Bebeklerimiz ve Biz

Semihacım NEDEN NOVALGİN İĞNE vurdurdun canım bu iğne ani vucut ısısının düşmesine ve kalbin durmasına neden oluyor,Efe hayatını bu yüzden kaybetmişti bilmiyormusun bunu. Kızdım şimdi sana
Allahdan bişey olmamaış berraya okurken tüylerim kalktı.Bu konuda hiç taviz verme canım vurdurma bir dahada bu iğneyi SAKIN

Dr a ben novalgin iğne vurdurmak istemiyorum böyle bölye denildiği zaman dr lar hiç itiraz etmeden vurmuyorlar, demiyorlarki hayır efendim öyle bişey yok , doğru olduğunu onlarda itiraz etmemelerinden anlaşılıyor.

Allah korumuş yavrunu canım,acil şifalar diliyorum

evet ben çok korkuyorum bu iğneden çağatay bugün giderken ateşi olmadığı halde eşime sakın dedim novalgine vurdurmayasın...

semihacım berraya çok geçmiş olsun canım tez amanda acil şifalar ... kim isiterki hangi anne kuzusu hasta olsun birde farkındamısınız sanki hepsi sözleşmiş gibi sanırım yine salgın var:çok üzgünüm:

aynen mavilim aynen, dünyadan haberleri yok deniz için dr calpol vermiş yine yasaklı olduğu halde,k.walideme dedim sakın verme onu, Dolven ver dedim .

Yaaa sorma gerçekten salgın var hepsi aynı çocukların uyku problemi olunca hemen hemen hepsinde oluyor iştah aynı hastalık aynı...
Allahım dermansız dert vermesin.

yelizcim itiraz ettim ama bize güvenmiyorsan burda ne işin var dedi bana.o kadar çaresiz kaldım ki çok sinirlendim bende ama elimdeki imkanlarla bunu yapabildim.

semihacım çok üzüldüm canım
bide üste çıkıyorlar yaaaa
bu ilacın iğnesini geç damlasını bile çok extrem durumlarda son ihtimal olarak veriyorlar.
arkadaşımmın kzı havale geçirdi genede vermedi doktoru, 1 damla dedi çok zorda kalırsanız 1 damla daha fazlası yok dedi

çokşükür bişey olmamış berraya allahım korumuş
bizim kızdığımızı zannetme sakın olurmu.
elindne bişey gelmemiş seninde

kullanıyorum cnm reflor....
onunla düzeldim zaten....
meyve özü canım...saf meyve..ilaç falan değil...
konsantre meyve suyu gibi düşün cnm...
çok araştırdım canım...
yelizcim ne bu antibiyotik sevdası..bizim evdekilerde aynı..görümcemin oğluna vermediler antibiyotik mikrobik değil diye..
görümcem kızdı vermiyo ne biçim dr diye...
zararından hiç haberi yok bunların...

nimo hg. bacum allah kolaylık versin..nasılsın bakalım...

semihacım çok çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın...
terbiyesiz dr..sen zaten canınla uğraşıyorsun ettiğine bak...
çocuğa da alıp çıkmak vardı ama ordan..herkesin imkanı değil mi canım...
inşallah kötü bişey olmaz da çabucak iyileşir kuzun..

kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.nimocum aşkol canım kzıdğınızı düşünmek aklımın ucundan bile geçmez.sizle doğruyu söylüyorsunzu bende farkındayımda bakma işte.

Semihacım çok geçmiş olsun Berraya inşallah çar çabuk atlatırsınız bu kötü hastalık günlerini kıyamam meleğime,
Yelizcim Denizde hastalanmış hay Allah çok geçmiş olsun,
Semacım geçmiş olsun üzülme sen iyi ol ki kuzuna iyi bak,
Aynurum sizede çok geçmişler olsun tekrarda,
Elifcim tekrar geçmişler olsun
salgın kırıp geçiyiyor hayırlısı ile yaz bi gelseydi
bu aralar birde su çiçeği ve zatüre salgını varmış Allah korusun yavrularımızı (((
Nimocum gelmiş gitmiş güzeller güzeli arkadaşım

yelizcim itiraz ettim ama bize güvenmiyorsan burda ne işin var dedi bana.o kadar çaresiz kaldım ki çok sinirlendim bende ama elimdeki imkanlarla bunu yapabildim.

Canım inan amacım seni kırmak değildi,:1no2:ben bu dr lara şaşıyorum inan
insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı uğraşmamak için ateşini hemen düşürmek için kolay yoldan vuruyorlar iğneyi,umarı Berra daha iyidir şimdi.:teselli:

kızlar slm ben ölu gıbıydım butun gun çıldırmak uzereyım dun efe sabah 7.ceyrek vrdı uyudu 9.15 te kalktı ve akşam 8 ekadar uyumadı .8.5 ta bayıldı kaldı ve sımdı uyanmaya cslışşıyor ne yapıcam ben uyanırsa ya2 saattır ayagımda sallıyorum uyanmasın dıye uyanırsa sabaha kadar oturur yıne.bu arada yarın kadın doguma gıdıyorum test için bıktım bu reglı gunlerını beklemekten ya.

ah sizbelcim nasil oldugunuu tahmin edebiliyorum
ama biraz rahatla sakin ol,saglik sorunu olmamasi icin dua et efecigin,o senin icin dunyanin en guzel seyi unutma...

bu arada regl icin doktorlar ne diyor,nedne boyle duzensiz?

canım duzenımız cok guzeldı aslında dogumdan 1 ay sonra hastalandım ve gunumde yanı duşun fakat 1 kere sastı 3 ay önce ama 5 gun sonra hastalandım şimdi 20 gun gectı akıntım çok fazla bı ara pembe ve kahve lekelenme oldu şimdi gectı bakalım yarın dr ne dıcek

efede rahatsızlık oldugunu duşunmuyorum turp gıbı cunki

semihaciim cnm benim ya
cok uzuldum
ama gececek insallah bu gunler endiselenme tatlım
yapabilecegimiz birsey olursa lutfen cekinme
bak ozelden cebimi de yazıyorum sana,
haberdar et bizi....

nedense sakın olamıyorum artık dun çok sakındım ama yorgunluktan ve uykusuzuktan basım dönuyor çok uzuldum fakat bugun efeyı çok hırpaladım sureklı mıyav mıyav uykusu var daha koltuktan atlıcak oyun oynucam dıyo bıde hep dışarı ve arkadas ıstıyor butun gun karsı komsuya seslenıyor aba dıye

aman masallah de sibel:)

gececek insallah bu da
ama biliyosun bende gecen gunlerde boyle deneyim yasadım
gece yi gunduz gibi yasıyordu,gunduz cok uyumasına musadee etme bence,
gecici bi donemdir eminimki

cok sinirlerin bozulmul senin,kesinlikle haklısın,ama sakin olmak zorundasin,
aksi olunca aynen o da aksiligi surdurecektir

canım baksana dun enson öglen uykusu uyumuştu ve bugun sabah 7ye kadar oyun oynadı hadı oynasın yarın butun gun uyuruz dedım pat 9 da kalktı neyse öglen uyuruz dedım öglen uykusuda uyumadı nasıl dayanıyor ya..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…