Bebeklerimiz ve Biz

bu ne beaa herkes arazi bir sayfa bilem olmamış aşk olsun sie aip aip şu topiğin haline bak ahhh ahhh nerede o eski günlerrrr.... topiğe ilk geldiğim zamanları hatırlıyorum da oku oku bitmiyordu sayfalar ya bu arada mavilim nerelerde merak etmeye başladım yine ekinin eşi var felan diyordukta bu kıza ne oldu inşallah herşey yolundadır...

bugün malum cumartesi sabahtan evleri dip köşe temizledim gerçi hergün yapıyoruzda bu gün ekstralarım vardı... sonra benim pazar iş bugün pazara gittim bir telaş geldim akşama leyloşum balık yemeye davet etmişti bende pasta yaptım hem oğluşların karnelerini kutlamaya hem ağımızı tatladırmaya iyi olur dedim leyloşumun oğlu enesimde takdir almış pastayı sizin için yaptım deyince nasıl mutlu oldu... tarif sempatikten gerçi libyananın çay mönüsünden görmüştüm işte yeni geldik hemmen bıraya baktım ama bakmaz olaydım hayal kırıklığı yani tembeller ne olcek:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

ehhh hadi açılışta bendennnnn

:sm_cool:günaydınnnnnnnnnnnnn:sm_cool:

herkese güzel bir pazar topiğimize bereketli bir gün diliyorum hade bakim siftah benden bereket allahtankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3​

etimek tatlısını bir dahaki sefere şerbetini karemelize yapıp dene tadı çok daha güzel oluyor
senin oğluşun karnesi nasıl bu arada

merhabalar kızlar,uzun ve zorlu bir yolculuğun ardından izmirdeyim

yolda arabamız bozuldu, yol yardım çağırdık, çekici ile izmire geldik, 7 saatlik yolu 12 saatte katettik

ama olsun, cana geleceğine mala gelsin, sağsalim evimdeyim ya buna şükür

ardam bu arada çokkötü öksürüyor, geceleri öksürükten uyuyamıyor, allahtan artık annem yanımda, dinlenme fırsatı bulurum

allah izin verirse mavicem ve monpetitle buluşacağızzzzz, bugun hava kapalı, yol yorgunluğunu atayım, uygun bir tarih belirleyip görüşeceğiz inşallahhh

Son düzenleme:
Selam kızlar...
Herkese tatlı pazarlar
Hülyacım ne diyelim geç olsunda güç olmasın Anacığın şimdi sana tüm yorgunluğunu attırır.
Ardama da çok geçmiş olsun inşallah biran önce toparlar.
Buluşma resimlerinizi dört gözle bekliyorum...

Selammmmmmmmmmm
ben ve kızımda herkese iyi pazarlar
Ananesiyle wapcam den görüşüyorkene sizlerede bir bakayım dedim.

Birazdan kuzumla kuaföre gidicez, ben saçlarımı kestiricem kuzumda kuaförün tophavuzunda oynayacak.

etimek tatlısını bir dahaki sefere şerbetini karemelize yapıp dene tadı çok daha güzel oluyor
senin oğluşun karnesi nasıl bu arada

mutlaka denerim canım birde bu arada verdikleri şeker bana fazla geldi çok tatlı oldu bir dahaki sefere biraz daha az kullanmıcam...

oğluşumun karnesi süüper teyzesi anasınıfı ama motor gelişimi psikolojik gelişim vs. vs. süper canım ya inşallah daima tüm eğitim hayatı böyle olur... hepimizin yavrularının tabiki:Saruboceq:

hoşgeldin balım... vete ya çok zor bir yolculuk olmuş birde çocuklarla ama dediğin gibi cana bir şey gelmesin tatlım... ardamada çok geçmiş olsun bitanem ilaçları vardır mutlaka tez zamanda iyleşir inşallah:Saruboceq: ve inşallah tez zamanda görüşmek dileğiyle

slm kızlar nasılsınız bakalım dünde evdeydim temizlikle falan uğraştım cam kapı halı derken bir yoruldumki sormayın yaa kollarım tutmaz oldu birde üstüne regl oldum karın ağrısıda bir ayrı

yezda daha iyi diğer günlere göre ama bazen huysuzluğu devam ediyor. sizler napıyosunuz inş. hasta kuzu yoktur.

Son düzenleme:
slm kızlar bılın bakalım efeyle bu saatte napıyoruz bızım oglan cın gıbı bızde pasta yıyoruzefeye özel yaptım çok sevdı kuzum cıcı bebelı prınç unu tepsıye cıcı bebe dızdım uzerıne pırınç unu super oldu tepsı elımızde yıyoruız tepsıyı bıtırcek bızım oglan

Günaydın herkse ve iyi haftalar

Evdeyim,kuzumlayım kahvaltımızı yaptık beraber evi toparlıcaz,
Saçlarımı eşim inanılmaz beğendi :) bende çok beğendim hem kullanışlı oldu
kuaföre kızım saçlarımla oynayarak uyuyor ona göre kes dedim, arkalar ensede ve bool katlı yanlarıda uzun bıraktı kızım için :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…