Bebeklerimiz ve Biz

Kadiscim eda ve müde bu yakada onlarda gelir büyük ihtimalle,
:)

aman sevindim canım umarım önemli birşeyi yoktur ve iyiye gittiğini söyler dr u.

bitanem benim
insan hiç hazmedemiyo böle bi durumu
eşinle boş yere keyifsiz dialoglara girip, ilişkinizin yıpranmasıda cabası
inşallah allahın yardımıyla eşinin işleri iyi olurda ödenir biter tüm borçlar
rabbim sağlık sıhhat versin cnmcım

amin canım inşallah bu arada tebrikederim balım 10,000 tecrübe puanını geçmişsinnnŞeniz

cnm hoşgeldin önceliklea.s., gelinim nasıl
bu bahsettiğin tv de bişeyse hiç izlemiyorum bu aralar tv, dizi mizidelikafadulden
tek seyrettiğim yemekteyiz o kadar:lepi:

şekerümmm bitanemmmmmm, gelinin iyi maşllahı var
zeynebim de hastaymış geömiş olsun canım. götür bakalım akşama doktor ne dicek? allahım güzel bri mucize versin sana, bu sene zeynep bi daha hiç hastalanmasın
valla bende tv konusuna gelince hiç izleyemiyorum şekerüüm, ama bu dedğim bir vimpir filmi internetten izledim şekerüm bayıldım
kitap serisiymiş bu h. potter serisi gibi , kitaplarınıda alıp okuyucam

nimo geldiii kızlarrrr

nimocum zehra benle yelizi mama yemeğe çağırıyorrr sende gelsene:)))))))))

nilhanım nasılll sen nassın bacum

kadişim balım, valla mamanın ne olcağına bağlı :)))))))))))
vallaaa bende yeliz gibi bazı şeyleri aşabilirsem özellikle tek başına yolarda ne işin var meslesini tabiki gelirim

nil de iyi kadiş teyzesi azıyor azıyorrrrr
sokakta gördüğüm kedi köpek ne varsa hepsi pisi pisi

yelizcim bitanem, film şekerüm filmmm vimpirli film, ben hiç vimpirli film seveme bugüne kadar izlememişimdir, vimpirli olduğunu bilmedne izledim

''Eğer sana zarar verirsem yaşayamam. Beni istediğin sürece, seni her zaman isteyeceğim. Sonsuza kadar!" flmden geçen bir replik sabah günaydın ekinde görebilrisiniz yakışıklıyııı

vimpir insana aşık oluyor filmdeee

mavicem güzleim, ayşegülcüm bitanem
amma sıkılmışsınız be canım, allah sizede güzel bir mucize veriri inşallah , böle hiç dara düşmeden ödemelerinizi yapar, böle sizin üzerinizden geçinin insanlarda layığını bulurlar

olur yelizcim kalabalık daha iyi olur tabiki ayyy ne iyi olur toplaşsak yaaa :)))))
neyse havalar düzelsin mutlaka yapalımmm çok isterim bennnnnn

nimet hoşgeldin canım naber?
iyi dileklerin için sağol.

mavice canım üzme kendini.insan hiç hazmedemiyor böyle şeyleri.resmen kullanılmış oluyorsun ama.allaha havale et canım.allah her şeyi gören bilendir.hele kul hakkını kimsenin yanına bırakmaz.eşinin işleri beklediğinizdende iyi olur inşallahda hiç anlamadan kurtuluverirsiniz bu sıkıntılardan...

kadişim balım, valla mamanın ne olcağına bağlı :)))))))))))
vallaaa bende yeliz gibi bazı şeyleri aşabilirsem özellikle tek başına yolarda ne işin var meslesini tabiki gelirim

nil de iyi kadiş teyzesi azıyor azıyorrrrr
sokakta gördüğüm kedi köpek ne varsa hepsi pisi pisi

canım zehra sultanı bilirsin hamarat garudur. döktürür bacım o bize cokacimcoookcokacimcoook
hımm doğru senin ev yakın değil tabi zor olabilir. canım ama yelizin yakın ama eşiyle sorun olursa bilemem tabiki.. neyse yeliz çaresini bulur zeki garudur oooo :içelim::içelim:

Nimo benim içinde mucize dileğinde bulunnnnn
çok ihtiyacım var ütttfeeeennnnn

ben sevmem öyle filmleri yaaa...boşver kalsın...

yaww ben deli olcammm benim tahvim çıkmiyy kızlarrr niyeki aceppppp profil düzenleden kilo ve boy çizelgesine yapıştırıyom yinede çıkmıyorrrr

nimoo hoşgeldin canım....
iyi olmanıza sevindim canım....

dreamcim zeynep falan bi sağlıklı olsun da inşallah mutlaka bigün görüşürüz...

aynurrr nolur üzülme...
hastalığın iyice artacak...
hep şyş niyetinizi suistimal ediyorlar...
daha geçen gün konuştuk..
elimizde avcumuzda ne varsa sorumsuz kayınpederim yüzünden sattık diye bana moral veriyordun...
bu da geçer sen daha iyi biliyorsun ama ne olur hırpalama kendini..
sen ayakata olmazsan kuzularına kim bakar

Teşekkür ederim Kadis'cim.Bayanların isteyipde yapamadıkları şey yoktur. Yeterki istiyelim.
O gün hele bir gelsinde :)))

öyle bir tanemde insanın belli bir yerden sonra dayanacak gücü kalmıyor heleki söz konusu kuzularım olunca sinirlerim iyicene zıplıyor biz malum bağkurluyuz bağkuru biliyorsunuzdur prim ödemesi bir gün bile gecikse hastaya bakmıyorlar çağatayda hasta biliyorsunuz bu ayın başında 3 gün yatıramadık çocuğun doktora gitmesi lazım yani içine düşütüğümüz duruma bak alacaklarımız var onlarda bugün yarın diye savsaklıyorlar tok açın halinden ne anlar misali... inanın bana şuraya iki satır yazıyorum sizlerden gelenleri okuyorum nasıl rahatlıyorum anlatamam bayramdan bu yana evden çıkmıyorum hoş bayramdada çıkmadık ama en azından gelen giden olmuştu bunaldım iyi ce bu hafta kısmetse bazı şeyler çöüme kavuşacak inşallah bir miktar rahatlica belki ama giden benim ruhumdan yüreğimden kopuyor.... çok yorgunun çokkkk dayanamıyorum artık

öle yelizcim öleeee aaa deniz 1 yaş 8 aylıkmı olduuuu ne güzellll yani 2 yaşına yaklaşıyor yezdada 8 şubatta 1 yaş 4 aylık olcak inş.

yelizim şekerümmmm nasıl bir mucize istiyon şekerüm hemen dileyeyimmm

denizimm hayatı boyunca hep sevilsin, hep yüzü gülsün, her işi çabukcak hallolsun, sıkıntı çekmesin, ballı olsun yani :)))

aynurcum canımsın yaaa anlıyorum seni gerçekten belki seni durumunda değilim ama insan yinede her şekilde para sıkıntısı yaşıyorrr bunada elde dğilki üzülmemek ama inş. iyi olucakkkk inş. sen yinede morelini yüksek tut. eşine destek ol canımmm herşeyin hayırlısı biz herzaman yanındayız.

yaw dünürüm avatarına bakıp bakıp gülüyom yivrümmmmm

elifümmmm hayatımmm, ah canım ahhhhh, çekiyoruz bu dünyada daha sonra yüzümüz gülecek inşallahhh
çocuklarımız bu sıkıntılı günleri hatırlmaz ve çok güzle günlerle dolu anılara sahip olurlar inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…