- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.301
inşallah canım benim belki ruzeyide görürüz orada :))
acaba canım siz balıktan zehirlendiniz ruze yemedi ama sütünden geçmiş olabilirmi diye aklıma geldi bilemiyorum başka ne yediniz ruzeninde yediği yada içtiniz?
saol canım..çıkamam maalesef..ihaleye hazırlanıyorum gün kalmadı...Mavilim canım çok ama çok geçmiş olsun canım ya ,
kıyamam ruzeye, ve diğer çocuklara ishal ve kusma çocukları çok yıpratıyor,
ilk anlattığında miktobik felan sandım ama demek zehirlendiniz,Doktor un teşhiside bu yöndeme oldu canım.???
işlerin erken biterse çık canım durulmaz halsizlik yapar.Allah birdaha yaşatmasın inşallah
saol canımmmmdream ve mavili geçmiş olsun.... umarım tez zamanda herşey yoluna girer...
elifcım çok gecmış olsun sıze canım çok uzuldum
zehracım senın kızınada gecmış olsun dişlerden sanırım atesı
kızlar 3 dk once burda deprem oldu
cok hafif amaaa
ben direkt hissettim we cok kkorktum
kalbim hala gum gum
Zehracım Zeynebimede çok geçmiş olsun inşallah uyanınca bişeyciği kalmaz öpğyorum
dream ve mavili geçmiş olsun.... umarım tez zamanda herşey yoluna girer...
dream cim sizede geçmiş olsun canım umarım zeynonun önemli birşeyi yoktur,Diş geliyor olabilirmi???
Semihacım,Nimocum teşekkür ederim kızlar,evet eşim inanılmaz beğendi gözlerini benden alamadı, :)
Zaten sürekli kısa kestirsen sana çok yakışır diyordu, bende inanılmaz sıkıldım uzun saçtan yıkaması kurutması vs. , Resimde eklerim kısa zamanda.
Annem bende kuzumda uyudu,uyansın avm ye gidicez teyzesi bere takımı almıştı Denoma küçük geldi onu değiştircez.Bu vesile ilede gezicez.
elifcım çok gecmış olsun sıze canım çok uzuldum
zehracım senın kızınada gecmış olsun dişlerden sanırım atesı
selam kılar iyi bir hafta diliyorum hepinizeee
elifcim çok üüldüm canım yaaa allahım te zamanda şifa versin hepinize inşallah tatlım bu ehirlenme değilde rota virüsü olamazdeğilmi benim eltimler oldular geçen ay böyle ve çok bulaşıcıymış ishal ve kusmalarla gösteriyormuş kendini çok çok geçmiş olsun bitanem
zehracım zeynomada geçmiş olsun ta zamanda acil şifalar inşallah
çağataydada hafif bir öksürük var yine delirecem bu çocuğu korumak için daha e yapabilirim elma kabuğu kaynattım karanfille inşallah doktorluk olmadan hallederiz yelizcimmm görmek isterim sçlarını lütfen resim ekle olurmu hayatım
bu arada bende saçlarıma göz koydum bu aralar sanırım ruh halimden olsa gerek ehh ilk aklımıza gelen saçlarımızı oluyor
jegecim çok geçmiş olsun tatlım deprem demeyin bana aklım çıkıyor resmen eveli see izmirdeki deprem fırtınasında resmen günlerce psikolojimiz bozulmuştu bahar geliyor yin olur izmirde adetidir yani....
hepinizi öptüm biraz işim var sonra yine gelrim kendinize ve kuzularınıza iyi bakın hoş kalına.s.
güzel anneler hepinize merhaba,benim oğlumla ilgili bir sorunum var şuanda 14. ayının içinde ve son 15gündür aşırı derecede huysuzluk yapıyor,üztünü değiştirirken kendini yerlere atıyor,altını açarken uyutmaya çalışırken tekmeler savuruyor,oyun oynamaya kalktığımızda oyuncakları fırlatıyor,normal zamanda da sürekli bağıran şikayetçi sesler çıkartıyor,vuruyor,kaşlar çatık dolaşıyor,ne yapsam nasıl yaklaşsam da iletişim kuramıyoruz,hiçbişey paylaşamıyoruz başına buyruk bağımsız hareket etmek istiyor,sürekli gülen neşeli,uyumlu çocuğum gitti,aksi huysuz gergin sinirli bi çocuk geldi,aynı dönem anneleri sizlerde bu gibi şeyler yaşıyormusunuz,normalmi yoksa bi doktora götürmelimiyim,yardımlarınızı bekliyorum
güzel anneler hepinize merhaba,benim oğlumla ilgili bir sorunum var şuanda 14. ayının içinde ve son 15gündür aşırı derecede huysuzluk yapıyor,üztünü değiştirirken kendini yerlere atıyor,altını açarken uyutmaya çalışırken tekmeler savuruyor,oyun oynamaya kalktığımızda oyuncakları fırlatıyor,normal zamanda da sürekli bağıran şikayetçi sesler çıkartıyor,vuruyor,kaşlar çatık dolaşıyor,ne yapsam nasıl yaklaşsam da iletişim kuramıyoruz,hiçbişey paylaşamıyoruz başına buyruk bağımsız hareket etmek istiyor,sürekli gülen neşeli,uyumlu çocuğum gitti,aksi huysuz gergin sinirli bi çocuk geldi,aynı dönem anneleri sizlerde bu gibi şeyler yaşıyormusunuz,normalmi yoksa bi doktora götürmelimiyim,yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?