Bebeklerimiz ve Biz

kuzular gece uyumayınca zor oluyor. hem onlar için hem bizim için.
melek onlar canım ona bi itirazım yok. bende meleğimmm şeytanlaşmadığım sürece :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kızlar bende bazen berfeye bağırıyorum..sonra ise o kadar pişman oluyorum ki anlatamam..yüreğime bi sızı saplanıyor ki..bi daha bağırmıycam diyorum ama inanın olmuyor laftan anlmadığınıda biliyorum ,kendime bu yüzden çok kızıyorum...

sanada merhaba mev can cım... jege cim kızın neden gece uyumuyor tatlım.
benim eltimin kızda öyleydi.. yeni yeni düzene giriyor. oo saabha kadar bağırırdı birdeee.. ne uyur ne uyuturdu...sabah ezanından sonra uuyuyup öğlen kalkıyormuş.ilkindi yatıp akşam uyanıyor gece uyumuyordu.. acaba gündüz uyku vaktinde bi düzenleme yapsan düzelir mi tatlım?

soytarım inşallah canım..grip olmasında tek..bende hemen peditus verdim.zaten durmadan grip oluyor..evimiz aşırı olmasasa sıcak..üstünüde normal bi şekilde giydiriyorum terletmemek için..yinede kapıyorlar şifayı..

teyzeleri bu arada kuzum gün gün herşeyi daha çabuk öğreniyor..dün burnun nerde dedim gösterdi,gözlerin nerde dedim gösterdi,kulakların nerde dedim gösterdi,ağzın nerde dedim gösterdi,tokan nerde dedim altdı kafasından gösterdi ,pekii benim bebeğim nerde dedim kendini gösterdi..babası nasıl havalara uçtu...

nedenini bi bilsem cnm

herkes bilir kuzucum benim cok düzenlidir aslında gunduz 2ile 4 arası uyur akşam 10 gibi uyur,sabaha kadar 3-4 kez meme icin kalkar ama uyurken emer dewam ederdi uykusuna ama son 1 haftadır sadece 2 gece normal uyudu,
bunun dışında kalan gunler yine aynı saatinde uyuyor gece ama 12 oldu mu uyanıp 4e kadar oyun oynuyor kendi kendine
yarın doktor kontrolumuz war bakalım ne diyecek,cok zor bişemiş bu gece kalkıp oynaması ya

vallahi maşallah mevcancım bende öğretmeye çalışıyorum ama hiç işine gelmiyor cadıııı bazen ben ne dersem söylüyor ama işine geleni baba diyorum baabaa anne diyorum enne aç assss attt diyorumm etat arası bişey diyor. cadııı bunlarrr cadıııı

Maşallah canım berfeye...
Kızlar üzülmeyi anne demediği için benim kızım 1 ay önce anne dedi. :)
şimdide annemmm diye geliyor yanıma :)

tenzilecim geçen haftalarda yezdada yaptı aynısını uyandı 2 saat yatağa tırmayı dolabı açıyo komidinleri aynamın önünde parfümler falan var onlara saldırıyordu anlam veremiyor insan yatırdığım zamanda ağlıyordu.

soytarım sorma benimki işine gelirse anne diyor..yada canı cee oynamak isterse saklanıp anni cee diyor..ama bi baba diyişi var sorma..herüf eve bi geliyor benim kız kapının sesini duyar duymaz odadan baba diye çıkıyor durmadan baba baba geh falan diyor bi kıskanıyorum sorma...

Kuşum onun uykuları düzene girene kadar sende onun uyuduğu saatlerde biraz şekerleme yap
yoksa uyumadıkça sinirlerin harap olur...bakalım dr u ne diyecek...
pamuk ipliğine bağlı düzenleri hemen bozuluyor.deniz içinde aynı şey geçerli.

valla dediğin gibi canları isterse herşeyi anlıyorlar ,istemezse sen istediğin kadar uğraş ıhh bile demiyorlar...

canım evet yapacak bi şey yok soytarının da gibi ,bebeğin uyudukça sende uyumaya çalış..uykusuzluk insanı hem bedenen bitiriyor..hem ruhsal olarakta sizirlerini bozuyor...

bu kız çocukları babacı oluyor gerçektende benimki şuan anneci ama babadada olsa beni istiyor
ben nerden anlıyorum biliyomusunuz test ettim babası evde olduğu zaman benim kızım uyur pazarları ama ben olayım 7 kallkıyor cimcime yaaa böle bişey varmı yaaaa uyku yönünden babasını düşünüyor.

bu arada geceleri çok üstünü açıyor diye uyku tulumu aldım yezdaya birkaç gün zorlandı ama alıştı şimdi akşamları tulumu görünce cici cici diyor gülüyorrr kuzum

selammm

sabahtna beri nette arıza var bulunduğumuz hatta o yüzden giremedim şimdide alel acele yazıyorum her an tekrar gidebilir hepinizi çoookkk öpüyorummmŞeniz

mavicem hoşgeldün bacummm nirdesin dünürün gelmişti gitti seni sorduuuu kızzz.)

bu arada topik bugün iyi bütün kızlar toplandık toplandık ::):
topik kaçgündür ıssızdı bayağı ama uğramayanlar varrr

zehra , ayşegül,semiha, monpetit, mü ,mavili, müü, esintii,daha kimler kimler gelmiyooo hiççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…