Bebeklerimiz ve Biz

Bu arada kızım cumadan beri Anne diyor...Anne ANNE diye evin içinde bana sesleniyor
şükürler olsun bunu anı çok bekledim Allahım bütün isteyenlere tatdırsın bu duyguyu..
İnanılmaz güzel bişey bebeğimin ağzından ANNE kelimesini duymak :)))))

cnmcım mimik kırışıklıkları gerçektende çok düşündürüyo benide
ama benim inandığım tek şey asla ve asla hiç bi kozmetik krem her ne fiyat ve markada olursa olsun kırışmaya engel olamaz-tatlicadiarzu-
biz kendimizi teselli ediyoruz sadece bence o kremleri almakla
hiç unutmam lisede biyoloji öğretmenimiz sölemişti
cilde sürülen hiçbir krem cilt kırışıklığını önlemez ya da olan kırışıklığı geçirmez:a015:
ben böle yazdım ama sanmaki kullanmıyorum hemde çok pahalısını aldım bazı şeylerden kısıtlayarakta olsa, hiç bi fark ya da değişiklik görmedim desem yalan olmaz yanesengözlerimebaksanab

şunu tek kelimeyle sölebilrimki
param olsa direk botoks yaptırırım benşakkıdı

yelizcim çok mutlu oldum cnm yaaa şimdi okuyunca yazını
demek anne enne diye geziyooo kuzummmmmmmm

zeynep sadece benden bişey istiyeceği zaman annnnneeeeee diye bağırıyo
bunun dışında hep baabbba diyo bu aralar
babannesine bile baba diyo düşün yani:))))

iyi geceler hatunlar nasılsınız bakalım bebeişler nasıl umarım hepsi iyidir.

zeynepcim albinata çok geçmiş olsun

yelizcim çok sevindim canım kimbilir ne mutlu olmuşsundur. dimi bizimkide enne enne diyo ama sürekli değil tabi.

nimetcim nasılsın morelin biraz daha iyimi bakalım

iyi gecelr kızlarrr nasılsınız bakalım bu gün hiç bakamadım offf ya ne gündü

dün gece kuzum hiç uyumadı sabahta baktım kafa hafif ısınmaya başladı ve öksürüğü çirkinleşmeye başladı ehh doğal olarakta iki kuzum ben ve kociş sabah sabah tuttuk doktorun yolunu

kuzucum hastaymış iyi ki götürmüşüm antibiyotik ve iki ilaç daha yazdı doktor çağatayında durumunu biliyorsunuz hiç birşeyi yok ama öksürüğü geçmiyor bir türlü doktorada anlattım kullandığımız ilaçları felan bir güzel muayene etti birde film istedi çektiler çok şükür ciğerleri tertemiz boğazlardada birşey yok bu tür durumlarda gıcık öksürüğü uzun zaman geçmiyor dedi öksürüğü için bir şurup ve her ihtimale karşı aferin plus yazdı sabahtan beri çağatayın öksürüğünde bayağı düzelme var küçüğümde sabaha nazaran daha iyi

sizlere gelince

zeybencim çok geçmiş olsun canım sanada kuzunada tez zamanda acil şifalar tatlım

yelizcim çok sevindim canım bıcır kimbilir nasıl güzel söylüyordur öpüyorum yavrunu canım ehhh tabi senide....

zehram danam sen nasılsın canım
vallahi bende şümcilik kaşımın ortasındaki keskin çizginin dışında birşey yok( oda miyop olduğum için ve gözlük kullanmayı çoğu zaman unuttuğum için daha doğrusu hiç sevmiyorum gözlerimi kısarak uzağa baktığımdan oldu) anew in kaz ayağı bölgesi için yani göz çevresi ve göz kapakları yani bir ürünü var onu kullanıyorum arada çok düzenli kullandığım söylenemez ve kesinlikle cildi daima nemli tutmak lazım çok şükür benim cildim yağlıda ihmal ettiğim zamanlarda sorun olmuyor

kadişçim sen nasılsın canım küçük böcüğün nasıl

mevcanım berfe sultan nasıl bakalım hepinize sevgiler ve kocaman öpücükler iyi gecelerrrrrrmirmirmirmir

Son düzenleme:
Aaa cnm ben '' anne '' demediğini bilmiyordum,
gozun aydın diyim,
gercekten çok ama çok güzel birsey,
O anne dedikçe içime sokasım geliyo benim kuzumu :)

Bizde bugun 4 derece hawaya ragmen Haywanbarinağına gittik,ama iyiki gitmişiz,inanılmaz güzel bir yer yapmış belediye,
bursalianneler olarak hem bağış yaptık hem de cocuklarımıza haywan sewgisi açıladık,ben haywan sewgisine cok onem weririm,we cocuklarımıza küçük yaşta bu sewginin aşılanmasinin önemli oldugunu düşünürüm....DRN'inde arasi iyi haywancıklarla,ilk kez bi köpege dokundu hemde hiç korkmadan cok mutlu oldum bende...fotosunu ekleyecegim en kısa zamanda...

arkadaşlar herkese iyi akşamlar.genelde tüm kullanıcılara yazıyorum mesajımı.biliyorsunuzki iki gün önce israil filistinde kadın,erkek,çocuk,bebek demeden 220den fazla müslümanı katletti.ben bir insan olarak orda öldürülen insanlara,bir anne olarak orda katledilen bebeklere gözyaşı döktüm.israili kahru perişan etmesi için Allaha'a dua ettim.bende şimdi sizlerden yürekten filistin için dua etmenizi istiyorum.hepinize teşekkür ediyorum.rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın.iyi geceler arkadaşlar........

Herkese Günaydın güzel b ir gün güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize...
Zehracım,Mavicecim,Kadis cim,Jege cim..Çok saolun kızlar..
Denizde herşeyi ama herşeyi söylüyordu..
( bende sitesinde önemli anları kayıt altına alıyorum)
Aret var görümcemin köpeği onun bile ismini söylüyordu ama ANNE demiyordu ,kucağıma gelmek isteyince
yahut tezgahdan bişey almak isteyince,kısacası zora gelince diyordu ama oda net değildi( ınne diyordu).. ama cumadan beri ANNE diyor...çokda güzel söylüyor.Nasıl mutlu oluyorum anlatamam sizlere :)))) Mahsus saklanıyorum evde Sırf bana ANNe diye seslensin diye :))

Mavicem sizlerede çok geçmiş olsun balım ya...ne kadar sık hastalanıyor senin kuzular..
Bir araştırma hastanesine götürsen...??? yada bağışıklık için bişeyler versen... üzülüyorum çok bebeler hasta olunca

tünaydın kızlar ben geldim...
kuzumun 1 yaş aşısı vardı onu yaptırdık ancak geldik işte...
dün bebeğime çok güzel bir doğumgünü yaptık..herşey ummuduğumdan güzel geçti..sadece eşimin en yakın akrabaları 30 kişiydi...
bi tane yiyecek bişi kalmadı..çok fazla foto çekilemdik maalesef herkes çok açtı çünkü..makineyi telaşten evde unutmuşum...
yarın eklerim fotoları..
ne kadar güzel birşey anne olmak...herkes onu alkışlıyordu kuzumda alkışlıyordu...
evimin neşesi iyiyki doğmuş gerçekten....

yelizcim gözün aydın canım...
sonunda duydun o müthiş kelimeyi...

mavicem ufaklık hastaymış geçmiş olsun canım...

günaydın kızlar
hasta olan bebişlere geçmiş olsun.
yelizcim ne güzel sende en sonunda duydun o güzel kelimeyi
berra da yeni yeni anniii diyorr
bu arada damladan fayda görmene sevindim.

elifcim resimleri merakla bekliyorum.
ruze nasıl mutlu olmuştur.

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım

elifcim ruzişin doğum günü kutlı olsun nice yaşlara canım
mavicem canım çok geçmiş olsun iyi diyelim iyi olalım .
yezda bugece çok huysuzdu bölük pörçük bir uykuyla geldim işe kafamçokkarıştı

sabahleyin otobüste birde bir aile çocuğuyla bindi otobüse kalkıp yer verdim çocuklu bir anne olarak meğer çocuk özürlüymüş babasının kucağında farkemedim. okadar kötü oldumki. anlatamam gözyaşlarımı tutamadımmm. apladım ağladım halada aklımdan çıkmış değil

allah kimsenin başına vermesinn bir ömür boyu öle yaşamak hiçbirşeyden habersiz. yüreğim parçalandı.

bir anda kendi evladım geldi aklıma allahım sana şükürler olsun dedimmm çocuğum sağlıklı özürlü değilll. allahtan gelene hamd eder insan ama görünce dayanamadım işteee. rabbim kimsenin evladına vermesinnn:a015:

Evet ne olursa olsun ister kız ister erkek allah eli ayağı düzgün sağlıklı bir evled herşeyden önce hayırlı bir evlat versin herkese .
sen nasılsın ayşegülcüm aliş nasıl iyimi oo tombik nanaklarından öpüyorummmm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…