Bebeklerimiz ve Biz

Kuzum uyandı,seviştik ham ham yaptım iş çorba içmeye gelince sukoyverdi
Çorbasını içtikten sonra üstümüzü giyinip anneme gidicem karşıya.tabi ne zaman yer bilmiyorum

güzeller ben kaçar işlerim var biraz sonra yine gilirimmmm iiyi sohbetler özleyin beni anacımmmmmmmmmmm

Elifcim selam canım amaan geldiler işte bana psikolojim çöktü
kıyamam öyle iyi anlıyorum ki seni birşey diyemiyorum valla benim düğün takılarımda aynen indiragandi olmuştu

noldu anam psikolojine...
niye çöktün gerçi arada bana da geliyorlar ama...
onlar almış olsa üzülmezdim inan..biz senelerce düğün borcu takı borcu ödedik..ona üzülüyorum..

amin canım...hep bize denk gelir bacım böyle insanlar...
ama sana bişi diyimmi küçüğünde başak dertleri vardır emin ol....

güzeller ben kaçar işlerim var biraz sonra yine gilirimmmm iiyi sohbetler özleyin beni anacımmmmmmmmmmm

hadi görüşrük bacum....
gene gel..
zeynepcim saol canım sanada koay gelsin...

yelizcim gezmeye gidiyorsun ne güzel..sizin borçlarda düzelme varmı canım...

selam kızlar

bende kuzuyla kendimi yıkadım, kuzuyu yatırdım tatlımıda aldım biraz keyif yapayım dedim. Genel olarak bir kış bunalımı hakim sanırım, ben bu aralar sürekli kendimi meşgul ediyorum sizede tavsiye ederim yoksa geliveriyorlar. Herkese de kolaylıklar diliyorum

evet canm nsan anlatınca rahatlıyor valla deşarj oluyor,
3 tane örgüm var bir atkı bir bolero ve eşime geçen kış süveter örmüştümde boyunu kısa bulmuştu şimdi onu tekrar uzatıyorum ama oğlum izin vermiyorki anca uyuyunca birazdan kek yapcam meleğim uyansında ses olu şimdi oturdum, biraz daha iyisin umarım gerçi daha taze aklına geldikçe sinirlenirsin bari geri vereceklermi?

kızlar mrblar..
nasılsınız bakem dicem ama vazgeçtim..biçoğumuzun üzerine kış kasveti çökmüş..
Valla canlar durum birçoğumzda aynı.. benden hiç gitmiyrolar emme hep bastırıyorum..
Bebişime negatif enerji vermek istemiyorum..ama pimi çekilmiş bomba gibiyim yani.. heran patlıyabilirim..

Dünürcüğüm senide çok depresif gördüm..Kendini oyalamaya çalış bitanem..
Ali'ş üzülmesin sonra..
Yeliz'cim sende izne ayrılmışsın cnm.. ohh ohh gözün aydın diyeyim.. Bebişinle bol bol vakit geçirirsin..
Öpüyorum Deno'yuu.. moderatörede msj şimdi yazıyorum seni haberdar ederim bitanemm..

Ekincim sende üzülme cnm yaa.. bende benzer durumlardan muzdaribim ama hiç takmıyorum. Allah'a havale ediyorum.. adalet illaki tecelli eder.. cnm..

mavilim senin durumunada üzüldüm cnm yaa..Birtek sizmi verdiniz. diğer kardeşler yardımcı olmadımı..

Kızlar birde ben çok bunaldığım zaman hep kendimden aşağıları düşünürüm.. onlar bu kadar derde sabrediyorlar ben bununlamı başademiyecem diye kendimi motive ediyorum.. Kendimi oyalıyacak bişeyler bulıyorum vs..Ama yinede insan biryerde patlıyor tabii..

bugün bebnim kuzmda tam 17 aylık oldu..
ne çabuk geçiyor zaman yaa.
Pazar günüde doğum günüm benim...:))

amin canım...hep bize denk gelir bacım böyle insanlar...
ama sana bişi diyimmi küçüğünde başak dertleri vardır emin ol....
.
elifcim bişi söyliyeyimmi kessinlikle öyle bacım.... ya isterseniz kötü kalpli deyin ne derseniz deyin ben hayatım boyunca hiç kimseden bu kadar gıcık kapmadım.... kessinliklede mutluluklar dilemyorum... beklemedeyim... bekliyorum elbet o günler gelecek çarşaf çarşaf yapıştıracağım suratına bu kayırılmalarını ve allahın kimsenin jakkını kimseye yedirmediğini.... off ya çok sinirlendim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…