Bebeklerimiz ve Biz

tünaydın kızçeler....
ancak gelebildim işler yoğun....
masam darman duman...
ii kaynatmışsınız valla....
benim dünür gelmiş gördüm....
yelizcim profiline baktım fotoyu göremedim canım sildin mi...
denoda da iştah yok ...
aç aç geziyorlar valla yaaa.offff offffffffffff.yaz gelsin artık
mavicem aynurum ve semacım kuzucuklarınıza acil şifalar diliyorum...
işin çok zor aynur çokkkk...
sema bizdede iştah sıfır..zaten 350 gr kilo almış..o da gidecek bu gidişleee

mawicem çocuk bu hasta oluyor ister istemez sen elinden geleni yapıyorsun canım bunun için üzülme
onlarında bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesi için mikroplarla savaşıyor,istersen cam hanusda büyüt yine hasta olur.Sen sadece moralini yüksek tut biliyorsunki bütün enerjimizi çekiyor bebekler.
İyi düşün iyi olsun hayatım.

Semacım dr una danıştınmı canım iştahsızlık konusunda bildiğin kadarıyla bunlarla ilgili vitaminler ve balıkyağları var ve iyi geliyor.

elifcim hoşgeldin canım ve kolaylıklar diliyorum.bizimmkide biraz toparlıyor derken ya hastalık ya diş tekrar başa dönüyoruz.geçecek inşallah kendimi motive etmeye çalışıyorum.

yelizcim dr.vitamin vermişti yine iyi kötü bişeyler yiyordu 3-4 gündür hiçbişey abartısız hiçbişey yemiyor.sadece emiyor ama sütmü yeter ona.çok moralim bozuk.balık yağıda aldım başlıycam

Selam mavilim,nasılsınız canım ana kız daha iyisinizdir inşallah,
Aynen canım iştah sıfır (
Bencede gelsin şu yaz hayırlısıyla,
ewet canım sildim hoş çıkmamış model belli değil bir ara eklerim yine, :)

Sema cım bozma moralini lütfen iyi düşün iyi olsun "benim çocuğum hasta değil gayet sağlıklı" de.
İnan senin üzüntünü oda hissediyor tedavinin en birinci kuralı moral.Merak etme iştahıda yerine gelir rahatsızlığıda düzelir.

selam kızlar anca geldim naptınız bebişlerde hastaymış hepsine çok geçmiş olsun diyorum çok zor gerçekten üzüntüsü yetiyor insana kuzuları hasta görmenin inşallah çarçabuk atlatırlar diyorum...

geçmiş olsun dünürüm ya.. maşallah iyi dikkat ediyorsun ama yinede hasta olabilir canım.. eğer dediğin gibi genetik bi olaysa napcan tatlım yaa... tez zamanda Rabbim şifasını versin inşallah... üzülme nolur. birde iyi tarafından bak. kuzularımız arada hasta olacaklarki bağışıklık kazansınlar. hasta olmazlarsa. daha kuvvetli bi mikropla vücud karşı karşıya kalırsa daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilir. hastalığı en hafif şekilde atlatmaya bakacaksınız canım. çok geeçmiş olsun kuzuna.. birde ben kızımın resimlerini hep kaldırdım netten. nazar oluyor lar. sede kaldır damadıma nazar değmesin...

elifcim hoşgeldin canım ve kolaylıklar diliyorum.bizimmkide biraz toparlıyor derken ya hastalık ya diş tekrar başa dönüyoruz.geçecek inşallah kendimi motive etmeye çalışıyorum.

hoşbulduk canım....
bende şimdi korkuyorum...diş bi türlü çıkmadı bi de iş sıkıntısı ile uğraşırsak hepten biteriz valla

ben iyiyim ama kuzu hala ishal teyzesi...
bu iştah sorunu çok büyük bi dert
hiç duyudn mu canım "sirop de granadine" diye bişi
tansaşlarda satılıyormuş..
nar ağırlıklı meyve özüymüş..
tadı da çok güzelmiş deneyen her anne başarılı sonuç almış iştah konusunda...
bi ondan alsam diyorum...
midede bişey yok ki ilaç içirsemmm

uyumadi benim zilli
bayaga bi debelendikten sonra uyumamaya karar werdi,kaçtım ben
opuldunuz?

saol canım benim ehh işte daha iyi gibiyim sabaha nispeten çok saol canım ilgin için çoğunu kaldırdım zati öp güzel gelinimi canımcım
çok saol semacım evet aynı dertten muzdaribiz yazzzzzzz çabbıııkkkk gelllll
elifim çok saol bidenem sen nasılsın ruziş nasıl oldu umarım daha iyidir siede çok geçmiş olsun canım öpüyorum senide mercimeğimizide

evet yelicim haklısın ama işte anne yüreği en ufak bir rahatsılıkları bile olsun istemiyor :çok üzgünüm:

Semacım moralin düzeldiyse ne mutlu bana canım,sen iyi olki bebişinde iyi olsun.

Mavilim reflor kullanmıyormusun canım hemen kesiyor ishali bu ilaç.
yok canım hiç duymadım ben onu?? neymişki meyvesuyumu/ilaçmı? neden tansaşda satılıyor ilaçsa??
araştırmadan bişey verme canım

noluyoo laaaa burda bütün bebeler hastaaaaa
olmuyor olmuyorrrrrhemen moralleri yüksek tutun bakemmmm
hepsi taş gibi maaşllahhhhh

ben çok yoğunumm vallaa
sabah seyrantepedeydim şimdi hadımköyde
denetlemeden denetlemeye koşturyorumm

beni görenler biraz dağılmışsın ne bu saçlar diyorlar
halbuki ben gayet güzelim sanıyordum :)))))))))
aynaya bakınca korkunç gerçekle yüzyüze geldim tabii
:))))))))

neşelenin bakem
delü garıı geldiiiiiiiiiiiiii

he bide hasta bebişlerden haber verin bakem
zehram, semam, elifüm, mavicemmm

hepiciğinizin iyi haberleirni bekliyorum haaa

Deniz i babanesi dr a götürmüş ateşi yükselmiş boğazları şişmiş,hemen antibiyotiği dayamışlar,
kendi dr una mail attım şimdi duruma göre hareket edicem önüne gelene hemen antibiyotik

noluyo yaa sibelcim gecenin 3-5 i demeden ayaktasınız siz ana oğull
şu iştah açıcı şurupla ilgili bende okumuştum, normal ilaç gibi bişey değil şekerüm yeliziüm normal meyve suyu konsantresi işte
içki içerken kokteyl yapmak için kullanıyor
denemişler memnun kalmışlar

bulursam bende alıp deneyeceğim

he birde kara üzümü kaynatıp içiriyorlardı öyle de bir yönetem duymuştum ben
ben eline veriyorum kara üzümü öyle yediriyorum benim zillliye

Vallahi bilmiyorum nimocum denizin dr undan haber bekliyorum,kendi dr una götürmedi (avrupa yakasında) artık drlarda hemen veriyorlar antibiyotiği yallah...sinirlerim zıpaldı valla...herşeyde antibiyotik...

slm kızlar
burası yine hasta bebişlerle kaynıyor
hepsine geçmiş olsun diyrum
benim için berbat bir geceydi.berra nın ateşi sürekli 40 lardaydı.birtürlü düşmedi fitil bile fayda etmedi.birde evde yanlızdım eşimde işyetdi.çok zor geçti.sabah hemen acile götürdük.fitil ardından novalgin iğne ardından soğuk tatbik uyguladılar çocuğuma.nasıl ağladı varya yavrum içim parçalandı.sonrada kan testi yaptılar.ve antibiyotik yazdı doktor vede 4 gün ateşi sürer ve kolay kolay geçiremezsin fitili bile 3 satte bir ver dedi.o kadar moralim bozuk ki kuzum o kadar bitkin halde yatıyor ki.kıştan nefret ediyrum.ve her hastalığında kendime o kadar çok kızıyorum ki yine bakamadım hasta oldu diye.moralmen bitiğim yani.allahım kolaylıkla atlatırız inşallah bu geceyide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…