Bebeklerimiz ve Biz

herkes gitmiş galibaaaa
dünürcüm geçmiş olsun canım , zeynebim iyileşir inşallah

he yaa yelizcim bimle aramız iyi kıyak yaptı bana herhal :)))

kızlar naparsınız nimom gelmiş,
dream geçmiş olsun kuzuna
benim kuzu saba erkenden kalkıyor 12 de yatırdım şimdi uyandı artık gündüz uykusu günde 1 e düştü ve onuda en çok 2 saat uyuyor

merhabalar kocaman:)

uyudu kuzucuk,

yelizcim gule gule kullan yeni saclarını
eminim güzel olmuştur..
bende kısmetse akşam gidecegim kuaföre eşim gelince,
malesef kendi kuaförüme gidemeyecegim ama biraz uzakk kalıyor,cok yakınımda bir arkadasımın kuaförü war onu deneyecegim,insallah guzel olurda hep ona giderim ,yakıncacık:)))

Saol Tenzilecim,ben çok beğendim önemlisi eşimde bependi
O tedirginlik bendede vardı, benimde kuaförüm avrupa yakasında.Bir şekilde bu korkumu yenmem gerekiyordu.ilk defa bilmediğim ellere teslim ettim kendimi ama şükür memnun ayrıldım.Umarım sonuç senin içinde mükemmel olur canım.
Benim gittiğim kuaförde bebeler için tophavuz var Deniz orda oynadı bende işimi hallettim.

burdakinde top hawuz filan yok sanırım cnm,
yerlerde saclar filan olacak , bizimkine guwenmiyorum ,yerlerde oynamaya kalkar, hijyen hijyen hjyen...

insllah cnm memnun ayrılırım

O dönemdeki gibi hergün hergün uyanmıyor ama, arada kaçamaklar oluyor. bir rahatsızlığı söz konusu değilse uyanmıyor.

Sizin meme işi ne oldu ? BITTI mi :)

Oyun alanı yoksa derincik dikkatini yerdeki saçlara verebilir haklısın.!

Benim için çok iyi oldu birini beklemek zorunda kalmayacak kuaföre gitmek için :)

merhaba kızlar
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.
ayşegül,nimetcim öpüyorum sizi.
tenzilecim özel desteğin içinde çok sağol canım ya.

berra gece aşırı ateşli olmasına rağmen sabaha iyi başladık.şu an için ateşi yok çok şükür.umarım tekrarlamaz.sabah hemen kendi doktorumuza götürdük kontrole.kan tahlillerini gösterdim.antibiotiklik bir durumu olmadığını gribal bir enfeksiyon geçirdiğini söyledi.çok şükür rahatladım.şimdi uyuyor bende biraz uzanacağım.

Son düzenleme:
saol yelizcim operrim zewkle hemde:)

semihacim haberlerine sewindim,insallah cıkmaz bir daha , hemen atlatırsınız::::

semihacım geçmiş olsun canım tekrar..
sevindim canım iyi olmasına...
allah yaşatmasın tekrar..

yelizcim şanslısın kız.iyi kuaföre denk glemişsin..
bende ilk defa yabancı yere gideceğim bakalım...
aynı senin gibi uzak bizimkide...umarım bende memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…