Bebeklerimiz ve Biz

tşk jege bu resmi daha öncede görmiş ve bu yazıyı okumuştum geröekten çok güzel tekrar tşk,
yılbaşında güzel bi sürprizle karşılaşmışsın çok hoş bir yıl başlangıcı olmuş senin için...

Aynen öyle nimocummm keyfini çıkartıyoruz ayrılık kısa diye :) ama kızımıda ösledim hani... :)
Deniz zaten erkenden yattığı için birbirimize ayıracak vaktimiz oluyor akıllı bıdığım benim..

ayşecim ne tatlı olmuş senin yakışıklı yaa mor gömleğiyle beyaz papyonunu sevsinler 41,5 kere maşallah

ayşegülcümm ikinzide çok güzel çıkmışınız
alimde çok yakışıklı çıkmış papyonuda süper
harikasınız

ne güzel nasıl özendimmmm
ah ulen ahhhhhh
iş kaynoş ev üçgeninden bi yırtabilirsemmm gezcem ulen beennnnnnnn

Nimet cim denizde bir dönem öyleydi eve geldiğimde yüzüme bakmıyordu orda değilmişim gibi davranıyordu..ama geçici bir dönem..sana kızıyor , onu ne kadar çok sevdiğini bildiği için bunu kullanıyor
ve seni kıskandırıyor..Geçici bir süreç canım meraklanma...
bir müddet sende eve girince onunla ilgilenme bak hemen gelip boynuna atlıyacak..( denizde öyle olmuştu)

teşekkür ederiz canlarım kız Nimo öylede gezdiğimiz yokda bir saatliğine oğluşu götürdük sonra evde pinekledik valla :))))

Nimocum o bizdede var canım babacı bizimkide.. aramızda yattığı zamanlarda..bana popyu gönüyor iki koluyla baba ya sarılıyor yada eşim işten gelince hoşgeldin diyip öpemiyorum bile önce denom atlıyor boynuna :))) Tek değilsin yanii şekerim :))))

aysegulcum harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cıkmıssınız
bayıldım bayıldım.....maşallaaaah

teşekkür ederiz Tenzişcim sizden iyi olmasın :))) oğlum çok fotojenik onun güzelliğinden nasiplenmişim işte :)))

valla kociş beni öpmesede olur problem değildeee

benide sevsin banada cici desin yanakalrımı okşayıp öpsün

geçer diyoz ama
arkadaşımın kızı 3 yaşına geldi işte her daim anneyi itiyor sen gelme babam gelsin snei istemiyorum diye bağırıyor kızcağız bi üzlüyor bi züzlüyor

ayşegülcüm olsun 1 saat olsada yapmışın makyajını giyinmişin çıkmışın valla süper olmuşsun

aynaya bakmayı unutuyorum son zamnalardır
yataktan kalktığım gibi işe geliyorum

yeliz keçi boynuzu neyim diyodun öksüürk içinmiydi o
bide 2 keçi boynuzu sulala balı çıakna kadar kayantıyoduk içiriyoduk değilmi

yeliz bişey sorcam amma sorum vardeğilmi

spiral takıldıktan sonra kasıklarında ağrı yaptımı arkadaşım
gerçi benim operasyonunda etkisi var ama

Nimetcim üzülme canım herçocuk bir değildir...eminim seninkide Denom gibi kısa zamanda düzelecektir...Canımcım 3 keçiboynuzunu kırıp orta boy çezvede kaynatıyorsun su ile balı çıkana kadar..
sonrada onu 3 gün içerinden bitirmelisin.. 1 bardağa yarı keçiboynuzu suyu yarı meyvesuyu koyarak
verebilirsin canım...Şifa olsun Meleğime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…