- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.201
bu arada Heroes mukemmel otesi bi dizi,cok begendim,geceden 5 bolum filan izliyorum :))
kızlar iyii geceler nasılsınız internetimiz yok yapamadılarr tek tük geliyo gidiyo ama ondada fırsat bulamıyorumm öpüyorum hepiniziiii
Rica Ederim Aynurcum,
Eskilerimizin demesine göre o dönemlerde çocuklarını sevmek ayıp olarak karşılanırmış,dedelerimizin yanında annelerimiz babalarımızı çocuklarını sevemezmiş,ağlasa bile kucağına almazmış. Nesil değişiyor bakış açıları değişiyor artık ayıp olan şeyleri dönemimizde yapmadığında zaman kızılıyor.
Bizler ve çocuklarımız bu yönden şanslıyız. Çocuğa tabiki kurallar koyacağız yapmadan anlayacak,olmaz dediğimizde bilecek. Ama bunun ilgisizlikle sevgini gösterememekle alakası yok. Çalışan anne babaların işleri daha zor konudada işlendiği gibi yorgun ve stresle geliyorsun eve ama çocuğumuz bunu anlayacak yaşta olmadığı için (anlasada kabul etmeyecektir çünkü bütün gün bizi özlüyor ve bekliyorlar) ona ilgisiz davranıp odasına yollamak çok ama çok yanlış duyarlı anne babaları bu gibi davranışları yapmaz diye zannediyorum.Sorumluluklarımızı çocuğumuzun uyku saatlerinde yapmamız hem anne baba için hemde çocuk için en doğru zaman ama Eğer bu işimiz çocuğumuzun uyanık olduğu dönemlerde yapmamız gerekiyorsa bunu çocuğumuzla yapabileceğimiz bir işse onunla paylaşmamız gerekiyor. Atıyorum sofra kurmamız gerekiyorsa onunda yardımını istememiz gerekiyor,etrafı toparlıyorsak yine çocuğumuzda yardım isteyip kirlileri onun sepete atmasını isteyebiliriz.Bu hem onu önemsediğimiz anlamına gelir hemde beraber vakit geçirmiş oluruz, en önemliside kendine olan özgüvenini kuvvetlendirmiş oluruz. Çocuğumuzda işe yaradığını ve anne babasının onunla ilgilendiğini hissederek daha mutlu ve huzurlu olabileceğine inanıyorum. -Ki ben sevgisini kolay kolay belli edemeyen bir yapıya sahip(t)im. Çocuğum için herşeyden önce sevgimin önemli olduğunu düşünerek bu özelliğimi altettim. Herşey onlar için.
He anne baba gibi onlarında seni çok sevdiğinden eminim. yerimseniben
slm kızlar
herkese hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar yorgun savaşçı nerelerdesin sen yahu:sm_confused: berra nasıl canım
sorma mavicem ya dibe bir vurdum çıkamıyorum bir türlü...berra iyi canım.bugün aşımız vardı onu vurunduk.uyuyor şimdi.sen ve çocuklar nasıllar?
iyiyiz bitanem ne olsun işte günük telaşlar... hayırdır neyin var cınım umarım ciddi birşey değildir... berrayada çok geçmiş olsun şifa olsun yavruna:Saruboceq:.. çok sıkma kendini hiç birşey için ...kaydirigubbakcemile5
selam kızlar hepinize hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
mavicem nabıyın bakiim
Semihacım ne aşısı yaptırdınız Berroşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?