- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.361
tüm güzel annelere merhabalar ...
benim keyfim kaçtı çağatay rahatsız demiştim sabah babası doktora götürdü ... hala gelmediler az önce aradım idrar tahlili vermişler ve hastalığı tazelemiş ama çok az balgamı var demiş doktor boğazlarıda kızarmış
çağatayın genetik olarak babadan gelen çok fazla terleme gibi bir sıkıntısı var gece uykuya daldımı sanki çocuğun üerine su dökülüyor gibi oluyor mutlaka her gece ben yatmadan onun üzerini değiştiriyorum.... doktor 10 / 12 yaşlarına kadar çok dikkat edeceksiniz demiş bu tür rahatsılıklar sıcağı hiç sevmez böyle havalarda soba felan yakmayacaksınız klima felan kullanmayacaksınız demiş ne yapacağımı şaşırmış durumdayım geçen yıl hiç hastalanmamıştı sürekli klimalı odada oturmuştuk odanın ısısı hep bir ayardaydı ve terlemiyordu demek ondanmış.... bu yılda elektrik paraları tavan yapınca tekrar sobaya dönüş yapmıştık off ya off kullandığı ilaçlar bir tarafa çektiği eziyetemi yanayım çocuğumun rabbim tüm kuzulara tez zamanda acil şifalar versin inşallah.... yelizcim semacım ve kelebek hepinizin kuzularına çok çok geçmiş olsun...:çok üzgünüm:
elifcim hoşgeldin canım ve kolaylıklar diliyorum.bizimmkide biraz toparlıyor derken ya hastalık ya diş tekrar başa dönüyoruz.geçecek inşallah kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Selam mavilim,nasılsınız canım ana kız daha iyisinizdir inşallah,
Aynen canım iştah sıfır(
Bencede gelsin şu yaz hayırlısıyla,
ewet canım sildim hoş çıkmamış model belli değil bir ara eklerim yine, :)
saol canım benim ehh işte daha iyi gibiyim sabaha nispeten çok saol canım ilgin için çoğunu kaldırdım zati öp güzel gelinimi canımcımgeçmiş olsun dünürüm ya.. maşallah iyi dikkat ediyorsun ama yinede hasta olabilir canım.. eğer dediğin gibi genetik bi olaysa napcan tatlım yaa... tez zamanda Rabbim şifasını versin inşallah... üzülme nolur. birde iyi tarafından bak. kuzularımız arada hasta olacaklarki bağışıklık kazansınlar. hasta olmazlarsa. daha kuvvetli bi mikropla vücud karşı karşıya kalırsa daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilir. hastalığı en hafif şekilde atlatmaya bakacaksınız canım. çok geeçmiş olsun kuzuna.. birde ben kızımın resimlerini hep kaldırdım netten. nazar oluyor lar.sede kaldır damadıma nazar değmesin...
çok saol semacım evet aynı dertten muzdaribiz yazzzzzzz çabbıııkkkk gelllllmavicem çok geçmiş olsun canım.hastalık hepimizin başında malesef Allah beterinden saklasın dermansız dert vermesin.bir anne olarak neler hissettiğini anlıyorum canım.oğlum nezaman hastalansa kendimi suçlu gibi hissediyorum ama bende aynı hiçbişey yediremiyorum canım denemediğim yöntem yapmadığım yemek kalmadı ama ağzını bile açmıyor kuzum.eriyor sanki gözümün önünde ya çok zor.
elifim çok saol bidenem sen nasılsın ruziş nasıl oldu umarım daha iyidir siede çok geçmiş olsun canım öpüyorum senide mercimeğimizidetünaydın kızçeler....
ancak gelebildim işler yoğun....
masam darman duman...
ii kaynatmışsınız valla....
benim dünür gelmiş gördüm....
yelizcim profiline baktım fotoyu göremedim canım sildin mi...
denoda da iştah yok ...
aç aç geziyorlar valla yaaa.offff offffffffffff.yaz gelsin artık
mavicem aynurum ve semacım kuzucuklarınıza acil şifalar diliyorum...
işin çok zor aynur çokkkk...
sema bizdede iştah sıfır..zaten 350 gr kilo almış..o da gidecek bu gidişleee
mawicem çocuk bu hasta oluyor ister istemez sen elinden geleni yapıyorsun canım bunun için üzülme
onlarında bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesi için mikroplarla savaşıyor,istersen cam hanusda büyüt yine hasta olur.Sen sadece moralini yüksek tut biliyorsunki bütün enerjimizi çekiyor bebekler.
İyi düşün iyi olsun hayatım.
Semacım dr una danıştınmı canım iştahsızlık konusunda bildiğin kadarıyla bunlarla ilgili vitaminler ve balıkyağları var ve iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?