- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.181
Selam kuşum hoşgeldin bende merak ettim seni,
Nasıl dizi güzelmi?? Lost unda yeni Sezonu başladı :) beklemek sıkıyor ama insanı.
Geçen senle konuştuk ya ben 1 haftadır deniz in sütüne cicibebe koymuyor 1 haftadırda geceleri
süt için kalkıyor bu akşam bu uygulamaya son veriyorum.Umarım hallolur.
Kullanmamakda çözüm değilki hayatım bende kullanmıyorum ama sabit ücreti geliyor.
Kökten çözücem,Aynen cep telefonlarımız var artı daha avantajlı.
Yine bu kadar sevindin canım gece kalkıp oyun istiyor diyemi :)))
sana diyorumki doymuyor gece kalkıp süt istiyor,sütü içince uykusu açılıp oyun istiyor((((((((((((
zeybennepcim
biz 1 yasindan beri kullanıyoruz
16 aylıktan beri de cok az macun şle fırcalıyoruz
bebeklerin dişleri cıkmaya basladıgı andan itibaren bebek fırcası ile , sonra ise 1-3 yas fırcaları kullanmak gerekiyomuş
biz sabah we akşam olmak uzere iki kez fırçalıyoruz,we bu alışkanlı oldu drn de de,
sen de eger baslamadı isen basla bence....
:) bende dedim ne diyor kuş,
yaa sorma bu akşam kocağım cicibebe , sütü bittikten sonra su veririm ağzı çalkalansın diye
demekki tok tutuyormuş ! Şaşırdım bende.
Hımmm iyi bakalım sizlere iyi seyirler o zaman.
Zeynepcim,denizin sütüne 2-3 tane cicibebe koyuyordum tenz. ile konuştuk bir ara koymayayım diye
bende karar aldım dişleri açısından, bıraktığım an geceleri süt içmeye kalktı doymadığı için,
Aslında ben öyle tahmin ediyorum bu akşam koyucam bakalım kalkıcammı,? bir sorunu olduğunu sanmıyorum.
Deniz uzun süredir benimle beraber sabah akşam diş fırçalama aktivitesini yapıyor canım. Bazen macun sür diye tutturduğu bile oluyor :)))
İyi akşamlar tenzile ve zeynep görüşmek dileğiyle.
Zeynepcim Reyonlarda bebek fırçaları var canım.
Sevilcim canım yoğurt ve peynirle arası nasıl? eğer yeterli miktarda alıyorsa bunları bir bardak sütle yaptığın muhallebi yeter.biküvili,pekmezli,muzlu,ballı yada nequikli denedinmi? Bu şekilde belki hoşuna gider.
Gece kaldırıp süt içirme olayınada hiç girme derim ben ağrısız başını ağrıtma ... !
Bende herkese çok mutlu bir akşam diliyorum
Hoşçakalın.
ewet ewet normal fırca al sen bence de
kolylıklar dilerim
ben kaçar optum siizi
Albinam uyandı kızlar ben kaçar
mutlu akşamlar herkeze
öpüldünüzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?