Bebeklerimiz ve Biz

aslında çok güzel bir öneri size neresi uyarsa banada uyar kızlar amannnnn görüşekte mekan önemli değil öptüm hepicüğünüzü

ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için yürekten teşekkürlerrra.s.

Son düzenleme:

canım teşekkürler ali's sanada teşekkür ederim,yani 2yaş sendromu diye bişey var ama 13. ayında ortaya çıkması bu hareketlerin beni çok korkuttu,eve gelen arkadaşlarımın çocuklarıyla hiçbişeyini paylaşmaması onlarada agresif tavırlar sergilemesine çok üzüldüm,bilemiyorum umarım çabuk atlatır bu ruh halini

Merhaba canım, benim kızımda o dönemlerden geçti ama ben pek hissetmedim. tam o döneminde bir kitap keşfetmiştim"başarılı bir çocuk yetiştirmenin yolları" adında. Bana çok yardımı dokundu halende faydalanıyorum bilgilerinden.Bir araştır istersen bu kitabı ebeveyn ve bebek arasındaki duvarı kaldırıyor.Bebeklerle konuşma dilini anlatıyor yani Yumurcak-ça'yı.Ağlama krizleri son buluyor,senin onu anladığını görünce bebeğin sevincinden çığlık atıyor.

Ama eğer bebeğin hiçbirşeyden mutlu olmuyorsa sürekli asabi bir durum sözkonusuysa Dream'inde dediği gibi bir pedegog'dan yardım alabilirsin.a.s.

Senin o muhteşem gözelliğine bakıyom böleeeeeee:1shok:
meğğsiiii bidenem çok muhteşem bir güelliğim vardır yane dillere destan:roflol: :roflol:
seni sefiyom danam beeeeeeeeeeeeeŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ya allah kahretsin bende seni çok sefiyommmm dur ben sana bir kaymaklu ekmek kadayufum diyem ..... kaymaklu ekmek kadayufummmmmmmŞeniz

banada mavili tavsiye etmişti o kitabı bütün gün aradım bugün bulamadım yarın tekrar bakıcam umarım banada bir faydası olur :S

yaa yeliz hani foto vallahi çok merak ettim ne olur eklesen şimcük:Saruboceq:noluyyyyy :Saruboceq:

meğğsiiii bidenem çok muhteşem bir güelliğim vardır yane dillere destan:roflol: :roflol:

aynen öyle canım izmirlisin nede olsa
[/B]

banada mavili tavsiye etmişti o kitabı bütün gün aradım bugün bulamadım yarın tekrar bakıcam umarım banada bir faydası olur :S

ben netten almıştım canım

yaa yeliz hani foto vallahi çok merak ettim ne olur eklesen şimcük:Saruboceq:noluyyyyy :Saruboceq:

aksiyona ihtiyacın varsa ekleyeyim canım :sm_cool:

du eklemeye çalışayım senin için çekündüm bak aşam aşam ona göre kıymetini bil danamm
Misafirlerim geliyor az sonra çaya acele oldu idare et.

baktım şekerim çok hoş olmuşyerimseniben dream danası nire kaçtın kelebekçim sanada iyi gecelr canım bende kaçtım herüflen kahve keyfi yapicizzzz

kızlar herkeze mutlu akşamlar...
herkeze dilediği gibi bir hafta geçirmesini diliyorum...

bugün pek yoğundum ben..
bilenleriniz vardır..boşnak mantısı yaptım..
ellerime sağlık çokda güzel olmuş...
öpüyroum hepinizi..
mutlu akşamlar...

zehracım geçmiş olsun canım.berra da ateşli canım ya.umarım gece ateşi yükselmez.

kelebek81 arkadaşım her çocuk dönem dönem aynı şeyleri yapıyorlar.benim kızımda bu sıralar acayip huysuz oldu.hele seninde bahsettiğpin gibi oyuncaklarını paylaşma konusunda.evimize çocuklu insan gelemez oldu.ama sabırla aşacağımıza inanıorum.

oooo kuzuların hepsi hastamı olmuş
hepinize geçmiş olsun canlarım
çoko,mavice güne karar verdinizmi buluşma için
dream bende düşündüm aslında eve alsam kızları diye ben çalışmaya devam ediyorum yarıyıl tatilinde ara vermedim
bana gelebilirsiniz 15:00 civarı evde oluyorum uzak ve geç bir saat demezseniz

ıyı geceler kızlar kendımı gece kuşu ilan ediyorum hiç uykum yok foto koymaya geldım
c.tesı gunlerı lojmanda bıyer var canlı muzık eslıgınde yemek oluyor ordada efe oynadı onun remını koymak ıstedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…