- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.141
iyiyiz tatlımmm sende iyisindir umarımiyi akşamlar kızlar..netim olmadığı için gündüz pek giremiyorum..umarım herkes iyidir..hasta bebişlerde acil şifalar dilerim...
benimkide bağımlı olduemzik konusunda bizdede durum aynı ne yapacağız zaman göterecek:sm_confused:
ve ben bu alıntı işen bayıldım lennnndelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendünürüm ben dün gece keşfettim şu mesajların altındaki HQ butonu varya hangi mesajlardan alıntı yapmak istiyorsan sırayla onlara basıp sonra cevap yaza bas sonra yaz yorumunu şekerim oldimi .... delikafadulden
teşekkür ederim bacımgeçmiş olsun drydenis kuzuşuna,
Yelizcim valla iyice yaramaz oldu peşindeyim mecburen birazdan kalkar gelir :)))) sen nasılsın Deniz hanım nasıl?
diğerlerinin hepisi o dediğin yerlerde bir benimkine kıyamamış herhalde... :1closedeyes:... benim kuzuların ikisininde camideeeeeeee:Saruboceq:
Günaydın denisscim,Nasılsın kızın nasıl oldu?
günaydın arkadaşlar
hepinize güzel bir gün dilerim
Mawice çok tatlıymış bacum küçüklüğün,Aynen bendede hiç küçüklük resimlerim yok
Hepsi annemde Hazine gibi saklıyor. :)
günaydın kızlar hepinize mutlu günler diliyorum iki gündür hava o kadar güzelki insanın içi açılıyor dün oğlumla çıktık gezdik belki bugünde çıkarırım kuzumu çok mutlu oluyor birde marketten kiku (çikolata) alıyoruz değmeyin keyfine sonra gakgulara (kuşlara) bakıyoruz :)))))
selam herkese.gerçekten havaların güzel olması insanı okadar etkiliyorki güne daha güzel başlıyorum güneşi görünce. bende bugünü oğlumu biraz dışarı çıkarmayı planlıyorum.evi toparlayıp çıkıcaz inşallah.
kızlar gunaydın ben efeyı hergun çıkartıyorum çıkartmazsam çok mızmız kuduruk oluyor durmuyor hıç akşamları.bıde kızlar sıırte hıç kış gelmedı ben doguda böyle sıcak bı sehır görmedım duramazsınız gercektende bahar resmen dışarı çıkarken bıle mont gıymıyoruz
sanada günaydın tatlım.. iyi çok şükür.. daha iyi. ama öksürüğü kaybolmadı daha var ara ara öksürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?