Bebeklerimiz ve Biz

Mercimek çorbası, barbunya, pilav, zeytinyağlı pırasa...
Hepsi dünden kalma bugün rahatım.
Büyük ihtimalle yarında yayla çorbası, ıspanak ve makarna olur menü

hoşgeldin yelizcimm ohh ne güzel annendesibb
kıskandım şimdii bende çok özledim anacımıı

Hoşgeldin canımmm
Ne güzel insanın en çok huzur bulduğu yerlerden birindesin.Tadını çıkar...
Sanırım ücretsiz izindesin. İnşalllah biran önce herşey yoluna girer.
Denom nasıl???

Teşekkür ederim kızlar,deniz fırsat vermiyor yazmama :)
ewet sevilcim ücretsiz izin.amin canım inşallah
Denom iyi Annem çarşaf böreği açmaya çalışıyor(ıspanaklı),Denom fırsat vermiyor :) ben gideyim gelirim canlarım yine,

Sevilcim canım üzme kendini lütfen az sonra uzun uzun konuşuruz kaçtım benn

ok tatlım...
aman sen ilgilen kuzuyla boş bırakmaya gelmez. Öp yerimede kocaman kocaman...

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: anamla babam evlenmemişler bile 35 yıl önce allah iyiliğini versin emiiiiii güldürdün beniii:roflol: :roflol: :roflol:

Walla mawicem neye dayanarak hesap yaptım , yada takvime bakarken ne düşündüm
inan hiç bilmiyorum,ama çok ayıp etmişim :1hug:kusura bakma emi:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar evdeyim bugün erkek kardeşimin doğum günü nişanlısıda bizdeydi yemek yediler ve gittiler annecim hastalandı kadıncağız üşütmüş yarın nasıl bırakcam yezdayı inş. oda hasta olmaz artık erken çıkmaya çalışıcam ne yapalım

kızlar bayağı efkarlanmışınız kaynanalardan off beeeee.

yezdayı uyuttum bulaşıklarımı hallettim kocişde mesaide bende bakayım dedim gelen varmı sohbet edelim
yeliz gelmiş ama börek yemeye kaçmış galibaaa :))))) afiyet olsun bacum yeeee
denoyuda öp canım cadı oda börek açmakmı istiyor nedirrr annesi yoksa

slm kızlar bugun yoktum gıremedım kocışım aksam yemegıne çıkardı benı çokk sevıyorum onu(sankı yemege cıkarmasa sevmıcekmışım gıbı )ıyı kıde sevmışım ıyıkıde evlenmısım canım esım benım

merhaba yineeee gezmedeydim yeni geldik
hemen drn i yatırdım,ablamda biraz konuşup msnde yatagım

opuyoruuum

:sm_cool: TÜNAYDIIIINNNNNNNN:sm_cool:

tüm güzel annelere mutlu bir gün diliyorum. nerelerdesiniz be yaaaa
bu saat olmuş topikte tık yok.... benim kociş evde şuan çağatayı okuldan getiriyor ve öğle yemeğini yiyip gidiyor az sonra gider... işlerimi halledince damlarım... doyumsuz sohbetlerrrrrrrrrrrr

ne oldu size bugün olum danalar ne olcek bir iki gün eccük az uğrayalım hemen çeneye başlıyorsunuz:mymeka: ama bu saat olmuş hala kimse yok:mymeka: maşallah size yani vallahi açık konuşim topiğin gidişatı hiç iyi değil:1no2:
.... bir kaç kişiylede topik yürümez ki sıkıcı oluyor yanişakkıdı​

kızlar ben yıne esıme ask dolu geldım burdayım canım esım ızın almış gelıyormuş hazırlan gelınce ndışarı çıkalım beraber dedı.......tamda oglanı uyutuyordum uyutmasammıkı

Merhaba kızlar nasılsınızbugün topiğe mavice ve sibelden başka kimse gelmemiş bende bakayım dedim döktürmüşlerdir şimdi dedim. ama tık yok taopikte be:)

annem rahatsız diye sabahtan iş egidip kalan işlerimi hallledip geldim 12olmadan şuan annem yatıyor bende onun yanındayım mecburen kıza kim bakıcak yoksa ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…