Bebeklerimiz ve Biz

ataraxı ben antidepresan diye biliyordum cnm..demek antihistaminikmiş..
sanırım uyku yaptığı için veriyorlar..
sende kullanıyormusun peki..

ataraxı ben antidepresan diye biliyordum cnm..demek antihistaminikmiş..
sanırım uyku yaptığı için veriyorlar..
sende kullanıyormusun peki..

canım ben kendime kullanıyorum daha doğrusu kullanıyordum çok fazla uyku hali yaptığı için değiştirttim doktora başak ilaç kullanıyorum kronik üertikerim için...

ben 78 doğumluyum sen hesapla işte ilki siyah beyaz olan 30 yıllık diğeri 27 yıllık felan oluyor güzel sözlerin için çok teşekkürler canım

mavicem örgüler genelde saklanırya..
3 aylıkken üzerinde olan örme tulum duruyormu:?? yani ben örgü olarak gördüm de...

mavicem örgüler genelde saklanırya..
3 aylıkken üzerinde olan örme tulum duruyormu:?? yani ben örgü olarak gördüm de...

evet canım örgü ama nerde benden sonra 4 kız kardeşim oldu 2 sinin giydiğini ben biliyorum sonra akıbetinden haberim yok

annem saolsun böyle konularda pek ince düşünmez ben istiyorum ki herşeyini saklayayıma.s

.
benimm yaklaşık 3-4 yaşlarındayken rahmetli dedemin aldığı oyuncak bir beşiğim var..şimdi kızım oynuyor onunla...
Eşiminde yün battaniyesi var. onuda kullanıyorum.. Albina'ya
kışın karyolaya çarşaf altına seriyorum sıcak tutsun diye..

Albina'nın örgülerinide saklıyacam inş..
çoğunu k. walidem ördü.. büyüyünce bakarak rahmetle anar..

benim annemin öyle ince düşünceleri yoktur dedim ya saklaya saklaya göbeğimi saklamış ne yapacaksam çerçeveletip duvara asıcam sanki

benim annemin öyle ince düşünceleri yoktur dedim ya saklaya saklaya göbeğimi saklamış ne yapacaksam çerçeveletip duvara asıcam sanki

Ayy alemsin valla yaa..
kıss çürümemişmi o göbek bunca yıl..:))
neyle ilaçlamış öle...:))
ama olsun cnmm oda bir hatıra....

canımcım ben yatıyorum yarın oğlumun okuluna gidicem karne heyecanımız var a.s

öpüyorum canım senide albinayıda iyi gecelr renkli rüyalarrrrra.s.

ee maşşallah o zaman sağlam göbek varmış sendede:)))
şaka bir yana demek çürümüyor ilginçç..
bizde cami, okul vs. binalarının avlusuna gömerler..
anladın sen onu:))

diğerlerinin hepisi o dediğin yerlerde bir benimkine kıyamamış herhalde... :1closedeyes:... benim kuzuların ikisininde camideeeeeeee:Saruboceq:

Mavice çok güzel fotoğraflar, çok tatlısın :). Bu konu açıldıktan sonra farkettim ki benim kendi evimde hiç eski fotoğraf yok hepsi annemlerde. Bir kaç tane almak gerek.

çok saol canımcım evet ya sizlerde koyunda görelimmmmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…