Bebeklerimiz ve Biz

merhaba kızlar nasılsınız hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum. benim kızda hasta antibiyotik verdi doktor. benim kızda gece hep benle yatmak istiyo. yatağında yatmak istemiyo nasıl alıştırıcam yatağına ya bilgisi olan var mı???

gecmiş olsun ceysum

uyuyunca kendi yatagına koysan???

saol jegecim koyuyurum yatağına ama saat başı uyanıyor. anlıyor yatağına koyduğumu. ben hiç yanımda yatırmadım yani alıştırmadım ama hasta olduğunda daha nazlı olduğu için yanımda yatmak istedi. ve ondan sonra kızımda huy olarak kaldı bu durum. çalıtığım için çok zorlanıyorum benle yattığı için. çok uyanıyorum kendi de rahat edemiyo ama illaki yanımda yatmak istiyo. anne anne diye ağlıyo onu yanıma almam için...mirmirmirmir

ewet mawilim kuaför konusunda ilk defa 12'den vurdum. :)
Ceysum çok geçmiş olsun,aynı dert bizdede var maalesef belli bir saatten sonra yanımıza geliyor yada hiç yanımızdan gitmediğide oluyor ilacım olsa kendi başıma sürcem,maalesef bende bu konuyu neticeye ulaştırmış değilim

Birde bizim wc olayı,nazaramı geldik ne,eskisi gibi gitmiyor,sürekli altımızı ıslatıyoruz,önceden koşa koşa giderdik çişe şimdi hayır gitmem diye kaçıyor bonibon vericem bitane çişini yaparsan diyorum
bobiboniboni diye geliyor o zaman. Eski performansı yok kızımın

Saol yelizcim. Doğru demişsin kelin ilacı olsa diye. demek senin kızda aynı. Bunlar aynı modeller valla. :1rolleyes: zor bi durum oluyo bu bizim için bazen öyle oluyoki saba kadar debeleniyoruz. bazen üst üste uykusuz kalınca da insan sinirli oluyo. kızdığım bile oluyo gece kendisine :)) istemeyerek tabi..

Hım anlıyorum yelizcim ama daha erken bence çok zorlama. bizim bi akrabanın kızı 2.5 yaşında o bile zorlamıyo. yaza çıkarıcam diyo. 2den sonra alıştırmak lazım diyo. çocuğu zorlamanın bi alemi yok diyo. kendisi rehberlik ve psiko. dan. öğretmeni :)

ceysum geçmiş olsun canım...
alıştırma konusunu da hiç bilmiyorum..ben ruzeyle hiç yatmadım rahat edemiyorum...o da alışmadı şükür..
nasıl yardımcı olunur bilemiyoreum canım...
yelizcim görümcemde böyle senin gibi erkenden başlamıştı wc alıştırmalarına...
çocuk çok güzel yapıyordu..sonra bi kesti hiç gitmez oldu...
1 yıldır beze yapıyor..o da üstüne gitmiyor...
yazın tekrar başlayacaklar..
üzülme canım yazın yine alıştırırsın annesi....

saol mavilim valla bende yatmayı istemiyorum bilge nazla bu arada kızımın adı bilge naz. o istiyor. beni okşayarak uyumak istiyo zilli. kendi istiyo. çalıtığım için yoruluyorum eve git yemekti bulaşıktı çocuk bir yandan insanın pestili çıkıyo valla e gece de dinlenmek istiyo insan haliyle kız da yanımda yatınca her tarafım tutuluyo yaa...mirmirmirmir

selam kızlar nasılsınız geçicide olsa netimiz bağlandı yeni yerimizdeyiz artık büromuz filan çok şık oldu.
hayırlısı olsun

4 gündür yezdanın çok ateşi çıkıyor 3-4 saate bir geceleri eli ve ayakları buz gibi oluyor. makattan 39,2 kadar çıktı ateşi dolven ve paranoxla düşürüyorum ama yinede çıkıyor. burnu aşırı derecede tıkanık cold mix bile fayda etmedi hırıltısı var. kuzumun iştahsızda bugün doktorunu aradım antibyotik başla dedi. geçmezse götürcem .

hasta bebişlere ve annelere acil şifalar geçmişe bakmadım. hepinizi çok özledim.

göğsünde hırıltı varsa antibiyotk kullan canım ciğerlere inmesin mikrop salgın var şu sıralar bütün bebişler hasta biz bile oluyoruz onlar nasıl dayansınlar:)

kadiscim gecmiş olsun cnm
aman dikkat et nolur,ne gerekiyrsa icsin yezdacık...

ben kaçar opuyorum heinizi

Kadiscim çok geçmiş olsun canım,hırıltı için biz ventolin şurup kullanmıştık
artı doğal yollada keçiboynuzusuyu çok iyi geliyor. Ateşi çok uzun sürmüş gün olarak canım.tahlil yapıldımı?

Yatma konusunda biz şikayetci değil bilakis çok memnunuz,ama bu onun için iyi değil.Bizde önceden çok iyiydi.Ama bir ara hasta olunca mızmızlığıyla aldım koynuma uyuduk kendi iyi hissetmesi için.
Sonra düzen bozuldu.Soğuk üstünü açıyor diyede tedirgin oluyorum

wc olayına gelincede ben kesinlikle zorlama yapmadım tamtersi erken dedim ama altını pisletince çok
rahatsız oldu yeni bezi takmamıza izin vermedi.Yani wc eğitimine hazırım sinyalleri verdi. Bizde buna istinaden başladık,Fakat şimdi oyununu , aktivitesini bırakıp wc ye gitmek çok cazip gelmiyor.
Dediğiniz gibi yaza devam ederiz diye düşündük ama bezlenmeyi katiyen kabul etmiyor kaçıyor.
Düzelir diye tahmin ediyorum.

mrblar canlar....
hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum..
Dün burda bulunduğumuz aya göre harika bir hava vardı...(.Tam bahar havasıydı)
Kuzumla akşama kadar gezdik.. alışveriş yaptık ..
bugünde biraz temizlik yaptım. Kuzumu yıkadım..
Öğlendede davetsiz misafirimiz geldi:)))
bu vakit oldu..

Hay Allah üzüldüm cnm ya..
Nazara gelmiştir cnm.. bol bol oku..
(özellikle yaşlıların okuması daha iyi olurr...)
Tez zamanda düzelir inş..

BU arada saçını kestirmişin.. güle güle kullan cnmm..

Albinada 2 gündür kakasını yapmadan önce söylüyor..
(kaka kaka diyip yapıyor..)
Ama ben yaza düşünüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…