Bebeklerimiz ve Biz

Kullanmamakda çözüm değilki hayatım bende kullanmıyorum ama sabit ücreti geliyor.
Kökten çözücem,Aynen cep telefonlarımız var artı daha avantajlı.

Yine bu kadar sevindin canım gece kalkıp oyun istiyor diyemi :)))
sana diyorumki doymuyor gece kalkıp süt istiyor,sütü içince uykusu açılıp oyun istiyor ((((((((((((

ay pardon tatlım ya
((
ben bi an geceleri kalkiyordu sandim normalde de we bunu halledeksin diye düşündüm,
dogruya gece kalkmiyordu senin prenses

cnm sen koy o halde cicibebeyi
demek 3 tane de olsa onu tok tutuyor o,
boswer koy sen cnm,

bu arada Heroes mukemmel otesi bi dizi,cok begendim,geceden 5 bolum filan izliyorum :))

nasıl yani yeliz cim gece süt vermek sakıncalımıymışş...
gece birşeyler yemek ağızda bakteri ürettiği için diş gelişimizde olumsuz etkiler yaptığını biliyorum ama Albina'da sütü çok seviyor. ve gece 2 kere kalkıyor bazen 3 te oluyor..
bende bal veya büsküvi karışımlı veriyorum..

kızlar bu arada bebişlere diş fırçalatmaya başlayanlarınız varmı..

zeybennepcim
biz 1 yasindan beri kullanıyoruz
16 aylıktan beri de cok az macun şle fırcalıyoruz
bebeklerin dişleri cıkmaya basladıgı andan itibaren bebek fırcası ile , sonra ise 1-3 yas fırcaları kullanmak gerekiyomuş
biz sabah we akşam olmak uzere iki kez fırçalıyoruz,we bu alışkanlı oldu drn de de,
sen de eger baslamadı isen basla bence....

pardon cnm şimdi anladım bende..

Albina maşşallah sütünü içip hemen uyuyor..
yanlız sütü ısıtırken biraz mızmızlanıyor o kaadar..
Ya bende cicibebe katıyorum içine herdefasında 3 tane yinede tok tutmuyor..
yatmadan öncede içiyor.....

:) bende dedim ne diyor kuş,
yaa sorma bu akşam kocağım cicibebe , sütü bittikten sonra su veririm ağzı çalkalansın diye
demekki tok tutuyormuş ! Şaşırdım bende.

Hımmm iyi bakalım sizlere iyi seyirler o zaman.

Zeynepcim,denizin sütüne 2-3 tane cicibebe koyuyordum tenz. ile konuştuk bir ara koymayayım diye
bende karar aldım dişleri açısından, bıraktığım an geceleri süt içmeye kalktı doymadığı için,
Aslında ben öyle tahmin ediyorum bu akşam koyucam bakalım kalkıcammı,? bir sorunu olduğunu sanmıyorum.

Deniz uzun süredir benimle beraber sabah akşam diş fırçalama aktivitesini yapıyor canım. Bazen macun sür diye tutturduğu bile oluyor :)))

Süt içmesi çok hoşuma gidiyor yoğurt u hiç sevmiyor çünki,ama kalkıp oyun oynamak istemedi, Mune
Mune diye sorular başlıyor iyice uykusu açılıyor,uyuyor numarası yapıyorum ama yüzüme öyle bir tokat indiriyorki istersen numara yap yemiyor yani.. :))

Bakalım bu akşam ne olacek..

ewet cnm ben henüz başlamadım..
düşünüyordum bu yakınlarda
bebek fırçaları nasıl oluyor cnm..damak fırçasımı oluyor o..
yoksa dahamı farklı..
ama sanırım artık bize normal çocuk fırçası daha uygun olur..

cnm sen 2-3 taneyi bırakmayı düşünmüşün..
bizim gece 10 taneyi buluyor bisküvi..
bir kere sadece yatmadan önce verdiğimde katmıştım bisküvi gece katmadım o gece 5 kere kalktı süte..
sonra yine katmaya başladım....
yine gece yatmadan önce süt yerine mama verdim ama yemedi
..

Ya maşallah negüzel sizin kuzular lıkır lıkır süt içiyor. Benim zilli ağzına bile sürmüyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Fazlada ısrar edip hepten nefret de ettirmeyeyim diyorum. Akşam yatarken bir bardak sütle muhallebi yapıyorum. Gecede bir sorunu yoksa eğer sabaha kadar kalkmıyor.
Ne dersiniz nasıl alıştırabilirim??? Gece kaldırıp uyky sersemi kakalasam mı acaba...

Zeynepcim benim kuzum 8 aylıkdan beri gece kalkmalarını bırakmıştı,ne olduysa bu bisküvi mevzusundan sonra oldu,sizinki epey yapıyor toplama kaparsan,vermeyincede kalkıyomuş baksana.
:S ne yapmak lazım bilemedimki,ben bu akşam yatmadan katıcam umarım sorun bisküvidedir.

İyi akşamlar tenzile ve zeynep görüşmek dileğiyle.

Zeynepcim Reyonlarda bebek fırçaları var canım.

Sevilcim canım yoğurt ve peynirle arası nasıl? eğer yeterli miktarda alıyorsa bunları bir bardak sütle yaptığın muhallebi yeter.biküvili,pekmezli,muzlu,ballı yada nequikli denedinmi? Bu şekilde belki hoşuna gider.
Gece kaldırıp süt içirme olayınada hiç girme derim ben ağrısız başını ağrıtma ... !

Yoğurdu çok seviyor tatlım özelliklede sade olursa. Ben hala klendim mayalıyorum. Peyniride kahvaltıda veriyorum hayır demiyor.
Bisküvi be balla denedim içmedi birde pekmezle bir deneyeyim.
Dediğin gibi gece olayına girmeyeyim zaten kuzuların düzenleri pamuk ipliğine bağlı. Biraz düzelmişken bozmayayım.

herkes gitmiş sanırım.bugünüm çok güzel geçti.umarım herkesin günü güzel geçmiştir.hayırlı ve mutlu akşamlar herkese.

bu arada ilk kez prifiterolü denedim.hamurunuda kendim yaptım ve süper oldu.ben bile inanamadım.kısmetliside çoktu tam yaparken misafirlerim geldi.2 tepsi bitti. kocişe kalmadı ama onun için tekrar yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…