Bebeklerimiz ve Biz

dream cim sizede geçmiş olsun canım umarım zeynonun önemli birşeyi yoktur,Diş geliyor olabilirmi???

Semihacım,Nimocum teşekkür ederim kızlar,evet eşim inanılmaz beğendi gözlerini benden alamadı, :)
Zaten sürekli kısa kestirsen sana çok yakışır diyordu, bende inanılmaz sıkıldım uzun saçtan yıkaması kurutması vs. , Resimde eklerim kısa zamanda.

Annem bende kuzumda uyudu,uyansın avm ye gidicez teyzesi bere takımı almıştı Denoma küçük geldi onu değiştircez.Bu vesile ilede gezicez.

Son düzenleme:
kızlar bızım oglanında azı dışlerı tamamlanmıştı hafta sonu oglum 3 tane daha dış patlatmış dun yenı gördum çok sevındım

Cumleten komesta..
Hasta kuzulara acil şifa, annelere sabır diliyorum,drncikde de buru akıntısı war bayaga ((
Simdi uyudu , bende orjinal bitter cikolatalı turk kahwemi yaptım yanında da bir sgr yaktım,malum meme olayı bitti, rahatım sigara konusunda ,ama gunde en fazla 1-2 adet oluyor , artmaz da zaten ,
keske hic olmasa ama keyifli oluyor kahwe ile.

Ya kızlar şu özel üye muhabbeti nedir?ben bilmiyorum biri beni aydınlatabilr mi?

jege selam hoşgeldin geçmiş olsun Derinede,
özel üye şu rep puanlarıyla ilgili belli seviyeye ulaştıkça bişeyler yazıyor şu an sen guru olmuşsun sonra özel üye olacaksın ama ne işe yarar bilmiyorum ben bi faydasını görmedim :)))))

Ayşecim izinliyim canım (kusura bakma geç olsu :) )

Bende ne işe yaradığını çözemedim bu özel meselesinin.

Selam jege,Sizede çok geçmiş olsun.
Demek finish e meme olayınız süper tebrik ederim en çok derinciği. :)
Afiyet olsun canım,

Kuzu uyandı karnını doyurayım,sonrada çıkıcaz öpüldünüz hepiniz

kızlar 3 dk once burda deprem oldu
cok hafif amaaa

ben direkt hissettim we cok kkorktum
kalbim hala gum gum

aa geçmiş olsun canım bende hemen hissederim yüksek kattayım ondan heralde hafifte olsa insanı korkutup ürkütüyor Allah korusun beterinden

karşılaşırız canım belki...kesin tanırım ben zaten sizi..
ben emzirmiyorum canım..bilmiyorum vlla artık neden...

saol canım..çıkamam maalesef..ihaleye hazırlanıyorum gün kalmadı...
doktor da yediğiniz bişi dokunmuştur dedi...
size de iyi gezmeler canımmm

dream ve mavili geçmiş olsun.... umarım tez zamanda herşey yoluna girer...
saol canımmmm

elifcım çok gecmış olsun sıze canım çok uzuldum

zehracım senın kızınada gecmış olsun dişlerden sanırım atesı

saol canım teşekkürler..sizinde incileriniz hayırlı olsun...

kızlar 3 dk once burda deprem oldu
cok hafif amaaa

ben direkt hissettim we cok kkorktum
kalbim hala gum gum

geçmiş olsun tenzile...
rabbim esirgesinnn

selam kılar iyi bir hafta diliyorum hepinizeee

elifcim çok üüldüm canım yaaa allahım te zamanda şifa versin hepinize inşallah tatlım bu ehirlenme değilde rota virüsü olamazdeğilmi benim eltimler oldular geçen ay böyle ve çok bulaşıcıymış ishal ve kusmalarla gösteriyormuş kendini çok çok geçmiş olsun bitanem

zehracım zeynomada geçmiş olsun ta zamanda acil şifalar inşallah

çağataydada hafif bir öksürük var yine delirecem bu çocuğu korumak için daha e yapabilirim elma kabuğu kaynattım karanfille inşallah doktorluk olmadan hallederiz yelizcimmm görmek isterim sçlarını lütfen resim ekle olurmu hayatım

bu arada bende saçlarıma göz koydum bu aralar sanırım ruh halimden olsa gerek ehh ilk aklımıza gelen saçlarımızı oluyor

jegecim çok geçmiş olsun tatlım deprem demeyin bana aklım çıkıyor resmen eveli see izmirdeki deprem fırtınasında resmen günlerce psikolojimiz bozulmuştu bahar geliyor yin olur izmirde adetidir yani....

hepinizi öptüm biraz işim var sonra yine gelrim kendinize ve kuzularınıza iyi bakın hoş kalına.s.

Slm kızlar hepinize iyi bir hafta diliyorum. Benim kızım da hasta. Gece öksürükten hiç uyumadu çocuk. öksürmekten 2 kere kustu yavrum. Sabah doktora götürdük boğazları ve kulakları kızarmış dedi doktor. Antibiyotik verdi. Size de danışayım dedim öksürk için ne yapabilirim? Gece perişan olduk bu öksürükten. Bildiğiniz bir yöntem var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Keçiboynuzu muhabbeti vardı bi.

mavicecim ve ceysumcum çok geçmiş olsun yavrularınıza,

Ceysum cum ; öksürük için birtatlı kaşığı balın üstüne birkaç damla limon damlatarak verebilirsiniz
+ olarak 3 adet keçiboynuzunu orta boy bir çezvede içine su ilave ederek kaynatıp suyunu meyvesuyu ile karıştırıp içirebilirsiniz. öksürük sonrası hırıltıyıda engelliyor oluşmuş hırıltıyıda tedavi ediyor
ben portakal ve nar ın suyunu sıkıp karıştırıyorum kızın hangi meyveyi seviyorsa sende onunla verebilirsin.
umarım tez zamanda iyileşir bebekleriniz.
Rabbim dermansız dert vermesin.

güzel anneler hepinize merhaba,benim oğlumla ilgili bir sorunum var şuanda 14. ayının içinde ve son 15gündür aşırı derecede huysuzluk yapıyor,üztünü değiştirirken kendini yerlere atıyor,altını açarken uyutmaya çalışırken tekmeler savuruyor,oyun oynamaya kalktığımızda oyuncakları fırlatıyor,normal zamanda da sürekli bağıran şikayetçi sesler çıkartıyor,vuruyor,kaşlar çatık dolaşıyor,ne yapsam nasıl yaklaşsam da iletişim kuramıyoruz,hiçbişey paylaşamıyoruz başına buyruk bağımsız hareket etmek istiyor,sürekli gülen neşeli,uyumlu çocuğum gitti,aksi huysuz gergin sinirli bi çocuk geldi,aynı dönem anneleri sizlerde bu gibi şeyler yaşıyormusunuz,normalmi yoksa bi doktora götürmelimiyim,yardımlarınızı bekliyorum

Zehracım Zeynebimede çok geçmiş olsun inşallah uyanınca bişeyciği kalmaz öpğyorum

dream ve mavili geçmiş olsun.... umarım tez zamanda herşey yoluna girer...

elifcım çok gecmış olsun sıze canım çok uzuldum

zehracım senın kızınada gecmış olsun dişlerden sanırım atesı

kızlar çok çok teşekkkü ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için
şu an iyi durumda
öğlen uyandıktan sonra ateşi tekrarlamadı, genel durumuda daha iyi, bu gece de ateşi çıkmazsa endişem kalmayacak

cnm bebekler kendilerini ıspatlamak ben de varım, ayrı özgür bir bireyim olayını bize kanıtlamak için bazen çok aksi ve inatçı tutum sergiliyolar
bende yaşıyorum bahsettiğin olayları zaman zaman, 16 aylık şu an benim kuzum da
geçici olduğunu , bizim olumlu davranışlarımızlar düzeleceğini umit ediyorum
her çocuk bu süreci geçiriyo cnnm
ama sen emin olmak istiyosan bi pedagog a danış yine de için rahat eder en azından

mavicem çokom monpetit ne zaman buluşuyosunuz:uhm:
bence ev buluşması yapın kızlar:1rolleyes:
şöle güzel mamalar da yapın oh mis gibicokacimcoook
hasret giderip sohnbetler edin, eccük beni çeküştürün, kulaklarımı bol bol çınlatınsırnaşık şey

ben düşünüyorum yazın deniz manzaralı balkanumda bi çay partisişakkıdı
yeliz,eda, mirror ekin falan da bırda olsa o dönem
ay ne güsel olur:sm_cool:
bebeleride salarız çayıra mevlam kayırakafamçokkarıştı

selam canım benim oğlumda bir süredir huy değiştirdi şimdi 18 aylık oyuncaklarını atmalar sinirlilik altını bağlatmama vs. pediatri portalına yazmıştım ve tam bu dönemde kendini ispatlamaya çalıştıklarını üzerine gitmemem gerektiğini umursamıyormuşum gibi davranmam gerektiğini söylemişti umarım geçer bu artistik günleri :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…