Bebeklerimiz ve Biz

A.s. Zehracım,
aynur un ve senin oğluşunu tebrik ederim dilerim bütün ömürleri boyunca aynı başarı dolu taplolarını görmeyi nasip eder rabbim sizlere,
bizlerede inşallah

amin yelizcim, inşallah yavrularımızın ömür boyu başarılarını görürüz
saol güzel arkadaşım, amin

inşallah buluşur görüşürsünüz çokomla, şöle bir iki pozda resim çekinirsiniz, bende burda kıskançlıktan geberirim herhalde

kızlar bi şey sorcam berfenin bi iki tırnağının içinde beyaz noktalar gördüm..ben vitaminsizlikten olur diye duymuştum..nette biraz araştırdım..her hangi bi hastalık deilmiş..normal bi durum...

mevcancım o bahsettiğin beyazlıklardan benim ve emirin tırnaklarımızda da dönem dönem oluyo, bazen çoğalıyo bazen azalıyo, bende kalsiyum eksikliğinden diye duymuştumsengözlerimebaksanab

aha da geldim mavice danam:1hug:
kociş beyazı izliyokaydirigubbakcemile2
bende bırdayım:lepi:
bu arada dün gece rüyamda beyazın eşi olduğumu gördüydüm
sabah kalktığımda uzun süre rüyamın etkisinden uyanamamıştım
kociş duysa keser alimallahdelikafadulden
şimdi beyazıta kah kah gülüyo :roflol:

allah seni ne etmesin emi delü karuuu.... öpüyorum seni tatlı danam benimmmmm Şeniz

selam kızlarrrrrrr
nasılsınız.hepinizi çok özledim.net bağlantımız yokk
ev sahibim 3 aylık faturayı ödememiş.çok snirleniyorum biz her ay zamanlı veriyoruz
ödemeye niyetide yok galiba.görümcemdeyim ordan yazıyorumm
hepinizi çok çok öpüyorumm

nirde bu millet
geziyonuzmu şekerler
ben de pazara falan gittim, azcık rutin ev işi, şimdi de yemek yedik
kahve yapıcam, bi bakınıyım dedim am akimse yok

benim cadıya evcilik seti aldım, bebek aldım

emir e de action man ve aslanı olan setten aldık
kendi oyuncaklarını yerden yere vuruyo, katiyen istemiyo
sürekli emirin peşinde onun tabancası, action man i nin peşinde
emirde veremek istemiyo tabii
zeynepte sinirinden kendi başına vurup evin dolusunca bağırınıyo:))))

Kızlar tatilll geldi. Sabah geç uyanmayı çok özledimmm. Nasılsınız? Kuzular nasıl? Bizim tuvalet maceramız fena gitmiyo, ama Mert baştaki kadar hevesli değil, eskiden hadi gidiyoruz deyince çişş deyip tuvalete gidiyodu, şimdi oyuncak taşıyorum gitsin diye ama artık daha uzun süre tutuyo çişini bazen 1,5- 2 saat tuttuğu oluyo. Arada kaçırmalar da var tabii. Gece bezliyorum hala, gündüz uykusunda bağlamıyorum ama.
Kimsecikler yok, ben de kaçtım, yaramaz kuzuları öpüyorum, iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…