Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar
berra da biraz öksürük başladı.

yelizcim saçlarını güle güle kullan canım.foto eklede bizde görelim.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Yeliz izinlimisin şekerim,
bizde bol gezmeli bir hafta sonu geçirdik oğlum sabahın 6:30 unda kalktı ve ben gece yarısına kadar ayaktaydım bu sabahta 8:00 de kalktık...

benden de günaydın kızlar nasılsınız?

o yeliz hanım güle güle kullan şekerüm eşin çok beğendi demek..

semihacım geçmiş olsun canım, yelizn keçiboynuzu tarifini dene şekerüm denedim oanaylıyorm

ayşegülüm bebeğüm nasılsın alim nasıl? vayy ne güzel gezmişniz oynamışsınız

ayyy bende götürebilsem keşke kuzumu
heryere uzak anacım benim ev heryere uzak

kızıma bir sürü kitap aldım bugün götürcem artık okuruz beraber

dün eşimin halası ve amcası geldi kaynoşlara haliyle bizde gittik bıcırıkla

bıcırğı görünce daha kapıdan girer girmez sevgili halası aaa mükerrem bu aynı sen( kaynoşA diyor) dedi
kaynoşda insanın sevmediği ot burnunda bitermiş dedi (bana) dakka bir gol bir dedim tabi içimden
bende dedimki hamileyken hep sana baktım annecim sana benzesin diye dedim terleneceğimi zannetiler herhal

sonra gene devam
kızım iyimisin diye soruyor hala bana
bende çalışıyoruz işte dedim
gene bir laf sokma
ee sen çalışıyosun ama asıl iş mükerremde onun işi daha zor bütün gün mesuliyeti var
sen masa başındasın ne yapıyorsunki
haydaaa dedim içimden doğru söylüyosun halacım dedim annemin işi daha zor

mutfakta görümcem yemek hazırlıyor kızda benim peşimde bu sefer enişte girdi mutfağa sen gene mimutfaktasın yardım etmiyorlarmı sana hep mutfak hep mutfak (ordan da bir laf)

bende başamın elelirn sağlık herşeyi o daha güzel yapıyor dedim
eşime kızı teslim eetim bend emutfağa girdim

akşam akşam bune yaa dedim kendi kendime
tevekkeli değil kaynanam bunlardan mı öğreniyor ne
zaten kanıoşun kaynanasıda dünyaya bedelmiş kzıından belli zaten
üh dedim yaaa

he kaynanamın hakkını yemeyeyimşimdi
biz kzımla iyi geçiniyoruz dedi benim için
bide kıvranıyordum sancıdan ( reglimdim)
bi o farketti
kızım ağrı kesici vereyim iyimisin sen dedi
allah razı olsun dedim ne diyim

yok yok tamam kaynanalık bünyede var ama kadın etrfaından göre göre öğreniyor belli
kadın gelmiş 60 yaşına görümcesi 55 yaşında görümce bundan küçük olduğu halde gelin kalk bana çay ver diyor pes dedim valla

bide benim görümcemin hamile olma şüphesi vardı eşime söyledim galiba ablam hamile dedim
baktı baktı suratını astı
belki bir daha hiç olmaycak oğlumu kaybettim
belki nil kadar güzel tatlı bir kızımı kaybettim . ( benim operasyonla ilgili). tabi ben gene dayanamadım ağladım
ağlama ne olur dedi her aklıma geldiğinde benim içim nasıl parçalnıyor bilemessin dedi

selam kızlar....
tam 4 gün oldu yoktum.....
merka edenlere teşekkür ediyorum...
hayatımın en kötü günleriydi galiba....ne çektim yarabbimmm...
çarşamba gecesi 2 de ruze bi kusmaya başladı sabaha kadar..
erkenden doktora gittik..hastane de rezilliğin biri bin para...
bi türlü idrar gaita veremiyoruz...
eve geldik...evde yaptı ama karışmış olmadı..tekrar gittik..akşam 6 ya kadar hastanede süründük yine olmadı...tahminen bi ialç verdi geldik ama bende bittimmm
zor şer geceyi geçirdik kusmalarla ve bu arada ishal başladı...
sabah bi kalktık bende mide bulantısı kusma ishal...
hemen hastneye ilaçlar falan geri geldik...
ilaçları içtim geçmedi...
akşama kadar dayanamadım eşim geldi tekrar gittik...serumlar iğneler....biraz düzeldim geri geldik..bu arada kızımın kusması durdu ama hala çok kötü ishal...
neyse kaynanamlarda kaldık....kız sabaha kadar uyumadı...sabah kalktık görümcemin çocukları aynı şikayet...biz yine haastane yollarııı...
çocuklar veremedi tahlilleri reflor verdi yolladı...eve geldik bu sefer de eşim çok fena....
kalktık tekrar hastaneye...ishal kusma..serum iğne onu da kalkdırdık ayağı...
cumartesi gece iyi geçti...
pazar da iyiydi ruze tam düzeldi dedim...
sabah çıkarken üstüme kustu..az önce aradım yine kusmuş ve tekrar ishal...
günlerdir anamdan emdiğim süt burnumdan geldi...
kendim hala iyi sayılmam ama işim var gelmek zorundaydım..kaynanam aradı iyi değilim dedi...
sonuçlarda mikrobik bişi çıkmadı...
balık yemiştik...zehirlendik galiba....
allahım ne günlerdiiii...

mavili geçmiş olsun ailecek.zehirlenmede olabilir ama ortalıkta anlattığın şikayetlerde çok yaygın bir salgın varmış.bu olayı bu sıralar çoğu kişiden duyar oldum.

elificm canımcımçok geçmiş olsun hayatım. çok üzüldüm . allahım zehirlendiniz demek. e olmaz böle ruzeciğim tam toparlandı derken yendien zayıflamışdır kuzum kıyamam. gene götürseniz sonuçta düzelmiyor.
oof oofff

Elifcim çok geçmiş olsun canımm aaa şok oldum valla hay Allah ne balığı yemiştiniz ki hepinizide ne hale sokmuş çok şükür iyisiniz şimdi

mavili geçmiş olsun ailecek.zehirlenmede olabilir ama ortalıkta anlattığın şikayetlerde çok yaygın bir salgın varmış.bu olayı bu sıralar çoğu kişiden duyar oldum.

teşekkürler canım...
salgın diyorlar..zehirlenme diyorlar ama kızım balık yemedi..
anlamadık valla.
bu akşam ruzeyi başka dr a götüreceğim

saol bidenem..
kuzum az bi kilo almıştı onu da verecek..iştah zaten yok...
of ki ne offff..akşam olsada bi eve gitsem

Elifcim çok geçmiş olsun canımm aaa şok oldum valla hay Allah ne balığı yemiştiniz ki hepinizide ne hale sokmuş çok şükür iyisiniz şimdi

teşekkür ederim canım...
istavrit yemiştik..aklıma bi tek o geliyor...
başka neyden olabilir bulamadık
biz düzeldik sayılır..bi de kuzum düzelse daha ne isterim...

jokere götürmüşsün canım aliş...
ayda bi falan götürmek iyi olur canım bence...
bizim bu haftasonu planımız da oydu..inşallah önümüzdeki hafta düzelir de ruze bizde gideriz

kızlar zeynep te hasta oldu, sabah ateşliydi, fitil verdim uyudu şimdi
akşama dr a götürürüz eşim gelince artık,
inşallah düzelir bişeyi kalmaz da

inşallah canım benim belki ruzeyide görürüz orada :))
acaba canım siz balıktan zehirlendiniz ruze yemedi ama sütünden geçmiş olabilirmi diye aklıma geldi bilemiyorum başka ne yediniz ruzeninde yediği yada içtiniz?

Mavilim canım çok ama çok geçmiş olsun canım ya ,
kıyamam ruzeye, ve diğer çocuklara ishal ve kusma çocukları çok yıpratıyor,
ilk anlattığında miktobik felan sandım ama demek zehirlendiniz,Doktor un teşhiside bu yöndeme oldu canım.???
işlerin erken biterse çık canım durulmaz halsizlik yapar.Allah birdaha yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…