Bebeklerimiz ve Biz

ilginc bir gun gercekten

merhaba benden de...

temizlik yapıyorum , tam da cumayı bulurum zaten bu işler icin((

yarın a da misafirim war akşama hazırlıgımı da simdiden yapayımm...

yeni tarifim war size bu arada,müsait olunca yazacagım..

birde benim kuzu gecen bir biberon sutu yatagına boşaltmıştı,allahtan su gecirmez alez wardı da yataga gecmemişti,hemen yıkadım ws. bu sabah bi baktim sabaha karsı ssut wermiştim istemeyerek te olsa,yarısını icmis kalan yarısını sabah kalktıgında yatga boşaltmış yine,tabi alezz de yok bu sefer...yataga gecmiş,tabiki bu defa bi guzel azarı işitti benden.
yoksa işi oyuna cewirip surekli yapacak ..

tenzılecım mrb canım bende hazırlık yapıcam aksama yarın mısafırım var gercı mısafır olmadıgı gunmu var haftanın 3 gunu mısafır agırlıyorum valla

kızlar sıze demeyı unuttum dun efe lımon suyu şişesını almış yatmış yere bı gırdım ıçerı azına bıberon gıbı sokmuş yarısından fazlasını ıçmış gözler kıpkırmızı yaslar akıyo dudakları kıpkırmızı olmuş bışı olmaz herhalde degılmı

selam bugün pek bi sessizmiş yopicik,
biz sabah yine 6:30 gibi kalktık kahvaltı vs. sonra aşıya gittik oğluşun son karması vardı geldik biraz yattık ben uyumadan uyandı tabii benim kuş işte bu saat oldu şimdi yatırdım bakalım...

Son düzenleme:
aaaaaaaa Sibel nasıl içmiş o ekşi şeyi birde gözler dudaklar kızarana kadar bişey olmaz heraldede demekki ne versen yiyip içecek Efe

canım ekşiyi çok sevıyor kesınlıkle hayır dıyemez elıne lımon verıyoruz ınanırmısın yuzunu ekşitmeden yıyor ben hamıleyken çok yemıştım ondan sanırım

selamlaaaar herkese
napıyınızz bakemmm
çok geçmiş olsun tatarım edacım. allah korumuş vallahii
herkes dertli galibaa
sevilciğiminde canı sıkkınmış
ekinnazımında
maviceminde

yelizim izne yarılmış
sibelim kocişkle mutluymuş
kadişimin annesi hastaymış geçmiş oslun
mavilimde bayağ içi sıkılmış
tenzilemede derine kızmış

ben mi cadıyla uğraşıyorum. belyeken gayet neşeli eğlenceli, huysuzluk sınırlarını aşmayan yani kendi bağıra bağıra atmayan çocuk nedense kayınvalidemleirn yanında kıyamteleir koparıyor ordan oraya atıyor kendini
bende onunla birlikte genelde sokak kapısını açıp kaçıyorda merdivenlere tırmancakmış
kapıyı kitleyip bende kapıya çıkmakçıkmaşimdi çıkmak diye bağırıyorum kapıya vuruyorum o yere atıncakendini bende atıyorum homurdanıyorum yavrum bakıyor bakıyor susuyor gülmeye başlıyor harvey carpın kitabında yazılanları uyguluyorum yani
kayınpede falanda bana aptalmışımgibi bakıyor ama çocuğum o sırada krize girmiyor yaa
çok tehlikeli oldu çok
heryere boyu yetişmeye başladı uzadımı ne??????
geçen gün bi baktım kinder çikolatalarını 3. raftan almayı başarmış sessiz sessiz paketini açıp ağzına sokuyor. bi bastım zilliyi elinde ağzında çikolata bi kaçışı vardı yerlere yattım gülmekten
herşey yerlerde
kremlerimi alıp önceden yiyordu :)) şimdi cici cici yüze diyorum yüzüne sürüynüyor zilli sonra bi bana sürüyor bi kendine
ay ben çok seviyorum kuzumu

anne baba diye sayıklıyormuş yavrum kaynoşda anne baba işe giti mama getircek sana diyormuş
oda anne baba mama diyormuş

çok tatlıla yaaa yaşam kaynağım bitanem benim

Nimom hoşgeldin bebişim valla hepsi aynı şeyleri yapıyor bu sıpların bizimkide aynı sokak kapısını açınca çıkıyor ben kapıyı kilitleyene kadar ya bekliyor asansörün önünde yada pıtış pıtış karşı koridora gidip merdivenlerden üst kata tırmanmaya çalışıyor boyu heryere yetiyor bütün en üst çekmecelerin içine ulaşıyor bir kez gece kreminin yarısını eline ağzına yüzüne sürmüştü bide gelmiş ellerini gösteriyor pislendi sil diye dünden beride sinirlenince bir cırlıyor ellerini aça aça dedededededeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye olanca sesiyle yinede çok tatlılar iyiki varlar meleklerimiz bizim onlar...

kızlar bende dün portakallı havuçlu kek yaptım çok güzel oldu

portakallı ve havuçlu kek malzemeleri:

3 yumurta
yarım su bardağı sıvı yağ
yarım su bardağı portakal suyu
2 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
1 portakal kabuğunun rendesi
1 büyük havuç, rendelenmiş
fındık veya antep fıstığı (ben ceviz ekledim)
1 paket (1 tatlı kaşığı) kabartma tozu

Kuzenimdeyim,tarifi denicez bakalım nasıl olacekkaydirigubbakcemile2

merhabalar canlar yezdayı uyuttum bugün uykusu çok düzensiz.
,
nimetçim ayşegülcüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşkkür ederim kuzular nasılll

nimo demek anne baba mama diyor heee .,
bizim cadıda bugün mama ham hamö diyor makarnaları eliyle eğzına götürüp hammm diyor cadı bunlar yaa yaşama sevincimiz kısss kurban olur annesi ona

hayırlı akşamlar kızlar.herkes gitmiş ama ben yinede paylaşmak istedim.bikaç gündür siteye giremedim çünkü moralim çok bozuk .teyzemin 3 yaşındaki oğlunun kaslarında malesef tedavisi olmayan ve ilerde yürümesini engelleyip, kalp krizi riskininde çok yüksek olduğu bir hastalık çıkmış.100.000 de 30 görülme riski varmış.üstelik teyzeminde hastalığın bukadar ciddi olduğuyla ilgili bilgisi yok.bir öğrense düşünemiyorum bile.neolur dualarınızı eksik etmeyin olurmu kızlar.şifa Allah'tan.

iyi akşamlar kızlar..
bugün topik pek sessizmiş..
Bugün annecim bizdeydi. giremedim oyüzden..
Sema cım çok üzüldüm cnm ya..Allah yardımcısı olsun. Acil şifalar cnm..
Kadiscim annenede geçmiş olsun cnm. Acil şifalar..

şuraya bak yaw fısssssssssssssssssss:dilcikar:klava: bunlarda size tembeller ne olcek:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

yaa kızlar gece gece başıma ne geldi :roflol: hala gülüyorum evimiz sobayla ısııyor demiştim daha önce hepimiz oturma odasında yatıyoruz ben kk ya dalmış mimari ve iç dekorasyon bölümüne bakıyorum arkadan çağatayın mıkırdanmaları geliyor ama uykusunda yapıyordur diye bakmadım sonradan gelen şaaarrr diye bir ses o babasıyla ben çağanla yatıyoruz akşam okadar su içtiki 1 saat önce yapmıştı çişini halbuki sıpa kaklmış ayağa babasının başının üstünden hem uyuyor hem pardon ya pardon ya diye diye allah tan taşa işiyor :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hala kıkırdıyorum malum herkes uyuyor ertan diye bağırmışım bağırtıma hem çağatay hem eşim uyandı hemen çağatayı durdurdum önce tuvalete götürdüm sonra içeri geldik ve ben koptum eşim ne oluyor ya diyo ya yüzüne yapsaydı dedim ve dahada katıldım allahtan taşa geldide aldım elime temizlik kovasını önce duru suyla sonra çamaşır suyula temizledim fayansları ama yazarken hala gülüyorum:roflol: ya yüzüne yapsaydı :roflol: offf neyse güleriz ağlanacak halimize derler ya tam öyle bir durum umarım birdaha olmaz:roflol:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…