- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.061
Zeynepcim merhaba canım maşallah albinaya allah nazardan saklasın kuzunu aman hasta olmasınlarda:1hug:
kızzzlarrrrrrr acil yardımmm çağanın poposu çok fena durumda pişik delik delik oldu artık boğazı iyi maşallah günde 4 defa kaka yapıyor johanson baby nin kremini kullanıyorum ama bu kez banamısın demedi herşeyi yediği için sanırım kkasıda kuvvetli azıcık poposunda kaldımı yandık... trosyd çağana dokunuyor tavsiyelerinizi bekliyorum ... yarın eczaneyede sorucam ama sizede danışayım dedim
kızlar bugün baştan ayağa zaman yettiğince temizlik yapmaya çalıştım-tatlicadiarzu-
bide kuzumu banyo ettirdim:ecrin_bebek:
sabahta 10.30 da kalkınca ve akhvaltıya 11.30 da oturunca akşama kadar iş yetiştiremiyorum:bbo:
biri sabahları erkenden benim evi arayıp uyandırsın sevabınaaaayerimsenibenşakkıdı:lepi:
yoksa kalkar kalkmaz nasıl akşam oluyo anlamıyorum
bide ince işlere hiç bakamıyorum düşünün yani
zeynep emirin kalemini alıp salondaki koltuğun üstünü çizmiş, ben evi zor süpürüyorum nerdeyse , bide halı , koltuk silmek mahvetti beni
birazdan da yarın için yemek pişirmeye koyulacağım, yemek pişerkende mutfak dolaplarını ve duvarlarını silmeyi planlıyorum:a015:
şimdi emirle ödev yapıyoruz
cnm Albinada geçen ilaçların yan etkisiyle ishal olmuştu biliyorusunn..
Akabinde pişik tabii..
ben bepanthen kullandım çok etkili oldu.
kalmadı şükür..
daha önce travezol ve hametanda kullandık onlarda iyi geliyordu ama bu sefer bepanthen daha etkili oldu..
mavicem vallahi ben trosyd kullanıyorum ama trovakat var birde fito var kullandığım fitoyuda geçen ay doktor yazdı ilk defa kullandım ama iyi geldi bir dene istersen geçmiş olsun bazen yezdada oluyor
çok teşekkür ederim canım çok saol bephantene sanırım ize biraz hafif gelir çağataya çok kullandım ama çağatayın hiç bu kadar olmamıştı durum bayağı vahim anlıyacağın:çok üzgünüm:
mavicem vallahi ben trosyd kullanıyorum ama trovakat var birde fito var kullandığım fitoyuda geçen ay doktor yazdı ilk defa kullandım ama iyi geldi bir dene istersen geçmiş olsun bazen yezdada oluyor
cnm Albinada geçen ilaçların yan etkisiyle ishal olmuştu biliyorusunn..
Akabinde pişik tabii..
ben bepanthen kullandım çok etkili oldu.
kalmadı şükür..
daha önce travezol ve hametanda kullandık onlarda iyi geliyordu ama bu sefer bepanthen daha etkili oldu..
hoşgeldin cnm..
Zeynep temi uyuyor cnm o saate kadar..
ince temzilik çok yoruyor tabi...
valla ben ev küçük ama yinede bir güne sıkıştırmamm...
bazen bri hafta sürer yani...
Albina uyurken ne yapabilirsemm iştee...
Bu kadar yorma cnm kendini..
iyi bak kendine..
öpüyorum seni ve kuzularını..
çok teşekkür ederim canım çok saol bephantene sanırım ize biraz hafif gelir çağataya çok kullandım ama çağatayın hiç bu kadar olmamıştı durum bayağı vahim anlıyacağın:çok üzgünüm:
hay Allah çok geçmiş olsun cnmm
Acill şifalar..
trovokat canım yanlış anlama tammaı ben sana okunuşunu yazdım aklımda değil yazılışı şuan hadi geçmiş olsun canım sende öp kuzunu iyi geceler
Merhaba canımmmm:1hug:
Nasılsın? Görünmüyordun uzun zamandır.
Prens ile prenses nasıllar...
kıs mavice sorma benimde görümcem izmirdeydi oraya gidiyorduk sürekli...tayini çıktı buraya geld
i..
geç oldu bacım yanışmamız be...
allah nasip ederse birgün görüşürüz belki...
yelizcim iyi akşamlar...
frezya hg. canım
bende erken kaçıyorum bugün bacılar...
malum akşam yoğun..kendinize iyi bakın hoşçakalın
ben hem söylenir hem yaparım delikafadulden kendim eder kendim bulurummmdelikafadulden baa bakma sen benim çeneme vurmuş yapısı bu ne yapayım artık :sm_confused:
frezya hoşgeldün caımmmm :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?