- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.161
günaydın semacım nasılsın canım evet tatlım değerlendirmek lazım güzel havaları öpüyorum senide kuzunuda :1hug:
demek siirt çok sıcak garip yani karlar eridimi orada canım evet gezdir efeyide enerjisini atsın biraz mutlu günler canım :1hug:
gelinime iyi bak deli dünürrr.... nasılsın canım iyimisin ceren nasıl öp benim yerime olarmıŞeniz
bu arada mavilim gelmemiş daha ters bişi yoktur inşallah:uhm:
kızlar çok mutluyum oglumla dışaqrı çıkıp lazımlık aldık eve geldık hemen poşetı tasımaya calıştı çıkarttım anlattım onasonra ustunu çıkartıp deneyım dedım bı baktım oturup kakasını yapmazmı okadar çok sevındımkı anlatamam ya.bıde kıtap kalemı çok sevıyor onunla çok guzel bvakıt gecırıyordu boyama kıtabıyla kalemıde aldım çok sevındı kuzum bı guluşu zıplayışı var görmenız lazım
Selam kızlar...
Dünkü güzel havayı fırsat bilip attık kendimizi sokaklara. Babamızda izinliydi indik sahile kuzum koştura koştura gezdi. Tutmasak atlayacaktı denize. Buda benden denizi çok sevecek. Babamız yandım ben diyor. Birdin iki oldunuz. O benim aksime nefret eder denizden ve sıcaktan.
Ya dün öyle kötü bir olaya şahit oldumki...
Kalender gibi İstanbulun en nezih semtlerinden birinde sahilde iki bayan köpeklerini gezdiriyorlar. İki serseri koca kadınlara laf attı. Kadınlarda cevap verip terslediler. Sonuçmu serseri kadının suratına bir tokak savurdu. Hepimiz şok olduk. Kadında karşılık verince baya dövmeye başladı kadını. Eşim ve etrafdan bir kaç adam daha olaya müdahele edip çocuğu uzaklaştırdılar. Hıncını alamadı kadınlara bir küfürler bir tehditler savurduki sormayın..
Ah ahhh ne oldu bu İstanbul böyle ne oluyor bu insanlara. Artık hiç bir yerde güvenliğimiz yok. Allahım korusun bizleri. Böyle barbarların kalbinede biraz sevgi versin....
slm kızlar, nasılsınız,
ben çok yorgunum valla
havayı güzel gördüm cam falan sildim, ince işlere kalklıştım
zeynep te hiç durmuyo, sürekli peşimde , ben topluyorum o dağıtıyo
sibelcim maşallah erken başlamış efe çınar tuvalet eğitimine
darıdı bizim kuzuların başına inşallah
kızlar çok mutluyum oglumla dışaqrı çıkıp lazımlık aldık eve geldık hemen poşetı tasımaya calıştı çıkarttım anlattım onasonra ustunu çıkartıp deneyım dedım bı baktım oturup kakasını yapmazmı okadar çok sevındımkı anlatamam ya.bıde kıtap kalemı çok sevıyor onunla çok guzel bvakıt gecırıyordu boyama kıtabıyla kalemıde aldım çok sevındı kuzum bı guluşu zıplayışı var görmenız lazım
ahh cnm yaa çok doğru söylüyorsun..
akraba, komşu , arkadaş hiç kimseye güven yok yaa...
1 ay öncesinde anne ve 2 çocuğunu vahşide öldüren katill alt komşunun kardeşi çıkmışş..
bizde bugün parktayken yoldan bir lise öğrencisi geçiyor ve yolda giderken resmen bali çekiyordu..kafayı bulacak kimbilir kime sataşacak işte.....
slm kızlar, nasılsınız,
ben çok yorgunum valla
havayı güzel gördüm cam falan sildim, ince işlere kalklıştım
zeynep te hiç durmuyo, sürekli peşimde , ben topluyorum o dağıtıyo
sibelcim maşallah erken başlamış efe çınar tuvalet eğitimine
darıdı bizim kuzuların başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?