Bebeklerimiz ve Biz

valla benimki gece sayıklasam ah uh desem bile haberi olmaz olsada hatırlamaz

geceben ona neler yapıyorum ( döndürüyorum kafasına yastık fırlatıyorum neler neler) sabah hiç bişrşey hatırlamıyor

Yok hayatım Çalışıyor İşten bir ara yasaklamışlardı şimdi açıkmış ama bu seferde o tırsıyor malum..
Evden arada bakıyor

ben sölüyom böle yaptım şöle yaptım diyee hadi canım diyoo

gecezaten kızla koro gibiler biri horluyo onun horultusuna kız uyanı cıyaklıyo
kocişi çeviriyorum kızı uyutuyorum tam yatağa giriyorum kocişten gene bir gürültü arkadan gene bi zırıltıı
böle bütün gece devamm
yat kalk

birileri gelse tepesine binse haberi olmayacak
bide durmadan bişey yiyor rüyasında şapur şupurr
feci bişey anlatılmaz yaşanır yani :))))

[/COLOR][/SIZE][/B]

eminim cok güzel bi duygudur yiyenlerimde birazda olsa o duygu tadıyoruz inşallah rabbim herkese bu duyguyu yaşatır:Saruboceq: onların arasında banada:Saruboceq:

ben okurken çok güldüm ama eminim sen sinirden catlamıştırsın uykusuzluk gibi kötü bişe yok ben bigün ablama yardımcı olim dedim (bursadakine) sadece 3 saat dayana bildim siz ise sabaha kadar nerdeyse her akşam nediyim allah yardımcınız olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar bugün ne kadar sakindi topik..herkeste pazartesi sendromu vardı sanırım..neysen öpüldünüz hatunlar...

erkek annelerı acıl yardım. efe 4 5 gundur yere yuzukoyun yatıp bışıler yapıyor az önce yıne yaptı babasıyla sasırdık erken oldugu ıçın masturbasyonmu yapıyor demek sacma geldı bıraz ee o zaman nıye oyle yapıyor sızde böyle bışeye denk geldınızmı

ben affleck i tek geçerim hayatım benim masaüstü arka planımdı benim fesat kocişte liv taylor un resmini koydu sonrakaydirigubbakcemile3

Günaydın herkese güzel bir gün diliyorum.
nasılsınız bakalım ben diğer 3 geceye göre dün gece daha iyi uyudum cold-mix çok faydası olsu yezda rahat nefes aldığı için zorluk çıkarmadı bir ikikere mızıldadı okdarda olucak dedik artık çok şükür allahıma
ama dişler çıkana kadar biraz çekeceğimiz var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…