Bebeklerimiz ve Biz

canım benim ilaç felan kullanmıyor ama mesajımdada belirttiğim gibi herşeyi yiyor artık ve iştahımızda bayağı iyi çok şükür rabbime maşallah diyeyim kuzuma ee dolayısı ile günde 4 defa felan kirletiyor altını ve herşeyi yediği için sanırım kakası da kuvvetli kısa süre bile fark etmezsekte altında kalırsa hemene pişiyor poposu bu defa toparlayamadım bir türlü eşim sabah eczacıyla görüşmüş travazol ve fito vermiş karıştırıp sürün demiş sürdüm bakalım inşallah toparlanır travazolu biliyorum beni parmağımdada kaşıntılı bir lezyon olmuştu onun için vermişti doktor.. saol canımcım:1hug:

günaydın kızlar....................
yorgunum yorgun...
uykusuzum uykusuz...........
ahhh elifim kıyamam yaa çalışan annelerin işi çok zorrr öpüyorum tatlım

herkese merhabalar. iyi günler diliyorum

sanada iyi günler dünürüm güzel gelinimi öpüyorum

evet biliyorum canım ince tabaka halinde sürmem lazım üçgünden fazla sürülmicek demek uyarın için çok saol bitanem sen nasılsın bu arada canım:1hug:

sibelcim o dediğin şurubun hapını ben kullanıyorum kronik ürtiker için çocuklar için uygunmu uyku hali yapıyor biliyorum ama çocuklara uygun olup olmadığı hakkında bilgim yok ama sanmıyorum çocuk doktorunuza danıştınmı bu konuda büyüklere bile günde 1 defa veriyorlar...

hepinize tünaydın güzel anneler
mutu ve güzel bir gün geçirmenizi diliyorum

yahu bu ekin nerelerde görürse bu mesajı bu sana ekin danası:mymeka:

mavicem cnm benim teşekür ederim hayatım
cnm oğluşuna çok geçmiş olsun bitanem
acaba popolın denedinmi cnm
ben kızım hep ondan kullaniyorum ve çok çabuk iyileşiyo cnm

sibelcim o dediğin şurubun hapını ben kullanıyorum kronik ürtiker için çocuklar için uygunmu uyku hali yapıyor biliyorum ama çocuklara uygun olup olmadığı hakkında bilgim yok ama sanmıyorum çocuk doktorunuza danıştınmı bu konuda büyüklere bile günde 1 defa veriyorlar...[/QUOTE]

canım hap buyukler ıçın zaten benım dedıgım şurup ayrıca bıze saglıkçı askerı personel bı arkadasımız var dr o dedı zaten ayrıca saglık ocagındakı drda dedı

canım hap buyukler ıçın zaten benım dedıgım şurup ayrıca bıze saglıkçı askerı personel bı arkadasımız var dr o dedı zaten ayrıca saglık ocagındakı drda dedı[/QUOTE]

yanii şurupta olsa içerik aynı sanırım ama tabiki seçim senin hala kullanıyormusun peki canım öpüyorum senide efeyide:1hug:

mavicem cnm benim teşekür ederim hayatım
cnm oğluşuna çok geçmiş olsun bitanem
acaba popolın denedinmi cnm
ben kızım hep ondan kullaniyorum ve çok çabuk iyileşiyo cnm

canım benimde kullandığım bir kaç popiş kremi var ama onu hiç kullanmadım olmazsa ondan alayımda popişimiz iyileşince düzenli olarak kullanalım onuda bu yaz başı bezden en kısa zamanda kurtulmamız lazım bizim .... öpüyorum canım senide tatlı kuzuşlarınıda Şeniz

Sibel söyleyince benimde aklıma geldi bayanlar, Haftasonu kuzenimdeydim ya onun kızı gece 1,2 den önce uyumuyordu,Dr u atarax vermiş ve şimdi en geç 11 de uyuyor diyor düzenli 2 hafta kullanıp bırakıcakmış Uyku problemi olan bebelerin anneleri Dr larına danışsınlar bu şurup bitkisel bir sakinleştiriciymiş sanırım.

Mawicem,Fitoyu benim boncukda kullanmıştım ilk doğduğu yıl sıcakdan isilik olmuştu heryeri ve su akıyordu hergün sürmüştüm 2-3 günde eser kalmamıştı,şimdi bile kullanıyorum biri öpsün yanaklarını hemen kızarıyor akşam yatmadan önce yüzünü yıkayıp sadece yanaklarına losyon gibi ince sürüyorum sabaha hiç bir şeyi kalmıyordu, Umarım çağanında sorunu hemen çözülür,kıyamam ona. Tosbağam

saol bidenem inşallah düelirya poposunu açtırmak istemiyordu silicem diye

atarax mevzuuna gelince bitkisel olduğunu sanmıyorum ama doktor kontrolünde kullanılabilir tabiki bitkisel olan passiflora var bitkitanziklaranı oda büyükler için çocuklarda nasıl bilmiyorum ama uyku düzeni bozukluğu herhalde feci birşeydir...a.s

canım hap buyukler ıçın zaten benım dedıgım şurup ayrıca bıze saglıkçı askerı personel bı arkadasımız var dr o dedı zaten ayrıca saglık ocagındakı drda dedı

yanii şurupta olsa içerik aynı sanırım ama tabiki seçim senin hala kullanıyormusun peki canım öpüyorum senide efeyide:1hug:[/QUOTE]

canım ben daha dun aldım ılacı 1 kere ıçırdım aksam yatmadan once saat 10 da uyudu gece hıç kalkmadı sabah 9.5 ta kaldırdım

yanii şurupta olsa içerik aynı sanırım ama tabiki seçim senin hala kullanıyormusun peki canım öpüyorum senide efeyide:1hug:

canım ben daha dun aldım ılacı 1 kere ıçırdım aksam yatmadan once saat 10 da uyudu gece hıç kalkmadı sabah 9.5 ta kaldırdım[/QUOTE]

hımm ben 3 yıl kullandım yaklaşık çok fazla uyku hali sersemlik yaptığı için doktor değiştirdi...şimdi başka bir ilaç kullanıyorum...uyku yaptığını oradan biliyorum yani ne bileyim ben hastalığımı bilince ve bu ilacı bu hastalık için kullanınca ki gündebirdebn fazla vermiyordu doktor endişelendim yani yoksa tabiki seçim senin yani...

herkese selam, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, kocaman öpüyorumm

benim oğluşum da geceleri hiç uyumuyor, sabaha kadar emiyor

çokocum hoş geldın canım sabaha kadar uyumamasının sebebı meme emmek ıçın canım memeye duşkun çocuklar gecelerı sureklı agzında meme emmek ısterler

çokom yevrüm nasılsın canım izmir yolcusu kalmasınnnn.. tlf numu özelden atıyorum canım inşlallah görüşmek kısmet olurŞeniz

Herkese selam

Uykusuzluk bizimdi çok ciddi sorunumuz, 2-3 kere kalksa ben kesintisiz uyuduk sayıyorum. Benim kızım aşmış durumda saat başı hatta bazen daha sık kalkıyor. Sabah 6 dan sonra 2-3 saat kesintisiz uyuyor ancak.

Mavice geçmiş olsun canım, geçenlerde bizde inatçı bir pişik geçirdik dr. umuz ıslka mendili bırakın ve uzun uzun havalandırın dedi. Ben zaten çok sık ıslak mendil kullanmıyordum şimdi evde hiç kullanmıyorum, yıkıyorum. Islak mendil olarakta (dışarıda kullanmak için) yenidoğan ıslak mendillerinden aldım. Benimkinin de poposu biraz hasas, şimdi dediğin gibi yemeklerde çeşitlenince hemen pişiveriyor.

Selam Edacım hoşgeldin , Deme yahuu çok zor gerçekten uykusuzluk en çokda bebekleri etkiliyor
huysuz ve mızmız oluyorlar gün boyu.

Denomda kaç akşamdır rahat uyumuyor dönüp duruyor mızmılanıp ağlıyor kalkıyor 2 gecedir kalkıp süt isteme huyu edindi.Hiç kalkmazdı.Umarım alışkanlık haline gelmez

canım sizede çok geçmiş olsun kıyamam ya ne kötü oluyor ... ya bu kış günü ben bunun poposunu yıkamaya kalksam iki günde hasta olur malum bizim evimiz kaloriferli değil nayse yaza bu bez olayını kökten keseceğiz inşallah...

ya ne kadar çok uyku problemi olan bebiş varmıl bir laf varya tok açın halinden ne anlar diye tü tü tü kırkbir kere maşallah benim çağan 6 aylıkken uykuyu bir düzene koydu gece bir kere kalkıp emiyordu bir yaşından sonra onuda bıraktı maşallah deyin kuzuma bende dua edeyim darısı bu dertten muzdarip tüm annelerin başınaaaaa:Saruboceq: aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…