- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.081
Herkese Güzel bir gün diliyorum,
Bugün nasılız bakalım??
Kadis'cim Yezda'ya çok geçmiş olsun canım,kızdan sana bulaştı demek aman dikkat edin havalar kötü.
Mawicem,Çağan pişik olmuş sanırım,Bepanten(mawi), Fito ve Travozol önerebilirim.Bunları karneye yazdırabilirsin canım ssk karşılıyor.
( Travozol bayanlar için aslında ama ilerlemiş pişiklerdede Dr.lar veriyor,Geçende annemin ayak kaşıntısı için vermiş dr.u düşün.) Yawrum çok pişmiş poposu,İlaç felanmı kullanıyor?
ahhh elifim kıyamam yaa çalışan annelerin işi çok zorrr öpüyorum tatlımgünaydın kızlar....................
yorgunum yorgun...
uykusuzum uykusuz...........
herkese merhabalar. iyi günler diliyorum
dünürüm geçmiş olsun. travazol bende kullandım 3 günden fazla kullanmaman gerekir. kortizonlu bir krem. ince tabaka halinde günde 3 defa sürmen yeterli zaten 2.gün geçtiğini göreceksi canım. deriyi incelttiği için ince tabaka halinde sür canım. öpüyroum. geçmiş olsun
elifcım kızın gecelerı uyumuyormu hıç benım oglanda bı ara alışkanlık hale getırdı gece uyumamayı saglıkçı bı arkadas sadece gece yatarken içirmem için atarax surup önerdı çok faydası oluyor dene derım bıde duzene sokuyor
sibelcim o dediğin şurubun hapını ben kullanıyorum kronik ürtiker için çocuklar için uygunmu uyku hali yapıyor biliyorum ama çocuklara uygun olup olmadığı hakkında bilgim yok ama sanmıyorum çocuk doktorunuza danıştınmı bu konuda büyüklere bile günde 1 defa veriyorlar...
mavicem cnm benim teşekür ederim hayatım
cnm oğluşuna çok geçmiş olsun bitanem
acaba popolın denedinmi cnm
ben kızım hep ondan kullaniyorum ve çok çabuk iyileşiyo cnm
Sibel söyleyince benimde aklıma geldi bayanlar, Haftasonu kuzenimdeydim ya onun kızı gece 1,2 den önce uyumuyordu,Dr u atarax vermiş ve şimdi en geç 11 de uyuyor diyor düzenli 2 hafta kullanıp bırakıcakmış Uyku problemi olan bebelerin anneleri Dr larına danışsınlar bu şurup bitkisel bir sakinleştiriciymiş sanırım.
Mawicem,Fitoyu benim boncukda kullanmıştım ilk doğduğu yıl sıcakdan isilik olmuştu heryeri ve su akıyordu hergün sürmüştüm 2-3 günde eser kalmamıştı,şimdi bile kullanıyorum biri öpsün yanaklarını hemen kızarıyor akşam yatmadan önce yüzünü yıkayıp sadece yanaklarına losyon gibi ince sürüyorum sabaha hiç bir şeyi kalmıyordu, Umarım çağanında sorunu hemen çözülür,kıyamam ona. Tosbağam
canım hap buyukler ıçın zaten benım dedıgım şurup ayrıca bıze saglıkçı askerı personel bı arkadasımız var dr o dedı zaten ayrıca saglık ocagındakı drda dedı
yanii şurupta olsa içerik aynı sanırım ama tabiki seçim senin hala kullanıyormusun peki canım öpüyorum senide efeyide:1hug:
Herkese selam
Uykusuzluk bizimdi çok ciddi sorunumuz, 2-3 kere kalksa ben kesintisiz uyuduk sayıyorum. Benim kızım aşmış durumda saat başı hatta bazen daha sık kalkıyor. Sabah 6 dan sonra 2-3 saat kesintisiz uyuyor ancak.
Mavice geçmiş olsun canım, geçenlerde bizde inatçı bir pişik geçirdik dr. umuz ıslka mendili bırakın ve uzun uzun havalandırın dedi. Ben zaten çok sık ıslak mendil kullanmıyordum şimdi evde hiç kullanmıyorum, yıkıyorum. Islak mendil olarakta (dışarıda kullanmak için) yenidoğan ıslak mendillerinden aldım. Benimkinin de poposu biraz hasas, şimdi dediğin gibi yemeklerde çeşitlenince hemen pişiveriyor.
Maşallah mawicem we AMİNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?