- Konu Sahibi DreamLover
-
- #11.741
Elifcim selam canım amaan geldiler işte bana psikolojim çöktü
kıyamam öyle iyi anlıyorum ki seni birşey diyemiyorum valla benim düğün takılarımda aynen indiragandi olmuştu
amin canım...hep bize denk gelir bacım böyle insanlar...elifcim canım benim ne desem bilemedim olsun bidenem allah evinizden yuvaızdan sağlığı mutluluğu eksik etmesin yine yaparsınız canım yaaa offf yahu dert kuyusu bunlar çek çek bitmiyor... üzülme tatlım başka bir şey diyemiyorum bizimde düğünümüzden sonra tüm takılanları almışlardı ama küçükten hiç birşey almadılar tam akisne bize yapılan eşyanın kat be kat kalitelisini ona yaptılar neyse amaaaaannnnn dertlerimi deşip yaralarımı kanatmicam şimdi sende çok takma canım allah can sağlığı versin sana kuzuna ve eşine:teselli:
güzeller ben kaçar işlerim var biraz sonra yine gilirimmmm iiyi sohbetler özleyin beni anacımmmmmmmmmmm
slm kızlar
biz 3 gundur hastanedeydik gizem dederjan içti
3 gun ac susuz kaldıktan sonra entikkobi cekildi temiz cıktı neler cektim bi bilseniz[/Q
Tatar çok geçmiş olsun, ahh bu yaramazlar neler yapıyorlar ya. Allah acil şifalar versin.
slm kızlar
biz 3 gundur hastanedeydik gizem dederjan içti
3 gun ac susuz kaldıktan sonra entikkobi cekildi temiz cıktı neler cektim bi bilseniz[/Q
Tatar çok geçmiş olsun, ahh bu yaramazlar neler yapıyorlar ya. Allah acil şifalar versin.
eda hoşgeldincanım sağlık suyu olsun ikinize de afiyet olsun ayrıca...
ya ben neden görmedim tatarın bu mesajına..acaba şimdi nasıl..en korktuğum şey ya...
bende bugün banyo dolabını boşaltacaktım valla bundan korktuğum için..
çok geçmiş olsun tatarım..iyi haberlerini bekliyorum
anam aldılarmı acaba?
valla çöktü işte bilsem gemiler batmış gibi
kı bi puzzle neyim alsan da yapsan..gerçi insanın yapası da gelmiyor ama ..örgü de örüyordun bişiler yapsannn...
bende az önce ablama anlattım dayanamadım valla..ohh rahatladım sizinlede paylaşınca....:1hug:
hoşgedin Zeynepcim sağol valla daha iyiceyim sen nasılsın Albina nasıl öpüyorum.
zeybennep .!.:bugün bebnim kuzmda tam 17 aylık oldu..
ne çabuk geçiyor zaman yaa.
Pazar günüde doğum günüm benim...:))
elifcim bişi söyliyeyimmi kessinlikle öyle bacım.... ya isterseniz kötü kalpli deyin ne derseniz deyin ben hayatım boyunca hiç kimseden bu kadar gıcık kapmadım.... kessinliklede mutluluklar dilemyorum... beklemedeyim... bekliyorum elbet o günler gelecek çarşaf çarşaf yapıştıracağım suratına bu kayırılmalarını ve allahın kimsenin jakkını kimseye yedirmediğini.... off ya çok sinirlendim yineamin canım...hep bize denk gelir bacım böyle insanlar...
ama sana bişi diyimmi küçüğünde başak dertleri vardır emin ol....
.
anam aldılarmı acaba?
valla çöktü işte bilsem gemiler batmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?