Bebeklerimiz ve Biz

Nimocum,ağlatma benide yaa...
bu konulara hiç girmeyelim lütfen ((((

Elif cim koymammı şekerim ama kendi kendime nasıl çekerim ve nasıl çıkar bilmiyorum, akşama senin için koymaya çalışacağım,
Aslında çok merak edecek bişeyi yok be şekerim.Bana iyi geldi sadece kestirmek mutlu oldum anladınmı.Ne kadar sıkılmışsam uzun saçdan kendimi 10 kilo vermiş gibi hissettim :)) duşdada aynı yarım saatten fazla kalan ben bu sabah 10 dk da çıktım :) bana artıları çok oldu. Bilindi yeni bir stil.
arkalar ensede ve bol katlı yanlar asimetrik ve birazdaha uzun( yanları kuzum için bıraktı kuaför denom bildiğin gibi saçlarımla oynayarak uyuyor ya :) ).

valla napıcaz daha ilerleyen zamanalrda elifcim biz
cumartesi mesela yavrum işte tutlumunu çıkartıyorum normal hırkasını giydiricem üstüne yıkıyor ortalığı zxannediyorki bırakıcaz gene onu yok aşkım kahvaltı etcez gitmiyoruz diyorum peşimde dolanıyor ondan sonra rahatlıyor kuzum
yarın birgün evden gitmek istemicek nasıl yapıcaz bilmiyorum

Pardon unutmuşum Elifcim.
Geçen Tenzileylede mevzusu oldu,ben hiç kestirmedim canım saçlarını.
artık belli bir sürede kesmeyi düşünmüyorum çünkü hepsi tam tepeden toplanacak kadar oldu, tepeden tek toplayınca o kadar şeker oluyorki sanki büyük çocuk gibi.yüzü gözü açıldı yavrumun.
Birede bukleleri kaybolur diyede kesmek istemiyorum.
Ruzenin saçları düz değilmi? Sen düşünüyormusun kestirmek?

saolun kızlar biz şimdi gidiyoruz kuzum uyandı.inşallah iyi haberlerle döneriz.öptüm hepinizi.

yeliz bizimde diş çıkarma dönemlerimiz çok zor geçiyor canım.

nimet zaten duygusalım dokunsalar ağlıycam.ağlattın kız beni sabah sabah.Allah hiçbir çocuğu anasız babasız bırakmasın.hiçkimse tutamaz ana baba yerini.benimkide bazen kaynanama bırakıp markete gitsem geldiğimde hemen boynuma atlar.sanki uzun zamandır görmemiş beni.

valla bende kestirmem
bizmkini saçları omuzlarından kol hizasına kadar geldi
hatta dün kaynoş dedi saçları seyrek gibi kestğirsekmi
valla deidm kestirmem hem saçlarının maşllahı var bizim kızın doğduğundan beri
bide uçlarında bukleleri var bayılıyorum
bizimkide düz saçlı olacak üstler düz altlarda da bebk buklesi var

zahmet olacak canım..aslında senin saçların gür sanırım....
katlı kesimler çok güzel oluyor gerçekten..
bende saçlarımdan bunalıyorum bu aralar..uzun saça zaten bakamıyorum...
hemde morale ihtiyacım var..pazar günün allah izin verirse kocişim gezmeye götürcekmiş kızımla beni...çok bunaldığımı farketmiş de...
bende az süslü olurum hemmm

nimocum ilerleyen zamanlar belki daha kolay olur ama sanmıyorum artık iyice akılları eriyor bunların...
bugünlerde geçecek biliyorum ama nasıl geçecek değil mi?

ruzişin saçları düz...
ben arkalar biraz elimle bukleler yapıyorum onlar var sadece...
küçük lastiklerle 2 yanından topluyorum ama bi ayna görüpde bakarsa yada fark ederse saçlarını yoluyor çıkartmak için...çıtçıtlı toka taktırmıyor.çıkartıp atıyor...
bi de eski zihniyet kaynanamlar kestir gür çıksın diyipo duruyorlar..
ne yapacağımı bilemedim

elificm kestir valla büyük rahatlık benim belime kadariniyordu kısacık kestirdim rahatladım
gerçi şimdide küt gibi duruyor katlı kesim birazcık ama çok rahat
uzun saçı ya topuz yapıyoruz yaat kuruğu tepemizde i ağırlık bi baş ağrısı
valla dün bi toka takıyım deidm başım ağrıdı ay dedim ne rahatmışım

ama uzun saçında havası bambaşkada bakabilene
böle gür gür sağlıklı bakımlı dursa ilgilenebilsek
parıl parıl parlasa şöle uçuşa uçuşa yürüsek
nirdeeeeeeee

topla tepede olsun bisin işi bizimki

Nimocum çevremdeki tecrübeli annelerden edindiğim bilgiye göre 2-3 yaşlarında daha zor olacağını söylüyorlar.çocuklar kendilerini daha net ifade ettikleri için,ağlamak yerine
Anne gitme neolur işe bugün Saruboceq diye dil dökeceklermiş. O zaman ne yapacağız hiç bilmiyorum bildiğim tek şey o zamana kadar inşallah hiçbir derdimiz olmazda kuzumuzun yanında olururz inşallah Saruboceq Teselli

Sema cım iyi haberlerini bekliyoruz şekercim,

Canım benim saçlarım sık ama ince telli.yok canım ne zahmeti becerebilirsem ne ala :)

elifcim benim gürlükten yana şikayetim yok denizde bana benzemiş saçlı kuzum maşallah tek sorun bizde göslerini kapamasıydı dediğin gibi toka bırakmadığı için saçında.Ama osorunda kalktı.

nimocum gözün aydın nasıl oldu o iş şekerim.?? sana kıyakmı yaptı bilgiişlem :)

günaydın kızlar
kahvaltımızı yaptık, evi toparlıyorum
hasta olan tüm bebişelrimizi de acil şifalar diliyorum
zeynep te çok öksürüyo
kahvaltıda yapmıyo
yediği bir çorba var
başka bişeyin tadına bakmak istemiyo bile

evet yelizicim ama ilaç içirirkende akla karayı seçiyorum
hiç sevmiyo ilacı
hemen öğürüyo
emir garibimde çok hasta olurdu ama kuzu kuzu içerdi ilaçlarını

slm kızlar hasta bebışlere çok çok gecmış olsun.tez zamanda atlatılır ınsallah.

ben bombayım bugun uykumu aldım nıhayet efe dun aksam 8.30 da uyudu sabahta 11 de kalktı gece uyanıcakta oturcak dıye çok korktum

ızmırlı arkadaslar ızmır nasıl çok sogukmu esım senı ızmıre veya samsuna yollayım dıyorda kararsız kaldım hasta olmasından korkuyorum efenın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…