Bebeklerimiz ve Biz

ankara çok yağmurlu ..ne zamandır böyle yağmur yağmıyordu..
hava o dondurucu soğuk kesildi şimdilik..
ruzem iyi teyzesi uyku düzensizliği dışında...
senin üçük cadı nasıl bakalımmmm

Herkese günaydın güzel bir gün diliyorum
Benim moral sıfır,hani demiştim ya c.tesileri artık çalışmıcaz sadece bizim bölge için kaldırılmış o
uygulama.O kadar canım sıkıldıki anlatamam,Kimse gelmeyece ya sadece biz.. (((((((

Ağlamak istiyorum ya..çok sinirliyim

Dün Akşam Bu konuyu düşünüp üzülmiyim diye saat 20,00 da denizle beraber uyudum...
Ama halen sinirim geçmedi...

Allah'ım birşeyler vesile olsun biran önce biri bu haksızlığı görsün ve tekrar kaldırsınlar c.tesi gelmelerini
(amin)

yelizcim ne şanssızlık bizdekide bende aynı durumdayımmm gerçi ben 1 hafta geliyom 1 hafta gelmiyom ama yinede istemiyorum gelmekkkk((( heleki bu kriz döneminde parasızlıkta bu işssizlikte

allah yüzümüze bakarda inş. yine çalışma saatleri istediğimiz gibi olurrr.

takma kafana canım ona takıncaya kadar ne sorunlar varrrr

Valla kadiscim inş.istediğimiz gibi olur bir kaç yalaka yüsünden olduğu için çok canım sıkıldı.
Ben nöbetleşeyece razıydım ama onuda kabul etmedi ((
Allah ım hakkımızda hayırlısını versin ne yapalım..

günaydın kıslar
ben çookk sinirliyim
ya dün kız kardeşim girmişti ya kk ya bir kaç gün önce üyelik almıştık sabah mesaj gelmiş işte ikinci üyelik yasak birini [seçin diğerini silelim felan diye sinir oldum valla kız kardeşim 15 gündür yanımda haftasonu gidicek ne yapalım şimdi onun kk ya girmesi için ayrı pcmi alalım.... töbe töbe off ya kazene yazdım ama yapmadığım bir şeyden ötürü suçlanıyormuşum gibi oldu ya tepem attı sabah sabah vallahi sabahtan beri bende kimi buldum yazıyorum...

yelizcim canım hakkınızda hayırlısı inşallah dilediğin yönde gelişir inşallah ....

elifcim kadişcim sizlerede günaydın canlarım

off ya offfklava:klava:klava:

Son düzenleme:
amin yelizcim dönüşümlü olsa daha güzel olurdu
yalakalar yüzenden dediğin gibi planlar bozuluyorr. hiç sevmiyorum yaaaa biz niye yapamıyoruz yalakalık neysek oyuz o yüzden galiba

çalışma arkadaşlarınla toplaşıp konuşsanız şefinizle falan olmazmı

off neyseki konu tatlıya bağlandı sadece aynı bilgisayarı kullandığımızı bilmeleri gerekiyormuş... neyseki açıklığa kavuştu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

mavice sevindim halletmenize ama bir bakıma onlarada hak vermek lazım senin için değil belki ama başkaları bunu suistimal edebilir yani iki farklı kişi olduğunu bilemezlerki dimi datlum, herkes senin gibi iyi niyetli değil maalesef...

herkese merhabalar kızlar. nasılsınız iyi misiniz..
kuzuların keyifleri yerindedir inşallah... hasta olan varsa geçmiş olsun. doğum günü olan varsa iyiki doğmuş... he he he.. şartellerde bozukluk var bende bugünn....
öpüyorum herkesi...
dünürüm nerde bakimm.
cadu niye yazmıyorsun bana bakimmmmm. heç haber vermioyrsunn..

geçti artık kadiscim bir kere konuştum daha konuşmam...

Mavicecim ve exmavicecim(sen söylemeseydinde resminde ve nikinden anlardık zaten :) )
Tatlıya bağlanmasına sevindim canım konunun..
öpüyorum ikinizide..

Deryacım hoşgeldin nasılsın?
exmavce sorun hallolmuş sevindik hoşgeldin tekrardan,
soytarıcık üzme kendini hayırlısı olsun hakkında canım, deniz nasıl?

Elif'im yorumun için teşekkür ederim canım.
Sponsorumuz MYMOTHER a çok teşekkürler :)
Annemin doğum günü hediyesi..Bende çok beğendim ve beğenerek giyindim...
Kızımın elbiseside teyzesinin kınasında almıştı sponsorumuz, Halasının kınasınada kısmetmiş. :)

Selam Ayşemmmm
Üzmüyorum canım yaa çokda umurumda değil öyle sinirlendim geldi geçti..ne yapalım yapacak bişeyimiz yok.. şansımı denedim olmadı fazlada zorlamamak lazım :)

İyilik güzellik canım yok bir yaramazlık ben ve prensesim hamdolsun iyiyiz...Dün akşam güzel
bir uyku geçti erkenden yattık haftasonu yorgunluğunu ancak attık ikimizde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…