J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.921
sizede merhaba tekrardan.evet henüz yeniyim sitede.sizin kızınızın ismi nedir?sizinki 14 aylık galiba.benim kızım bugün tam 15 aylık oldu.22 eylül doğumlu.
buarada teşekkür ederim sağolun iyiyim inş sizde iyisinizdir.kızınızda çok şeker görünüyor fotoğrafında allah bağışlasın.iyi geceler
herkese selam, iyi pazarlar, eşimle bu sabah mutfağa girip harika bir kahvaltı hazırladık, bu aralar liseli aşıklar gibiyiz, allah bozmasın
sonrası bu kadar eğlenceli değil, ütü yaptım, ortalığı topladım
sırada banyo faslı ve yemek yapımı var, yarınki derslere hazırlanmam lazım, bi de berkanın ödevleri var, of of hiç sevmiyorum hafta sonlarını
selammsssss nasılsınız arkideşler hepinize ailenizle iyi ve mutlu pazarlar diliyorumm...
biz yaklaşıkkkkk 2 saat kadar önce kahvaltı yaptık geçe saat 02:30 felandı yattığımızda bir arkadaşımızın evinde toplandık dün akşam yaklaşık çocuklarla bereber 15 kişi felandık çiğ küfte ikramlar sohmet muhabbet derken zaman nasıl geçti anlamadık birde yahu 50 centi severdim ama akşam bayıldım daha doğrusu bayıldık adamakaydirigubbakcemile3 yakışıklı değil ama sevimli bir herüf candy shop ı söylemeye başlayınca benden delü olmasın bir arkadaşım var bir attı kendini ortaya dellendük resmen delikafadulden :dance: velasıl kelam güzel bir akşamdı... beni şimdi işler bekliyor sanırım akşama kadar ancak hallederim... ama tembelliğimde üstümde bugün neysenm çenem düştü yine hadi size iyi pazarlar
Herkese merhabalar,
uzun bir ara oldu valla sizlerle şöyle çata çata yazışmayalıdelikafadulden
neyse benden haberler geçeyim size ege iyi dğn doktora götrürdük Acıbadem hastanesine gittik bu sefer genel cerrah boynundaki ve pipi ucundaki kitle gibi ufak parçalara baktı.
boynundakiler lenf bezi sıkıntı yok dedi biz bunları tıbben değerlendirmiyoruz bile dedi:Saruboceq: önemsiz miş yani.
pipisi içinde sünnet olmamaız gerekiyor sanoırım 2 yaşı civarına kadar sünnet olmamzı şart oldu bu duurmda:1rolleyes:
sizlerde umarım iyisinizdir bebekelrinizde.
ege wc eğitimine başladı parolamız HABERRR VEEER haber veriyor ama kakada başarısız onu yaptıktan sonra haber evriyor ama çişi kaçırmıyor hatta bu sabah uykudan anne kalkkkk haber ver diyerek uyandıdelikafadulden
Uzun bir aradan sonra tekrar merhabaaaaa
Şöyle ufak bir göz gezdirdim genel olarak keyifler iyi Allah bozmasın...
Ben hiç iyi değildim cuma itibariyle işten çıkartıldım. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum. Biliyorsunuz çok uzağa taşınmıştı. Gidip gelmek zor oluyordu ama maddi olarak çok hırpalanacağımızda bir gerçek. En kötüsüde 5 yılımı verdiğim yerdem mesai saatinin bitmesine 10 dk. kala işten çıkartıldığımın haberini almaktı.
İremim de iyi çok şükür. Hafif birv öksürük var. Bakalım şimdilik ilaç vermiyorum. Ihlamurla falan atlatırız inşallah. Bu arada zillim pıtır pıtır yürüyor. Dur durak yok kızımaaaaaaaaaa
ıyıyımcnm köşe bucak pc elımde oglandan kacıyom az bı baktırmıyor ya
naber zehracim
oh ne guzel gezmişsiniz, iyi olmuştur sizede...
bende bir an önce ist a gelip gezmek istiyorum...
gel ben sana gezdiririmbende bursayı gezmek isterdim
selammsssss nasılsınız arkideşler hepinize ailenizle iyi ve mutlu pazarlar diliyorumm...
biz yaklaşıkkkkk 2 saat kadar önce kahvaltı yaptık geçe saat 02:30 felandı yattığımızda bir arkadaşımızın evinde toplandık dün akşam yaklaşık çocuklarla bereber 15 kişi felandık çiğ küfte ikramlar sohmet muhabbet derken zaman nasıl geçti anlamadık birde yahu 50 centi severdim ama akşam bayıldım daha doğrusu bayıldık adamakaydirigubbakcemile3 yakışıklı değil ama sevimli bir herüf candy shop ı söylemeye başlayınca benden delü olmasın bir arkadaşım var bir attı kendini ortaya dellendük resmen delikafadulden :dance: velasıl kelam güzel bir akşamdı... beni şimdi işler bekliyor sanırım akşama kadar ancak hallederim... ama tembelliğimde üstümde bugün neysenm çenem düştü yine hadi size iyi pazarlar
Herkese merhabalar,
uzun bir ara oldu valla sizlerle şöyle çata çata yazışmayalı
neyse benden haberler geçeyim size ege iyi dğn doktora götrürdük Acıbadem hastanesine gittik bu sefer genel cerrah boynundaki ve pipi ucundaki kitle gibi ufak parçalara baktı.
boynundakiler lenf bezi sıkıntı yok dedi biz bunları tıbben değerlendirmiyoruz bile dedi önemsiz miş yani.
pipisi içinde sünnet olmamaız gerekiyor sanoırım 2 yaşı civarına kadar sünnet olmamzı şart oldu bu duurmda
sizlerde umarım iyisinizdir bebekelrinizde.
ege wc eğitimine başladı parolamız HABERRR VEEER haber veriyor ama kakada başarısız onu yaptıktan sonra haber evriyor ama çişi kaçırmıyor hatta bu sabah uykudan anne kalkkkk haber ver diyerek uyandıdelikafadulden
Uzun bir aradan sonra tekrar merhabaaaaa
Şöyle ufak bir göz gezdirdim genel olarak keyifler iyi Allah bozmasın...
Ben hiç iyi değildim cuma itibariyle işten çıkartıldım. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum. Biliyorsunuz çok uzağa taşınmıştı. Gidip gelmek zor oluyordu ama maddi olarak çok hırpalanacağımızda bir gerçek. En kötüsüde 5 yılımı verdiğim yerdem mesai saatinin bitmesine 10 dk. kala işten çıkartıldığımın haberini almaktı.
İremim de iyi çok şükür. Hafif birv öksürük var. Bakalım şimdilik ilaç vermiyorum. Ihlamurla falan atlatırız inşallah. Bu arada zillim pıtır pıtır yürüyor. Dur durak yok kızımaaaaaaaaaa
iyi geceler arkadaslar
herkes umarim iyi bir haftasonuu gecirmistir.
bizi soracak olursaniz cumartesi gunu yemege gelen arkadaslarimizin dısında pek bi aktiwitemiz olmadi.Butun haftasonu ewdeydim( sıkıcı bi haftasonuydu yani ....
ıyıyımcnm köşe bucak pc elımde oglandan kacıyom az bı baktırmıyor ya
kızlar güzel bi pazar geçirdik biz kendi adımıza
yağmurluydu hava belki ama biz bol bol gezdik
nişantaşı, taksim
yer koymadık gezdik valla
şimdi de ben zeynebi uyutmaya çalışıyorum
eşim de emiri banyo yaptırdı, şimdi de ders yapıyolar:))))
iyi geceler
çağanda hala uyanık sapıttı zaten iyice bir haftadır zati son zamanlarda geç yatıryordu son zamanlarda iyice abarttı...
bu arada teyzeleri çağanın boyuna ve kilosuna bakltırmıştık yamayı uuttum ben çok memenun kaldım doktorda 8 aylık doğmuş ama maşallah arayı iyi kapatmış dedi
boy: 85 cm
kilo:1313,500) geldi 500 üü üst baş için çıkarttık
ben kaçar hepinize iyi gecelrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?