- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.321
mavicem çokom monpetit ne zaman buluşuyosunuz:uhm:
bence ev buluşması yapın kızlar:1rolleyes:
şöle güzel mamalar da yapın oh mis gibicokacimcoook
hasret giderip sohnbetler edin, eccük beni çeküştürün, kulaklarımı bol bol çınlatınsırnaşık şey
ben düşünüyorum yazın deniz manzaralı balkanumda bi çay partisişakkıdı
yeliz,eda, mirror ekin falan da bırda olsa o dönem
ay ne güsel olur:sm_cool:
bebeleride salarız çayıra mevlam kayırakafamçokkarıştı
ben düşünüyorum yazın deniz manzaralı balkanumda bi çay partisişakkıdı
yeliz,eda, mirror ekin falan da bırda olsa o dönem
ay ne güsel olur:sm_cool:
bebeleride salarız çayıra mevlam kayırakafamçokkarıştı
cnm bebekler kendilerini ıspatlamak ben de varım, ayrı özgür bir bireyim olayını bize kanıtlamak için bazen çok aksi ve inatçı tutum sergiliyolar
bende yaşıyorum bahsettiğin olayları zaman zaman, 16 aylık şu an benim kuzum da
geçici olduğunu , bizim olumlu davranışlarımızlar düzeleceğini umit ediyorum
her çocuk bu süreci geçiriyo cnnm
ama sen emin olmak istiyosan bi pedagog a danış yine de için rahat eder en azından
güzel anneler hepinize merhaba,benim oğlumla ilgili bir sorunum var şuanda 14. ayının içinde ve son 15gündür aşırı derecede huysuzluk yapıyor,üztünü değiştirirken kendini yerlere atıyor,altını açarken uyutmaya çalışırken tekmeler savuruyor,oyun oynamaya kalktığımızda oyuncakları fırlatıyor,normal zamanda da sürekli bağıran şikayetçi sesler çıkartıyor,vuruyor,kaşlar çatık dolaşıyor,ne yapsam nasıl yaklaşsam da iletişim kuramıyoruz,hiçbişey paylaşamıyoruz başına buyruk bağımsız hareket etmek istiyor,sürekli gülen neşeli,uyumlu çocuğum gitti,aksi huysuz gergin sinirli bi çocuk geldi,aynı dönem anneleri sizlerde bu gibi şeyler yaşıyormusunuz,normalmi yoksa bi doktora götürmelimiyim,yardımlarınızı bekliyorum
nabıynız danalar ne bakıyonuz alttan :1shok:böle:mymeka:
nabıynız danalar ne bakıyonuz alttan :1shok:böle:mymeka:
meğğsiiii bidenem çok muhteşem bir güelliğim vardır yane dillere destan:roflol: :roflol:Senin o muhteşem gözelliğine bakıyom böleeeeeee:1shok:
seni sefiyom danam beeeeeeeeeeeeeŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Merhaba canım, benim kızımda o dönemlerden geçti ama ben pek hissetmedim. tam o döneminde bir kitap keşfetmiştim"başarılı bir çocuk yetiştirmenin yolları" adında. Bana çok yardımı dokundu halende faydalanıyorum bilgilerinden.Bir araştır istersen bu kitabı ebeveyn ve bebek arasındaki duvarı kaldırıyor.Bebeklerle konuşma dilini anlatıyor yani Yumurcak-ça'yı.Ağlama krizleri son buluyor,senin onu anladığını görünce bebeğin sevincinden çığlık atıyor.
Ama eğer bebeğin hiçbirşeyden mutlu olmuyorsa sürekli asabi bir durum sözkonusuysa Dream'inde dediği gibi bir pedegog'dan yardım alabilirsin.a.s.
meğğsiiii bidenem çok muhteşem bir güelliğim vardır yane dillere destan:roflol: :roflol:
aynen öyle canım izmirlisin nede olsa
[/B]
banada mavili tavsiye etmişti o kitabı bütün gün aradım bugün bulamadım yarın tekrar bakıcam umarım banada bir faydası olur :S
yaa yeliz hani foto vallahi çok merak ettim ne olur eklesen şimcük:Saruboceq:noluyyyyy :Saruboceq:
baktım şekerim çok hoş olmuşyerimseniben dream danası nire kaçtın kelebekçim sanada iyi gecelr canım bende kaçtım herüflen kahve keyfi yapicizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?