Bebeklerimiz ve Biz

Sibel Cok gecmis olsun

Semiha faydali bilgiicin saol cnm hemen damladan edinecegim bende.

Kızlar bu arada dun Yılbaşı agacımızı kurduk,cok seker oldu,camin onune koyduk ışıkları da yaktık:)
ama DRN henuz gormedi,en son yılbası agacı gördüğünde 5 aylıktı we anlamıyordu, be sene sanırım süs felan bırakmaz agacta....

Hımmm şimdi anladım canımmmm aklımızda bulunsun..saol semihacım..

Sibel geçmiş olsun sanada dikkat et kendine dr un dediğini yap şimdi anlamazsın ama ilerleyen yaşlarda ağrısında duramazsın doğru tedavi edilmez ise..

arkideşler sizlere iyi sohbetler ben kaçar bere örüyorum kendüme çağanın hırkayı da az kaldı bitirmeme hadi sağlıcakla kalınnnnnnnn

kızlar sizden gaz aldım elma sirkesine tekrar başladım..bu sefer bırakmıycam..çok zor içimi ama olsun şu lanet yağlar bi gideydi...

sibelcim canım geçmi i olsun ttalım

aysegülcüm iyiyiz hayatımda arda baya baya öksürmeye basladı korkuyo beni hastalanacak diye

Kuzuyu aradım şimdi güne gitmişlerdi , gelir gelmez Eda'ya( altkat komşunun kızına) gitmiş..
Kız 7-8 yaşlarında ama arkadaşı sanıyor onu Edaaaa Edaaa diye sesleniyor.. :)))

Bu gidişle meme bıraktırma işi zor gibi görünüyor özümcüm..akılları erinde daha mümtelası oluyorlar..
Allah sabır ve kolaylık versin gerçekten zor canım

selam kızlar napıyorsunuz denetlememem bittiçokşükür
denetlemeden minör yemeden geçtik
tabiikineee sayem de :)))

her yer buz gibi demişisniz burasıda bölee istanbul hadımköyden sesleniyruuuuuuuuummmm

hasta bebişlere geçmiş olsunn
göüznü seveyim yazın sıcak mıcak ama kapı pencere açıyoruz en aızndna
bebebcikler havasız kalıyor hastalanıyor
sevmiyorum ben kışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…