Bebeklerimiz ve Biz

kızlar ben şimdilik kaçar işler var beni bekliyor eccük çalışayım sonra yemek felan öptüm sizi şekerler birazdan dönerimmm

mrb güzel anneler..
nasılsınız bakalım..
çoğu bebişlerde uyku problemi var sanırım..
Ben şükredeyim bari..
gece 2-3 kez süte kalkıyoruz sadece..

kızlar bildiğim kadarıyla bu atarax ve pasiflora panikatak rahatsızlığı olan hastalara veriiyor..
passiflorayı babannem kullanıyor.
ataraxıda panikatağı olan bir arkadaşım..
bebişlerede verildiğini bilmiyordum..bu durumda bunlar sanırım bitkisell ilaçlar....

kızlar benım oglan bı uyudumu uyanmaya bırı bılıyorsunuz dıyordum sızlere 3 aylıktan berı gece ben saatı kurup kalkar efeye mama yedırırdım ama bu aralar sapıttı 1 2 haftadır duzelır ınsallah ama hala gunduzler 11 12 ye kadar uyuyor kuzum

selam kızlar naparsınız bu saat oldu anca gelebildim benim kuzu fırsat vermiyor herkes iyidir umarım gece uykularından şikayetçi herkes meme emen bebek öyle oluyor ama bırakınca düzene girer merak etmeyin benimki yaşından sonra kendiliğinden bıraktı biliyorsunuz bir süre geceleri yine eskisi gibi uyanıp ağlıyordu bende süt ıdıtıp biberonla içiriyordum şimdi artık uyanmıyor uyanırsada emzik için ağlıyor ondan nasıl kurtulacağız bakalım :)))

Mawicem hani bugün aktifsin ya neşende iyi,süper yani,iyisin diyorum iyiiiiiiii :)
Zeybennep hoşgeldin canım seninkide az sayılmaz kalkıyormuş
Ali's mother nerelerdesin sen şekerim bırakmıyormu yaramaz oğluşun, ? öpüyorum onu bal nanaklarında

Zeynepcim iyiyim sen nasılsın Albina nasıl?
oğlumda napsın uyuyor şimdi :))

hoşbulduk canlar..
iyiyiz çok şükür..
herşey yolunda...

kızlar beni soranlara tekrardan merhaba... geldim ve hemen kaçacağım...
iyiyim kızlar sağolun. kızımda iyi çok şükür. biraz burun akıntısı var ve birazda öksürük... o kadar. yoğunum kızlar hemen kaçarr. daha hastanedeki arkadaşlara uğrıcam. bu arada 7 ailecek arkadaşımızın hepisnin de kuzurı hasta.. ööö geldi gariiii hastalıktan. Allah bundan kötü etmesin..
öpüyorum hepinizi... kuzularınızıııı

bi de şu bi mesajda birden fazla alıntıyı nasıl yaptığınızı öğrenirsem bi daha kimseyi atlamıcam tatlılar....
iyi akşamlar

geçmiş olsun drydenis kuzuşuna,
Yelizcim valla iyice yaramaz oldu peşindeyim mecburen birazdan kalkar gelir :)))) sen nasılsın Deniz hanım nasıl?

Ord.Prof.Dr. Sadi İrmak 'ın anısı

"İstanbul Üniversitesi' nde öğrenci olduğum sıralar, okul
duvarında bir ilan gördüm: "Avrupa'ya talebe yollanacaktır. "
Allah Allah, dedim! Ülke yıkık dökük, her yer virane, Lozan
yeni imzalanmış,
bu durumda Avrupa'ya talebe... Lüks gibi gelen bir şey...
Ama bir şansımı denemek istedim. 150 kişi içinden 11 kişi
seçilmişiz. Benim ismimin yanına Atatürk, "Berlin Üniversitesi' ne
gitsin." diye yazmış.
Vakit geldi, Sirkeci Garı 'ndayım; ama kafam çok karışık.
Gitsem mi, kalsam mı? Beni orada unuturlar mı? Para yollarlar mı?
Tam gitmemeye karar verdiğim, geri döndüğüm sırada bir posta
müvezzi ismimi çağırdı.
"Mahmut Sadi! Mahmut Sadi! Bir telgrafın var."
"Benim" dedim.
Telgrafi açtım, aynen şunlar yazıyordu:
"Sizleri bir kıvılcım olarak yolluyorum, alevler olarak geri
dönmelisiniz. "
İmza
Mustafa Kemal:asigim:

Okuyunca düşündüklerimden olağanüstü utandım. "Şimdi gel de
gitme, git de çalışma, dön de bu ülke için canını verme." dedim.
"Düşünün 1923'te o kadar işinin arasında 11 öğrencinin nerde,
ne zaman, ne hissettiğini sezebilen,
ona göre telgraf çeken bir liderin önderliğinde bu ülke için
can verilmez mi?"
Çok başarılı oldum. Ülkeme alev olarak döndüm. Önce Istanbul
Üniversitesi Genel ve Beşeri Fizyoloji Enstitüsü'nü kurdum.
Kürsü başkanı oldum. Daha sonra ülkemin başbakanlığını yaptım.
Ben kim miyim?
Ben sadece iki satırlık bir telgrafın yarattığı bilim adamı
Ord. Prof. Dr. Sadi Irmak'ım." !

passiflora sinirsel rahatsılıkları bulunana hastalara veriliyor canım atarax isa antihistamik

başka kimlere veriliyor bilmiyorum ama ben kronik ürtiker hastasıyım ama şurubu hakkında bilgim yok ama bir araştırıcama.s

dünürüm ben dün gece keşfettim şu mesajların altındaki HQ butonu varya hangi mesajlardan alıntı yapmak istiyorsan sırayla onlara basıp sonra cevap yaza bas sonra yaz yorumunu şekerim oldimi .... delikafadulden

alışimin anası bendensın valla bızımkı ınanırmısın emzıgı gunduz bıle agzından çıkarmıyor gecede bırı elınde dıger memesı agzında uyuyor gece degış tokuşlu degıştırerek emıyor herken bu hayatta bırakmaz memeyı dıyor artık napıcam bılmıyorum

emzik konusunda bizdede durum aynı ne yapacağız zaman göterecek:sm_confused:

iyi akşamlar kızlar..netim olmadığı için gündüz pek giremiyorum..umarım herkes iyidir..hasta bebişlerde acil şifalar dilerim...

emzik konusunda bizdede durum aynı ne yapacağız zaman göterecek:sm_confused:

kızlar hatırlarsanız emzik konusunda bende çok çekmiştim.. o aralar berfe 10 aylıktı ve ben bi anlık öfkeyle bıraktırmaya karar vermiştim..hatta bi çoğunuz yazık daha küçük felan demiştiniz...tam 1 hafta uğraştım emziği unutması için..ne gecem kaldı ne gündüzüm..uyku düzenimiz bile altüst oldu..ama ne oldu sonunda kazanan ben oldum..biraz sabır...herkese kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…