Bebeklerimiz ve Biz

15:00 mı hımm düşündürücüüüü.... vallahi bir çokoyla görüş derim canıma.s. aslında ev ortamı daha iyi olur malum kış banada gelebilirsiniz farteketmez yania.s

kızlar efeyı bugun erken uyuttum 11 de genelde 1de 2 de uyurda sen kalk tekrar gerı hala ayaktayız kafayı yıcem valla ya bende atarax verdım az önce yapcak baska bışı yoktu yoksa ben bayılıcam

Kızlar ya saat 6.5 oldu nerdeyse sıpa daha oyun oynuyor babası yatarken ıyı geceler dıye opup yattı şimdi kalktı gunaydın dıyo bız hala ayaktayız

Herkese günaydın güzel bir gün diliyorum,Kuzumla ewkeyfim bitti.
Dün gece biraz ateşi çıktı , kaç olduğunu bilmiyorum çünkü ölçtürmedi. ateş düşürücü verdim.
çorabını üstünü çıkardım bol su verdim,kısa sürede düştü ve uyudu tekrar.Şuanda iyiymiş bir sorun yokmuş,

Kış Aylarından Nefret eder oldum ((((((((((

Zehracım calpol yasaklılar listesindendi canım.

herkese günaydınlar.bende azönce hastaneden geldim.kuzumda gece ateşlendi zar zor ölçtüm ateşi 38,5 olmuştu.ıslak havlu ılık banyo düşürdük çok şükür.zaten anlamıştım hasta olacağını tam 3 gün olacak hiç bişey yemeyeli.nasıl ayakta duruyor anlamıyorum.üst solunum yolu enfeksiyonu dedi doktor.ilaçlar geldik ama bişeyler yemiyorki ilaç içsin.Allah tüm bebişlere tez zamanda şifa versin.herkese geçmiş olsun.

Semacım sizede çok geçmiş olsun canım ya her bebekde aynı şikayet"üst solunum yolları enfeksiyonu" havalar bir ılık bir soğuk olunca bebeklerimizi ne kadar korusakda hasta olmalarını engelleyemiyoruz malesef

semacım çok geçmiş olsun canım,ilaçlar iki gün içinde ateşi normale çevirmezse tekrar götür,ben 1ay olmadı aynı şeyi yaşadım zatürreye ramak kalmış antibiyotiğe cevap vermemiş,iğneler vuruldu 6tane,sonraıda tekrar antibiyotik 15gün antibiyotik yüklendi bünyesine 5gün uyudu çocuğum yemeden içmeden,Allah acil şifalar versin

yelizcim saol bitanem sizede çok geçmiş olsun

edacım hoşgeldin.metehanda hastalandı demek umarım atlatmıştır.ilaçları bikaçgün kullanıp kontrole götürücem.çok iştahsız canım çok dertliyim 3 gün oldu hiçbişey yemeyeli.

galiba bebekleri nekadar sakınsak okadar hasta oluyorlar.komşumuzun 3 aylık bebeği var en soğuk günlerde sadece tulum ve ince penye pijamalar olurya onla gezdiriyordu.dedim bebeği hasta edeceksin yelek filan giydir kadın demezmi beni onu bebekliğinden beri soğuğa alıştırdım hiçte hastalanmadı sıcak olunca huysuz oluyor.şaştım kaldım valla.

tüm güzel annelere merhabalar ...

benim keyfim kaçtı çağatay rahatsız demiştim sabah babası doktora götürdü ... hala gelmediler az önce aradım idrar tahlili vermişler ve hastalığı tazelemiş ama çok az balgamı var demiş doktor boğazlarıda kızarmış
çağatayın genetik olarak babadan gelen çok fazla terleme gibi bir sıkıntısı var gece uykuya daldımı sanki çocuğun üerine su dökülüyor gibi oluyor mutlaka her gece ben yatmadan onun üzerini değiştiriyorum.... doktor 10 / 12 yaşlarına kadar çok dikkat edeceksiniz demiş bu tür rahatsılıklar sıcağı hiç sevmez böyle havalarda soba felan yakmayacaksınız klima felan kullanmayacaksınız demiş ne yapacağımı şaşırmış durumdayım geçen yıl hiç hastalanmamıştı sürekli klimalı odada oturmuştuk odanın ısısı hep bir ayardaydı ve terlemiyordu demek ondanmış.... bu yılda elektrik paraları tavan yapınca tekrar sobaya dönüş yapmıştık off ya off kullandığı ilaçlar bir tarafa çektiği eziyetemi yanayım çocuğumun rabbim tüm kuzulara tez zamanda acil şifalar versin inşallah.... yelizcim semacım ve kelebek hepinizin kuzularına çok çok geçmiş olsun...:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Semacım şu sıralar aynı sorun benim kızımdada var birtek kahvaltısını çok güzel yapıyor onun dışında
herşeye kafasını sallayıp hayır diyor, umarım düzelir en kısa sürede.

mawicem çok geçmiş olsun canım moralini bozma lütfen pozitif düşün,
çağatay a keçiboynuzunu yapabilirsin üst tıkanıklıklara iyi geliyor ilaçlarla ilgilide hiçbir yan etkisi yok canım umarım en kısa zamanda düzelir.

evet çocuğu sürekli hasta olsa ozaman başından da soğuğa alıştıramazdı ama bebek hastalanmamış o da bunu uygulamış,bende istemem sıcağa çok alışsın ama zatürreye yönelen bir bebeği ben nasıl soğua alıştırayım? odamın sıcaklığını 23 derecede tutmaya çalışıyorum,gece deli yatıp üstünü açtığı için tulum giydiriyorum onunla da terliyo sabaha kadar 2 kere sırt ve göğüs bezini değiştiriyorum,genede hasta olabiliyor işte napıcaz

saol canım ya bu hafta mutlaka alacağım keçiboynuzu inan baa ne yapacağımı şaşırdım artık ... birgün organik bal+polen+arısütü karışımı diğer gün keçiboynuu pekmezi öbür günde halis dut pekmezi ni dönüşümlü olarak veriyorum terlememsine azami dikkat ediyorum meyve sularını bazen kendim sıkıyor bazen %100 meyve sularından veriyorum beslenmesine gestapo şefi gibiyim bazen zorluyorum ne yapacağımı şaşırdım daha ne yapabilirim siz söyleyin bana:çok üzgünüm:

mavicem çok geçmiş olsun canım.hastalık hepimizin başında malesef Allah beterinden saklasın dermansız dert vermesin.bir anne olarak neler hissettiğini anlıyorum canım.oğlum nezaman hastalansa kendimi suçlu gibi hissediyorum ama bende aynı hiçbişey yediremiyorum canım denemediğim yöntem yapmadığım yemek kalmadı ama ağzını bile açmıyor kuzum.eriyor sanki gözümün önünde ya çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…