Bebeklerimiz ve Biz

yine keyfi yok deli dünürünün. -tatlicadiarzu- sana kolay gelsin...

İyi yapmışsın sevilcim, ewet bu havalardan bende çok korkarım. Yaz gelsede kuzular ince kıyafetlerle
gönüllerince eğlense.Bizde işten gidince kuzularla yürüyüş yapsak ormanda. (( ahh ahh yazı ösledik ya
Rica ederim canım.
Yaa sorma adet haline geldi geceleri, bakalım bu akşam eski düzene dönücem.
Değişiklik olacakmı??

kızlar çok mutluyum oglumla dışaqrı çıkıp lazımlık aldık eve geldık hemen poşetı tasımaya calıştı çıkarttım anlattım onasonra ustunu çıkartıp deneyım dedım bı baktım oturup kakasını yapmazmı okadar çok sevındımkı anlatamam ya.bıde kıtap kalemı çok sevıyor onunla çok guzel bvakıt gecırıyordu boyama kıtabıyla kalemıde aldım çok sevındı kuzum bı guluşu zıplayışı var görmenız lazım

slm kızlar, nasılsınız,
ben çok yorgunum valla
havayı güzel gördüm cam falan sildim, ince işlere kalklıştım
zeynep te hiç durmuyo, sürekli peşimde , ben topluyorum o dağıtıyo
sibelcim maşallah erken başlamış efe çınar tuvalet eğitimine

darıdı bizim kuzuların başına inşallah

mrblar kızlar...
nasılsınız bakalım..
bizde bugün güzel havanın tadını çıkardık..
öğlen parka gittik. bizim gibi güzel havayı bulan parka gelmiş.. epey kalabalıktı..
Albinamda gönlünce eğlendi.. Bende annelerle sohbet ettim..
Ya valla konu hep çocuklar üzerineydi.. İnsanın hayatını kaplıyor bu kuzular yaa..
ewe gelirken markete uğradık. bikaç mama aldık..sonra eve gelip. mamanızı yiyip uyuduk...

bende fırsattan istifade bakim dedim canlarıma..
herkeze güzel bir gün diliyorum..

Hadi bakalım hayırlı olsun sibelcim...
Sevinince gözlerinin içi gülüyor ya dünyada bundan güzel birşey olamazzzzzzz. Rabbim ayaklarını dahi taşa dolandırmasın meleklerimizin. Her daim yüzleri çocuk gibi gülsün inşallah.

Süper Sibel cim,Ama çocuklar bu konuda hemen nazara geliyor,Deniz e ne zaman artık bezlenmiyor desek birine hemen ertesi gün altına yapıyor Annenin bile hemen nazarını alıyor.
Bende Efe ye Kocaman bir MAŞALLAH

ahh cnm yaa çok doğru söylüyorsun..
akraba, komşu , arkadaş hiç kimseye güven yok yaa...
1 ay öncesinde anne ve 2 çocuğunu vahşide öldüren katill alt komşunun kardeşi çıkmışş..

bizde bugün parktayken yoldan bir lise öğrencisi geçiyor ve yolda giderken resmen bali çekiyordu..kafayı bulacak kimbilir kime sataşacak işte.....

Dream cim hoşgeldin canım yüzünü gören cennetlik valla,öslüyoruz ara ce yap şekercim.
Ellerine sağlık canım,Sende güzel hawayı bu şekilde değerlendirmişsin.

Zeybennepcim sanada merhaba,Ohh ne güzel yorulmuş Albina parkda demekki:)

Kolay gelsin canımcım.
Topluyacağım diye hiç kasma kendini ben tek çocukla bütün gün yapmama rağmen toplayamıyorum. Seni 2 taneyle düşünemiyorum bile... Allah yardımcın olsun.
Kayınvaliden yokmu? O ilgilenir biraz zeynoyla... Yoksa seninkide benimki gibimi. Normolde kendi kendine oynayan çocuk birini görünce bacaklarıma yapışıp kalıyor.

cnmm gözün aydın diyim..
maşşallah Efe'ye .. Allah nazardan korusun..
Yeliz'e katılıyorum.. bol bol nazar oku cnm..

soytarım güzelim benim gelicem bee
bende çok özlüyom çaktırma
burdaki arkadaşlık hiçbi yerde yok buna inanıyorum bizzat :))))
bende kuzumu dolaştırdım azcık, markete kadar götürdüm beraber alışveriş yapıp geldik hemen

Evet canım ya bugün kanalları gezinirken denk geldim. Oradan da merak ettim takıldım kaldım resmen tüylerim diken diken oldu. O ne vahşet öyle 5tl için 3 kişinin canına kıymak.
Kimseye kapıyı açmayın vs. diyorlar. Güvensiz hayat mı olur ya...
Nereye gidiyor bu insanlık...
Çocuklarımızı nasıl bir gelecek bekliyor...
Düşündükçe için acıyor resmen...

cnm hoşgeldin..
ohh güle güle kirlet cnm..
işlerde bittiğine göre artık özletmessin kendinii:)))

Peki,Öyle olsun görücez ilerleyen günlerde
Bizimkilerinde dışarıda işleri vardı,Onlarda gezmişler Kuzumun ruh hali bile güneşi görünce hemen değişiyor,

herkese selamlar

herkes iyidir umarim,
dun disardaydim
bugun temizlik yaptim
bu arada Heroes dizisine basladim ,onu izliyorum aksam drn uyuyunca,

du surpriz konusu wardi galiba,
bizde pek surpriz olmaz malesef,hersey planli programlidir ne yazikki,

Kaç gündür Adsl ve telekom ile uğraşıyorum,Gına geldi artık konuşmadığım halde her ay telefona 30 ytl veriyoruz sırf adsl için, telekomun sabit ücreti kaldıracağı felan yok safsata haberler çıkartıyorlar ,
ikisinide kapattırıcam , kararlıyım, ayda 60 ytl adsl ve konuşmadığımız halde telefona veriyoruz.
Uydunet ağlatıcam kablotv+uydunet ikisi ayda 17 ytl. İlk izin günümde bu işi halletmeyi düşünüyorum.

Selam kuşum hoşgeldin bende merak ettim seni,
Nasıl dizi güzelmi?? Lost unda yeni Sezonu başladı :) beklemek sıkıyor ama insanı.

Geçen senle konuştuk ya ben 1 haftadır deniz in sütüne cicibebe koymuyor 1 haftadırda geceleri
süt için kalkıyor bu akşam bu uygulamaya son veriyorum.Umarım hallolur.

walla ben 6 aydir ew tel kullanmıyorum
cepten ewi aramak ta ayni hesap oldugu icin cep kullanıyorum,paket hesabi,
gayet iyi oldu
bir fatura azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…