Bebeklerimiz ve Biz

yaa kıslar opik baya eksik kaç gündür ayşegül bugün hiç gelmedi ekin garusu kocişi buldu sırra kadem bastı semiha yok ortalıkta tatarımın gizoşu nasıl oldu acaba deram desen alıyorum satıyorumdan çıkmıyor vallahi dökülüyoruz

vallamavicem bende bana sorulup alınan hediyeyi sevmem
süpriz yapmaya bana süpriz hediyeler verilmesine bayılırım bana benim koca natomermer nato kafa
has odun :)))
öle süpriz hediye gibi şeyler genlerinde bünyesinde bulunmuyor
geçen hafta iş yerindne arkadaşımınn doğumgünüydü hemen bi organizasyon hemen gidip pasta alımıartan paralarlada gittim hediyesini aldım
ayrıyetten kendimde hediye aldım kızına aldım arkadaşın yüzündeki ifade herşeye değdi
şok geçirdi bölee toplandık 12 kişi falan süper oldu
zaten böyle zamnalarda hep içim burkulur .

Mawicem dün İzmir Sallanmış canım hissettinmi,Küççük görümce orada yaşıyorla artık,Bir heyecanla beni aradı böyle böyle nete baksana baktım deprem sitesine 3,7 miş şiddeti. Siz hissetinizmi?

yooo hiç duymadım canım yyaaa :sm_confused: amannn zaten be sallanıyorum ondan duymamışımdırdelikafadulden

al bendende okadar baen ben bu adama nasıl aşık oldum diyorum yaa bu konularda o kadar zıt düşünüyoruzki bazen takılıyorum sena söylediğim lafı senin atölyedeki ağaçlara söylesem onlar bile anlardı diyorum ehhh hoş görmek lazım akşama kadar mobilya yapıyor:dilcikar:

geçen sene doğum gününü unutmuş gibi yaptım tabi organizasyon günler öncesinden başladı leyloşum var benim kankim tüm hazırlık onlarda yapıldı gündüz pastasını felan alıp oaray bıraktım pastada şahsına özle beyfendinin sevdiği tüm arkadaşlarını topladık bende o gün okadar hastayım ki kronik ürtiker ataklarından birini geçiriyorum ayakta duracak halim yok tutturdum leylalara gidelim tabi olan bitenden haberi yok fırçalıyor beni ayakta duracak halin yok gezmeyi düşünüyorsun diye neyse zor bela attım kendimi oraya tabi kapıdan girip ortamı görünce çok utandı bana söylediklerine ve çok duygulandı emmeee 10 yıllık evlilik hayatında o sana böyle bişi yaptımı derseniz nerdeeeeeeeeeee:dilcikar:

allah seni ne diyim beeee.bi de kafamıza vuruyo..
benim herüf te aynı....
bana sorar.. ne istiyorsun diye..bekliyorum bi süpriz anca bi çiçek alırsa...
bende dertliyim beeee
allahtan senin leyloşun var danaa...
benim o da yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bi derdimi paylaşcak kimsem yok

:))) allah iyiliğini versin hemi,mawice.

Ben eşimin hakkını yiyemem o konuda ilk evlendiğimiz sene inanılmaz bir süpriz yapmıştı doğum günümde,Bütün odayı mumlarla aydınlatmıştı, güzel bir sofra mum ışığında yemek vs..çok hoştu..

oyy kıyamam ben sana burda biz varız dicem ama onun yerini tutmazzki insan zaman zaman kanıyla canıyla yanında olna ihtiyacı olunca elinden tutan bir dosta ihtiyaç duyuyor.. evet herkese lazım böyle bir dost iyiki benim leyloşum var çok sefiyom onu yaaaa:asigim:

bu tarz şeyleri hep ben yapardım ama farkındaysan di li geçmiş zaman kullandım :dilcikar:

biliyom bacım sizler varsınız ama oturup bi çay içebileceğin sarılabileceğin birini arıyorum bazen..
emme var ya ben iatnbulda olacaktım varya...
her hafta sonu birinize gelirdim..
kesin yapardım ben burdan kaç kere sapancaya gitmiş insanım biliyorsunuz

aman sürpriz yapmak insanın içinde olacak...
evlenmeden önce yapardı benimki de...
alır alır gelirdi..
şimdi nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne incelikler düşünürdü..
evlenince mi oldu acaba bu gevşeklik...
du bende bu sene tavrımı koayayım belkim bi süpürüz yapar...
sevgililer günü değil ha o da doğumgünümde anca

sadece istanbullulara mı aşk olsun izmir yokmu ah be bu yıla kadar ankaraya gelirdik hep ama oraylada ilişiğimiz kesildi eltimlerin konyaya tayini çıktı eryamanda oturuyorlardı

Ah canım mawicem ya hiçde kıyamazmış kocişine,yap canım yap ama söylenmek yok o zaman tamammı?

Mawilim , canım eminim gelirdin ben bilirim seni
yokmu hiç kuzen felan canım ya,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…