Bebeklerimiz ve Biz

kızlar iyi akşamlarr
..
burasıda buz gibii
sabah bebişimle kar yağışını seyrettik..
çok keyifliydi.
ama tutmadı kar yaa.. yine aynı manzara:))

sizler nasılsınız.. gerilere pek bakamadımm...
umarım herkes iyidir..

Nimet hoşgeldin hadımköyde tam köy ya mazallah mahsur kalmayın oralarda..
Zeynep cim sende hoşgeldin canım..burdada yağsaydı adam gibi bu kadar soğuk olmazdı en azından

iyi akşamlar kıslar yemeğimi yaptım şimdi pilav yapıcam bir bakim dedim kimsecikler kalmamışşş ekin garusu nirdesin bugün hiççç gelmedinn

herkese iyi akşamlar diliyorum akşam ben biraz zor girerim işim varrrrrrrrrrrrrrr

tenzilecim iyi geceler nasılsın derin nasıl canım bende bir bakayım dedim kociş bana salep yaprı sağolsun hem geçmişle baktım hem yudumladım salepimi
bayağı koyu sohbetler olmuş bugün kaynatmışlar kızlarrr baksana

ewet sekerim bugun epey online wardı
iyiyim , kuzu uyuyor,
bende yılbaşı icin biras yemek tarifi arastırıyorum , değişik...
sen ne yapıyorsun ,afiet olsun bu arada

teşekkürler ne yapayım işten erken çıktım bugün biraz kocişle buluştuk kıza bez falan aldım anneme geldim yemek yedim çay içtim geldim kızı yatırrdım öle bakıyordum aktardan civanperçemi diye bir ot var onu aldım regl ağrıları için çok iyi geliyormuş ona bakıyordum netten saraçoğlunun sitesinde bir kür varda onu yazıcaktım . hergünümüz aynı ya işe git eve gel hiç bir sosyal faaliyet yok
kyezdaya uyku tulumu baktım geceleri üstünü çok acıyor alsam giyermi rahat edebilirmi diye düşünüyorum sen denedinmi hiç uyku tulumunu canım

kadiscim benim hanfendicim de mumkun degil ustunu ortturmuyor gece,
ben penye tulum giydiriyorumya da alt ust gecelik, icine yine uzun kol bady we taytımsı birşey oluyor,
terliyor bunlarla bile ama diger turlu içim rahat etmiyor,

plar weya daha kalın olan tulumlardan mumkun degil giydiremem, cok terler sıkılır,sıkıntı basar....

yelizcim naber cnm

ne kadar sıkıntılı bu yavrular..aynen denizde öyle..
iyiyidir tenzile ne olsun puzzle duş yemek derken bu saat oldu..
bugün kuzum çok mızmızmış az öncede ağlayarak uyandı..sesi geliyor halen ben kaçar sizlere iyi geceler

kızlarr iyi gecelerrrrrrrrr

naz da üstü açk yatıyor gece sürekli
üstünü örtüyorum o açıyor
kalın giysiler bende giydiremiyorum sıkılıyor
sabaha kadar sağo sola dönüp duruyorr
ince bir tulum aldım onu giydiriyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…