı ama çok uykusu gelmişti bayıldı resmen yani:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…