Bebeklerimiz ve Biz

Biri süpriz mi dedi. Alın benimkindende okadar.
En son geçen seneki evlilik yıldönümümüzü hatırlamıştı. Gerçi ben hep derim. O gün hatırladı ya bir ömür hatırlamasa yeter...
Ogün kürtaj olmuşum. 3 aylık bebeğimi kaybetmişim ona mı üzüleyim kaynanam hastanede hır çıkartıp gitmiş onamı... Ağlak zırlak halde oturuyordum. Adam demezmi ben dışarı bir çıkayım çok bunaldım. Hiç birşey demedim ama hazırlanmayada başladım. Gidiyorum anama...
Kocişim bir geldi bir elinde pasta diğerinde çiçek.....

Ah canım mawicem ya hiçde kıyamazmış kocişine,yap canım yap ama söylenmek yok o zaman tamammı?

Mawilim , canım eminim gelirdin ben bilirim seni
yokmu hiç kuzen felan canım ya,

ben hem söylenir hem yaparım delikafadulden kendim eder kendim bulurummmdelikafadulden baa bakma sen benim çeneme vurmuş yapısı bu ne yapayım artık :sm_confused:

frezya hoşgeldün caımmmm :mymeka:

benım adam süprız yapmayı çok sever bıde ayıptır söylemesı sarap alır hadı ıçelım der bıde muhakkak kırmızı iç çamasırı alıp onuda ılerleyen saatlerde gıydırır

ahhh canım benim ama çok anlamlı bir hatırlamaymış.. dediğin gibi bir ömür hatırlamasada olur ama hatırlasın yinede yaaa:1hug:

kıs mavice sorma benimde görümcem izmirdeydi oraya gidiyorduk sürekli...tayini çıktı buraya geld
i..
geç oldu bacım yanışmamız be...
allah nasip ederse birgün görüşürüz belki...

yelizcim iyi akşamlar...

frezya hg. canım

bende erken kaçıyorum bugün bacılar...
malum akşam yoğun..kendinize iyi bakın hoşçakalın

evet kısmet canım inşallah bir gün kısmet olur iyi akşamlar datlum ruziş çokkkk ocaman öp olarmıŞeniz

kızlar bugün baştan ayağa zaman yettiğince temizlik yapmaya çalıştım-tatlicadiarzu-
bide kuzumu banyo ettirdim:ecrin_bebek:
sabahta 10.30 da kalkınca ve akhvaltıya 11.30 da oturunca akşama kadar iş yetiştiremiyorum:bbo:
biri sabahları erkenden benim evi arayıp uyandırsın sevabınaaaayerimsenibenşakkıdı:lepi:
yoksa kalkar kalkmaz nasıl akşam oluyo anlamıyorum
bide ince işlere hiç bakamıyorum düşünün yani
zeynep emirin kalemini alıp salondaki koltuğun üstünü çizmiş, ben evi zor süpürüyorum nerdeyse , bide halı , koltuk silmek mahvetti beni
birazdan da yarın için yemek pişirmeye koyulacağım, yemek pişerkende mutfak dolaplarını ve duvarlarını silmeyi planlıyorum:a015:
şimdi emirle ödev yapıyoruz

Selam,
Zehracım kolay gelsin canım sana o görevi ben seve seve yaparım ama sövmek yok okeymi ? :)
Bizde az önce kuzuyla mutfak çekmecelerini düzelttik,temizledik dolapları sildim.
oda bir elinde bez bana yardım etti,herhalde da temizlik yapası vardı uyku saati gelmişti ama
hiç uyumaya niyeti yoktu mızmızlandı nihayetinde uyudu.
Canım denizde aynısını yapıyor kakem kakem(kalem) diye istiyor veriyorum defterinide , ama koltukları çiziyor :) en iyi kirçöz çıkartıyor.
Çok yakında bir yazı tahtası almamız lazım :)

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım işyerinde nette arıza vardı bugün giremedim çok özledim sizi yaaa alışkanlık olmuş. yezdayı dün doktora götürdüm gripal başlangıç var dedi doktor. ve azı dişleri den dedi.
inş. çabucak iyileşir kuzum yaa
bu arada bende feci şekilde gribim burnumu çeke öçeke yazıyorum :))))

yelizcim elifcim nimocum geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürler.

yelizcim bu arada sanada geçmiş olsun nasıl oldun dün akşam baktım topiğe iki kere cevap yazdım ikisindede benim cadı tuşlara bastı silindi bütün yazdıklarım.

bu arada zeynepcim doğum günün kuytlu olsun albina ve eşinle nice mutlu yılllara canım geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.

kızlar yezda 78 cm 9.120 gr olmuş doktorun dediğinde göre normal sınırlarda

yelizcim bu calpolun yasaklandığını duydum ben ama doktor karalama dedi yok öle bişey dedi bende o yüzden veriyorum zaten bittide. ilacı dolven verdi dün doktoru. ama aferinde verdi oda yasakmı acaba bir bakem ben netten

selam 14 kuşu geldi ama fazla kalamayacak
biraz ince iş yapayım diyorum
dolap içi temizleme gibi((

bu arada duwar stickerı aldım koctastan dün...girişe onu uygulayacagım bi ara:))))) değişik olacak

ayy süper yaa..
hangi desenden aldın..
bende çiçek ağaç dal, vs desenlerine bayılıyorum..
ama bizim ev küçük ve uygulanacak uygun yer yok..
inş.büyük ev alırsak olur diyorum....
güle güle kullan inş cnm.. paylaşırsanda seviniriz..

mrblar kızlar..
baya kaynatılmış yinee..
süpriz konusu işlenmişş bugün.:))
bende bayılırım süprizlere ve kocişimde sağolsun iyi bilir sevdiğimi..:))

buı arada kızlar Albina nında son aşısını yaptırdıkk bugün..
boyu 77 cm. kilo. 11700

Kontrolede gittik. çok şükür herşey temiz çıktı....

Zeynepcim merhaba canım maşallah albinaya allah nazardan saklasın kuzunu aman hasta olmasınlarda:1hug:

bak sen kuzuyaa...
meraklı demek kalem kağıda..maşşallahh
Albinada kitapları çok seviyor..
resimli masal kitaplarına filan bayılıyor..
okuyunca dikkatlice dinliyor yavrum..
sonra alıyor kendince anlatıyor bişeyler....
Yazı tahtası iyi fikir gerçekten ..
bende alayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…