- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.101
Bu arada bugün en aktiw biziz şekerümm sendede bir ilerleme görüyorum gözüm den kaçtı sanma.. :)
Zeynepcim iyiyim sen nasılsın Albina nasıl?
oğlumda napsın uyuyor şimdi :))
Mawicem hani bugün aktifsin ya neşende iyi,süper yani,iyisin diyorum iyiiiiiiii :)
Zeybennep hoşgeldin canım seninkide az sayılmaz kalkıyormuş
Ali's mother nerelerdesin sen şekerim bırakmıyormu yaramaz oğluşun, ? öpüyorum onu bal nanaklarında
kızlar bildiğim kadarıyla bu atarax ve pasiflora panikatak rahatsızlığı olan hastalara veriiyor..
passiflorayı babannem kullanıyor.
ataraxıda panikatağı olan bir arkadaşım..
bebişlerede verildiğini bilmiyordum..bu durumda bunlar sanırım bitkisell ilaçlar....
kızlar beni soranlara tekrardan merhaba... geldim ve hemen kaçacağım...
iyiyim kızlar sağolun. kızımda iyi çok şükür. biraz burun akıntısı var ve birazda öksürük... o kadar. yoğunum kızlar hemen kaçarr. daha hastanedeki arkadaşlara uğrıcam. bu arada 7 ailecek arkadaşımızın hepisnin de kuzurı hasta.. ööö geldi gariiii hastalıktan. Allah bundan kötü etmesin..
öpüyorum hepinizi... kuzularınızıııı
bi de şu bi mesajda birden fazla alıntıyı nasıl yaptığınızı öğrenirsem bi daha kimseyi atlamıcam tatlılar....
iyi akşamlar
alışimin anası bendensın valla bızımkı ınanırmısın emzıgı gunduz bıle agzından çıkarmıyor gecede bırı elınde dıger memesı agzında uyuyor gece degış tokuşlu degıştırerek emıyor herken bu hayatta bırakmaz memeyı dıyor artık napıcam bılmıyorum
emzik konusunda bizdede durum aynı ne yapacağız zaman göterecek:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?