- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.041
Ah canım mawicem ya hiçde kıyamazmış kocişine,yap canım yap ama söylenmek yok o zaman tamammı?
Mawilim , canım eminim gelirdin ben bilirim seni
yokmu hiç kuzen felan canım ya,
arkadaşlar hayrlı akşamlar diliyorum
sevgiler
Biri süpriz mi dedi. Alın benimkindende okadar.
En son geçen seneki evlilik yıldönümümüzü hatırlamıştı. Gerçi ben hep derim. O gün hatırladı ya bir ömür hatırlamasa yeter...
Ogün kürtaj olmuşum. 3 aylık bebeğimi kaybetmişim ona mı üzüleyim kaynanam hastanede hır çıkartıp gitmiş onamı... Ağlak zırlak halde oturuyordum. Adam demezmi ben dışarı bir çıkayım çok bunaldım. Hiç birşey demedim ama hazırlanmayada başladım. Gidiyorum anama...
Kocişim bir geldi bir elinde pasta diğerinde çiçek.....
benım adam süprız yapmayı çok sever bıde ayıptır söylemesı sarap alır hadı ıçelım der bıde muhakkak kırmızı iç çamasırı alıp onuda ılerleyen saatlerde gıydırır
kıs mavice sorma benimde görümcem izmirdeydi oraya gidiyorduk sürekli...tayini çıktı buraya geld
i..
geç oldu bacım yanışmamız be...
allah nasip ederse birgün görüşürüz belki...
yelizcim iyi akşamlar...
frezya hg. canım
bende erken kaçıyorum bugün bacılar...
malum akşam yoğun..kendinize iyi bakın hoşçakalın
olar olar olma mı sende küçüklerimi öpppppp Şeniz
selam 14 kuşu geldi ama fazla kalamayacak
biraz ince iş yapayım diyorum
dolap içi temizleme gibi((
bu arada duwar stickerı aldım koctastan dün...girişe onu uygulayacagım bi ara:))))) değişik olacak
Selam,
Zehracım kolay gelsin canım sana o görevi ben seve seve yaparım ama sövmek yok okeymi ? :)
Bizde az önce kuzuyla mutfak çekmecelerini düzelttik,temizledik dolapları sildim.
oda bir elinde bez bana yardım etti,herhalde da temizlik yapası vardı uyku saati gelmişti ama
hiç uyumaya niyeti yoktu mızmızlandı nihayetinde uyudu.
Canım denizde aynısını yapıyor kakem kakem(kalem) diye istiyor veriyorum defterinide , ama koltukları çiziyor :) en iyi kirçöz çıkartıyor.
Çok yakında bir yazı tahtası almamız lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?