Bebeklerimiz ve Biz

benden de merhaba,

heroes'uma baslamadan öne bi slm wereyim dedim
arada bakarım
optum sizi

Selam jege,

Sevilcim maalesef deniz yine kalktı gece, Halbuki karnını güzel doyurmuştu akşam yemeğinde
üstüne birde süt verdim yarısını içti tok olduğu halde ama alışkanlık yaptı diye tahmin ediyorum.
ve Sabahdan 6,30 da full enerjiyle kalktı :)

Hımmm demek içti iremcik sütü az la başlar tadına varınca çoğaltır canım merak etme :)

Süt den konu açılınca aklıma geldi mail gelmişti,Aytaç sütün kutusunun içinden akılalmaz bir nesne çıkmıştı. Ben Pınar dan şaşmam.Şirketteki satışcılarımızda Pınar ın tesislerinin diğerlerine göre inanılmaz hijyenik olduğunu söylüyorlar.

aldı teyzesi almamı tabi not olayı felan yok üç kurdela var durmuna göre biri ikisi veya üçü kırmızı oluyor kuzuşumun hepside 3 kırmızıııı... darısı hepinizin başınaaaaaa:Saruboceq:

aldı teyzesi almamı tabi not olayı felan yok üç kurdela var durmuna göre biri ikisi veya üçü kırmızı oluyor kuzuşumun hepside 3 kırmızıııı... darısı hepinizin başınaaaaaa:Saruboceq:

Maşallah paşaya...
Allah nazarlardan saklasın inşallah bir ömür boyu böyle devam eder...

iyi cumalar kızlar
herkese slm olsun, öpüyorum sizi ve kuzucukları
benim oğluşumunda tüm karnesi pekiyi, maşallah umarım hep böyle devam eder
mavicem senin paşanında 3kırmızı kurdelasına maşallah diyelim

ekinim nazım aradı az evvel, net bağlantısı yokmuş
ev sahibi faturayı ödememiş, bu yüzden kesilmiş
hepimizi çok özlemiş, slmı var tüm soranlarına:)))

Son düzenleme:
sevilcim zeynep hiç süt içmiyo, muhallebi yapıyorum onuda hiç yemiyo
sadece anne sütü şimdilik
1 çay bardağı içmişse irem maşallah cnm inşallah zamanla artırır
keşke zeynep te 1 çay bardağı olsun içse
ama nerde
ayran olsa , dibe indirir ama cadım
bende ayran içiriyorum
sabahlarıda balla beraber kaymak yiyor
peynir de yiyor işte az buçuk:))))

A.s. Zehracım,
aynur un ve senin oğluşunu tebrik ederim dilerim bütün ömürleri boyunca aynı başarı dolu taplolarını görmeyi nasip eder rabbim sizlere,
bizlerede inşallah

merhabalarr, oğlum hasta kreşde arkadaşı ipekten su çiçeği kapmış artık nasıl kapmış bilmiyorum.))
göndermesem mi artık kreşe bilemiyorumm

İROSH MERHABA,
İPEK'İN ANNESİ KIZINI KREŞE GÖNDERMEYE DEVAM ETMEKLE HATA YAPMIŞ DİĞER NE DİĞER ÇOCUKLARI NEDE KENDİ ÇOCUĞUNU DÜŞÜNMEMİŞ,SENDE BU HATAYA DÜŞME
EN AZINDAN OĞLUN TAM ANLAMIYLA İYİLEŞENE KADAR GÖNDERME. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN a.s.

kızlar dunku yorumlarınızı okudum çok sagolun nazar degmez ınsallah çok guzel çiş dıyo fakat ortada çiş yok...
gerıyı okuyamadım bugun bugun karne gunu karne alan çocuklara muck...

bu arada 4 gun önce atarax ıçırmıştım efeye bıkere bıdaha ıçırmedım çok sukur allahıma duzeldı gecelerı hıç kalkmıyoruz bu sabahta 12 de arkadas uyandırdı bızı faydası var allahım ınsallah nazara gelmez yıne tavsıye edıyorum kızlar

merhabalarr, oğlum hasta kreşde arkadaşı ipekten su çiçeği kapmış artık nasıl kapmış bilmiyorum.))
göndermesem mi artık kreşe bilemiyorumm

irsoh cum canım bu tip hastalıklar suçiçeği kabakulak türü rahatsızlıklar kuluçka döneminde bulaşır sonra döküntü olarak çıkar ortaya... ama küçük yaşta bu tip rahatsızlıkları geçirmesi iyi aslında aşıları tam olduktan sonra korkucak birşey yok canım bunun için çocuk kreşten alınmaz tatlım geçmiş olsun sağlıllı günlerra.s.

bakıyorum aşağısı kalabalık hoş geldiniz kızlarrr çokom hoşçalkal diyorsun galiba hayırlı yolculuklar şimdiden tatlım berkanın karnesi eminim süperdir başarıları daim olur inşallah

zehracım saol arkadaşım güzel dileklerin için emirede maşallah diyelim eğitim hayatı hep başarılarla dolsun inşallah canım

aşkolsun kimse beni özlememiş bakın benim evde halen net yok..hıh bende küstüm....
neyse şaka bi yana ablamda olmasa evde kafayı yiyicem sıkıntıdan...

kızlar bi şey sorcam berfenin bi iki tırnağının içinde beyaz noktalar gördüm..ben vitaminsizlikten olur diye duymuştum..nette biraz araştırdım..her hangi bi hastalık deilmiş..normal bi durum...

selamlarrrr
yoğunum yoğunummm yoğunummm

bi uğrayyaım dedim nefes almak için

diş fırçalama mevzusu geçmiş
ben 1 yaşında aldım diş fırçasını ama bir türlü ağzına sokamadık diş fırçasını
evirip çevrip yere sürüyo sonra

süt mevzusuna gelince artık formüla mam istemiyor bende inek sütüne başladım maaşllahı var lıkır lıkır içiyor hatta ısıtırken çığlık çığlığa gidiyoruz

gece uyanma mevzusunda ise maalesef uyanıyor sürekli bir mıkırdanma ama açlığından değil akşam 7 gibi yemek yiyor saat 8,30 biz gelince bizimle biraz atıştırıyor sonra 10 gibide sütünü içirip yatırıyorum ama bisküvi katmıyorum. gece sürekli uyanıyoruz ama mıkırdanıp hemen dalıyor çok dönüyor yatakta emzik bıraktıramadık hala bakalım bu işin sonu ne olcak kalkıyor arıyor buluyor tekrar uyuyor

vay sibelcim maaşllah çınar efeye ya
ama tuvalet eğitimiiçin biraz erken değilmi
2 yaş öncesi tavsiye etmiyrolar

buarada kızıma pilsanın sallanan peluş atını aldım dıgıdık diye nal sesi çıakrıyor, ve kişniyorr
bugün eve götürünce ne yapacak çok merak ediyroum

aa tenzileciğim ben tam bir heroescuyum
ilk yayınlanmaya başladığından beri izlerim
heroes zaten lost rakip olarak çekiliyordu

sevilcim gezmiş tozmuşşşş
dreamım temilzikler mi yapmış
sema profitrol yapmış hani bize

iroş geççmiş olsun

mavicem ananm send ebenim gibi pek dlü pek bi duygusalsın anacım

eeee unuttummmm

:)) maşallah ben gidince dökülüyorsunuz hepiniz.Oklava
Mev.can denizinde ayak baştırnaklarında öyle birşey var ama uzadıkça beyazlıyor gibi.
Bende önemli bişey olmadığını okumuştum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…