Bebeklerimiz ve Biz

ah arkideşim ahh valla bende nasıl özlüyorum valla tam kavuştuk derken gene ayrılık girdi araya
canım bitanem benimmmm

ay dün öldüm gülmekten kaynoştayız kadın nerden aldıysa annemlere gittiğimin haberini
ben söylemedim ilkerinede söylediğini duymadım ayda 1 bile malum gözlerine batıyor bunalrın ee işte gittiniz neoldu falan diye sordu bende anlatıyorumk teyzesini(buketi) görünce koştu sarıldı falan dedim nilde duydu ya teyze lafını teyte teyte diye babasını kaldırıp kapıya bi götürüşü vrdı kapıya vuruyor teyte gel gel diyee çok hoşuma gitti çokkk

ava ava ( hala) diye söylüyormuşta onla övünüyordu aynı halasının kopyası diyip diyip duuruyordu aksine kardeşimin kopyası tüm huylar :))))))))))))

yok be elüfüm yaram deşülmedii merak etmeeee
ben aksine mutlu olurum allah isteyen herkese nasip etsin ruzmede bi kardeş
bir kadının en güzel dönemi bence hamilelik dönemi
allah bütün isteyen çocuk özlemiyle yananlara nasip kısmet etsin

amin canım amin......................
benim kaynanamda iki de bir çocuk kilo aldı kendini topladı güzelleşti diyor...
kendi bakıyor ya hani ondan...
ama en çok da akşamları ben gidince bazen ben varken bile babannesine gidiyor ...
kaynanamda hemen "kızım orda annen var ona git bana gelme diyor..yine de giderse o kadar çok mu seviyorsun sen beni diyor"
aklı sıra kendini bir anneden ileri görüyor...
bu kaç oldu..bi okkalı laf sokacağım sıramı bekliyorum

kızlar esımden sevgılıler gunu hedıyesı halı yıkana makınası ıstedım.ama arastırıyorum hangı marka daha kullanışlı sızce sızlerde kullanıyormusunuz

Ah bu kızlar nasılda teyzeci değilmi nimetcim,bizim boncukda öyle,teyzeye çok düşkün,
Ama halası aynı bana benziyor diyor,( sarışın olan büyük halası) Bilmişliğine okey he birde ses benziyor,
Kulak yok ses yok ikiside şarkı söylemeyi çok seviyor ama
Dün akşam denizle uzanıyoruz bir yanda babası bir yanda ben "Hadi annecim bizi bir şarkı söyle" dedim. Boncuk başladı " laLAAalaaa kaa muLAsada bu Kalaaaaaaaaaaaa" vs birşeyler söyledi :)
Eşimle ben kriz tabi ikimizde aynı anda Aynı halasına çekmiş dedik,o lafdan sonra iyice krizde girdik. :)))) Yavrumda ona güldüğümüzü sandı sesini daha çok yükselltti kahkahamızı bastrmak için
"laLAAalaaa kaa muLAsada bu Kalaaaaaaaaaaaa" :))))))))))))))))))))))))

:) elifcim sinirlenme sakin ol canım,Boşwer istediğini desin.Kendini üzdüğüne değmez.

Sibel,benim kuzenim kullanıyordu k.walidesiyle ortak almışlardı o çok memnunmuş hem halı hem koltuk yıkıyormuş Ama markasını hatırlamıyorum. Acaba İhlas ınmıydı ya..

selamun hello aferin size baya aktif burası

mavilim tabi kaçmaz gözümden fıstık bıcır bıcır bakıyor oradan kaçarmı hiç maşallah...

yeliz hiç güleceğim yoktu o e kıs musallada bu kala dergibi... çok tatlılaştılar iyice rabbim azarlardan korusun...

jege duvar stickerlerinden bahsetmiş geçen gün mimari ve iç dekorasyon bölümüde bir evde gördüm profilden bir kadın stickeri harika olmuştu...bursalıların genelde evleri çok güzel ama o evede bursadaydı.... gittim gördüm tecrübeyle sabittir..:1closedeyes:

neyse be ıcık daha iş yapam gözüm sizde heee

sibel bu ne hız kısss

ben geçen sene bir şeye kızdım artık hediye defterini kapattım dedim... ne sen bana ne ben sana... benim uyuzda şimdi doğum günüm yaklaşır evlilik yıl dönümü yaklaşır ne istiyon sana ne alayım dedimi gıccııııkkkk oluyorum... bir kerede süpriz yap be herüf ben çok severim süprizleri yapmayıda kim olursa olsun yüzündeki mutluluk ifadesi insana tüm yorgunluğunu unutturuyor....

birde akıllı madem istiyon kendi şahsına iste zati sinir oluyom böyle özel günlerde tencere tava yok mutfak robotu yok ütü felan bir taşla iki kuş güya eşine hediye alıyor arada evin ihtiyacını hallediyor uyanıklar:1closedeyes:

canım evet ıhlas olabılır bugun dışarı çıktım her magazadan kıtapçık aldım ıhlasınkı hoşuma gıttı suan aklımda o var bakalım artık

mavicem aah bursada otursamn bende keşke imkanımyani iş koşulları elverse vallaha atlaya zıplaya yeleşirim ben bursaya

evet nimocum ya ben izmirliyim izmiri çok ama çok seviyorum kesinlikle başka bir şehirde yaşamak istemem.. ama eğer illaki başka bir yere gideceksin deseler tercihim bursa olurdu sakinliği modernliği bir arada barındıra bir şehir bursa.. evleri süper ama bahçeleri daha güselllll.....:asigim:

valla bizde akşam akşam kırıldık resmen.
mawicem onları ben salladım işte ona benzer ama hiç bir anlamı olmayan cümlelerle manalı manalı söylüyor.

Diğer yönlerini bilmem ama sesinin halasına benzediği kesin. :))))

Bir gün halası barda alkış tutuyormuş,
o kadar ritmi bozukmuşki alkışın,( düşünün bu sadece alkış ritmi sesini tahmin edersiniz )
en son müzisyen şakayla kaşırık takılmış ona :)))))
Varın gerisini siz düşünün.

Mawicem dün İzmir Sallanmış canım hissettinmi,Küççük görümce orada yaşıyorla artık,Bir heyecanla beni aradı böyle böyle nete baksana baktım deprem sitesine 3,7 miş şiddeti. Siz hissetinizmi?

valla mavicem izmir bursa tercihim zaten her zaman benim hatta mümkünse maramarise yerleşsem hiç fena olmaz :)))))))))

şöle sıcaksıcak engin bir mavilik yeşil . bayılırım
e kanda egelik de var bendee :))))

anaaaaa okadar mıkötü yahuu yelizcimm

valla kulağı var diye düşünüyorum bizimkinin ben şarkı söylerken oda aynı şekilde ritm tuttururyor yerinde sallanıyor inşallah bana ve teyzesine benzer benimki okadar iyi değildir ama teyzesinin sesi süperdir

yalnız tek bir kötü yan var teyzeyede çekse halayada çekse kıllı bir kız olacak vessealmm
bana niye çekmemiş bu kız anlamadım gitti valla
daha şimdiden bacakalrda kıl var :)))))

Ben sevgililer gününden hiç hoşlanmam,hediyede almam.
Bana çok ticari geliyor,Benim için önemli günler arasında değildir kesinlikle.
Daha önemlileri var,Tanıştığın gün( ki çok önem veririm), Doğum günü , Evlilik günü bu kadardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…