Bebeklerimiz ve Biz

bu arada yelizcim sacını kestirmiş
acil foot ekle güzelim
bende kısmetse bugun kestircem ,perçemler bayaga uzadı,

Herkeslere kocaman bir günaydın,Güzel mutlu sağlıklı neşeli bir gün diliyorum hepimiz için,
Dün kızımın ateşi çıkmadı gecemiz iyi geçti çok şükür,ama boğazlardan dolayı öksürüğümüz var,Dr uyla görüştüm 2 gün içinde rahatlamazsa görüşelim dedi.
Nasıl olmasın yavrularımız, havaların gidişhatına baksanıza mikrop kusuyor resmen.Yaz sabahı gibi.

Tenzilecim kestirdim ve çok memnun kaldım canım,bugünde şekillendiriciyle lüle lüle yaptım,hoş oldu.
En kısa sürede eklerim şekercim.öptüm seni ve pamukhelwanı.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım umarım bugün hepiniz daha güzel bir güne uyanmışsınızdır ve hasta bebişlerimiz çok daha iyidir...

günaydın kızlar..bende hepinize sağlık dolu bir gün diliyorum...
bizimde gecemiz iyi sayılır..çok uyandı ruze bu gece ama hemen uyudu allahtan....
iştahda da biraz düzelme var...bakalım inşallah tamamen düzelir...

yelzicim günaydın canım..
yelizcim gecenizin iyi geçtiğine sevindim canım...
inşallah ilerlemez de ilaç kullanmak zorunda kalmazsınız...

günaydın ayşegülcüm ...
biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım

Elifcim sevindim Ruzenin daha iyi olmasına canım inşallah bu hızla dahada iyi olur,
Yelizcim Denizde daha iyiymiş maaşallah inşallah tamamen düzelir bir an önce,
Semiha ne yaptı acaba Berrayı çok merak ediyorum umarım iyidir meleğim...

hayrılı olsun canım incileriniz biz hala 4. dişde takılı kaldık bekliyoruz..ne gelen var ne gidennn

*mavili*+, Ali's Mother+, SEMA_24 Günaydın kızlar,

Elifcim ruzeninde iyi olmasına ben sevindim. İnaşallah yarın daha iyi olacaklar canım.Ben inanıyorum.

Ayşecim sizinde 5,ve6,dişleriniz sağlıkla çıksın canım, Bizim toplamda 16 tane var .Dün kontrol ettim
dişmi yapıyor bu ateşi diye ama bişey göremedim.

Semacım sizler nasılsınız?

herkese günaydınlar.malesef bizde haberler pek iyi değil.gece arda yine ateşlendi.fitille düşürdük ateşi.sabaha karşı uyudu kuzum.şimdi uyanmasını bekliyorum başka bir doktora daha götürücem.dün sağlık ocağı evimize çok yakın uzman dr.var oraya götürmüştüm ama içim nedense rahat etmedi.özelde kendi dr.var oraya götürücem.dünde hiçbişey yemedi.neyapacağımı şaşırdım artık.

buarada dün farkettim ardanın bitane azı dişi çıkmış.bitaneside patlamak üzere.alttan da bitane daha diş geliyor.şuanda 8 dişi olmuş.acaba diyorum dişlerdende böyle olabilirmi.

ayşegül ve elif bebeişlerinizin iyi olmasına çok sevindim.

günaydın sağlıklı bri gün diliyorum umarım bebişler daha iyidir
özellikle semiha ses ver merak ediyorum berranın ateşi ne durumda acaba?
alimin dişleriçıkıyormuş maaşllah kuzuya
denom da düzelmeye başlamış
ruzemde daha iyiymiş galibaaa

bizde iyiyiz çok şükür, bizimde köpek dileri geliyor galiba azcıkın huysuzsuz

bide içim parçalanıyor iki gündür
ben eşimden önce çıkıyorum evden o sırada kız uyuyor oluyor o bırakıyor kaynoşa kızı dün sabah bende eşimle birlikte gittim kızı bırakmaya yavrumla sabah oynaştık sonra bırakırken bir bağırışı var kapıya vuruşu var baba baba diye yırttı kendini yavrum. eşim her sabah böle içim parçanıyor dedi, bugünde gene zilli sabahın 6 sında ayaktaydı odadan banyoya gidicem ona bile izin vermedi nasıl içli içli ağlıyor lucağıma gelip bir sarılışı ağlayışı vardıki dayanamadım. annecim ağlama anne işe gitcek gelcek diyorum nasıl ağlıyor onu öyle ağlaya ağlaya bırakıp çıktım evden. içim parçalandı resmen

her akşam kapıda bekliyor bizi dün akşamda sarıldı bana dünyanın en güzel duygusu ya. canım aşkım güzelim bitanem meleğim diye seviyorum onunda kafası omzumda minik kollarını sardı bana ee eee ee diyor oda o sıradayavrum benim, ah ah keşke çalışmak zorunda olmasak, en çok ihtiyaçalrı olduğu dönem,

semacım geçmiş olsun canım, dişlerde yapabilir hayatım baksana nerdeyse hepsi birden geliyor. inşallah mikrobik bişey yoktur canım

hg. semacım...geçmiş olsun canım tekrardan...
en iyisi kendi dr una götürmek zaten...

yelizcim cumartesiye kadar koyar mısın saç modelini..bende cumartesi kesitreceğimde..
bi de sen denonun saçını hiç kestirdin mi canım

Sema cım için rahat etmediyse kendi dr una götür Arda'yı. Bende o konuda senin gibiyim başka dr un tedavisini uygulamak istemiyorum. kızım için konuşayım,doğdupundan beri aynı dr a gidiyoruz herşeyini biliyor ve güven herşeyden önemlisi.

Diş çıkarma dönemlerinde vucut direnci düştüğü için daha çabuk hasta oluyorlar sizde öyle oldumu bilmiyorum ama benim kızım hemen hemen bütün dişlerini hastalıkla çıkardı.
Arda da sağlıkla çıkarsın inşallah tüm dişlerini.

kıs nimoooo..
aynısını bede her sabah her akşam yaşıyorum..üstümü bile giymemem izin vermiyor..
kucağıma gelince susuyor yavrum benim....
çok zor canım çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…