Bebeklerimiz ve Biz

benim zibidim ıslak mendili her yere boşaltmış bide kendi kendine koy koy diyor ))) ocağı siliyordum eline bi tane mendil almış oda fırını siliyor :)))

bak sen alişe anasının uslu kuzucuğu temizlesin tabi tembel alıştırma ilerde eşi sana dua eder
mavicem iiyiyim hayatım dk saymaya başladım az kaldı prensese kavuşmaya :) sen nasılsın
bencede ihmal etme canim git ilk fırsatta..bak ne güzel yatmış çağanda
babane ya benim kuzum niye yatmıyor kendi (((((

mavice danam pek sugar çıkmışsın haaa maaşallah, çağanda çok datluuu yirim onu benim yerimede öp zeytin gözlünü...

kuzumu uyuttum,salatayı yaptım,masayı hazırladım...
şimdi dedikodu zamanı tabii berfe uyanmazsa...yine diş çıkartıyor..uyku düzeni altüst oldu yavrumun...bide hafif ishal.

saol danammm

boyanıp cilalanın ca fena olmuyor yani

eşimin anlattığı bir fıkra geliyor aklıma hep

tanrı erkeği yaratmış ne mükemmel bir varlık yarattım demiş

sonra kadını yaratmış sağına bakmış soluna bakmış pek beğenmemiş amannnnn demiş boyarız süsleriz olur işte demişkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin mevcanım kıs ne seksülüğü arada bir havalara giriyom bilmem ne oluyorki bene eccük boyalanınca insan azıcık kedine bakınca bakışları bilem değişiyor valla sizce niye hadi bakalım 100 puanlık uzman sorusu:uhm:

kuzumu uyuttum,salatayı yaptım,masayı hazırladım...
şimdi dedikodu zamanı tabii berfe uyanmazsa...yine diş çıkartıyor..uyku düzeni altüst oldu yavrumun...bide hafif ishal.

diş olayını sorma 4 azı 2 köpek diş 6 tane birden patlıyor bir huysuz ki sorma bizimkide eccük ishal ama eccük

delü garı seni demek boyarız iyiymiş :))))))
valla doğru tespit bende kendimi iyi hissederim eccük makyaj eccük kuaför insanın morali bile düzeliyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…