- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.681
kadişim balım, valla mamanın ne olcağına bağlı :)))))))))))
vallaaa bende yeliz gibi bazı şeyleri aşabilirsem özellikle tek başına yolarda ne işin var meslesini tabiki gelirim
nil de iyi kadiş teyzesi azıyor azıyorrrrr
sokakta gördüğüm kedi köpek ne varsa hepsi pisi pisi
canım zehra sultanı bilirsin hamarat garudur. döktürür bacım o bize cokacimcoookcokacimcoook
hımm doğru senin ev yakın değil tabi zor olabilir. canım ama yelizin yakın ama eşiyle sorun olursa bilemem tabiki.. neyse yeliz çaresini bulur zeki garudur oooo :içelim::içelim:
dünürüm neler giyormuş bi bakalım bakalım
öyle bir tanemde insanın belli bir yerden sonra dayanacak gücü kalmıyor heleki söz konusu kuzularım olunca sinirlerim iyicene zıplıyor biz malum bağkurluyuz bağkuru biliyorsunuzdur prim ödemesi bir gün bile gecikse hastaya bakmıyorlar çağatayda hasta biliyorsunuz bu ayın başında 3 gün yatıramadık çocuğun doktora gitmesi lazım yani içine düşütüğümüz duruma bak alacaklarımız var onlarda bugün yarın diye savsaklıyorlar tok açın halinden ne anlar misali... inanın bana şuraya iki satır yazıyorum sizlerden gelenleri okuyorum nasıl rahatlıyorum anlatamam bayramdan bu yana evden çıkmıyorum hoş bayramdada çıkmadık ama en azından gelen giden olmuştu bunaldım iyi ce bu hafta kısmetse bazı şeyler çöüme kavuşacak inşallah bir miktar rahatlica belki ama giden benim ruhumdan yüreğimden kopuyor.... çok yorgunun çokkkk dayanamıyorum artık
heytttttttt ver gazı ver gazı,ben bu gazla yarın sizdeyim :))))))))))))
Nimocum neler giymiyorkiii, boy boy resimler koyuyor :)
iki işi bir arada çıkartıyor, satışa çıkardığı kıyafetlerini giyiniyor hem satış topiğine ekliyor hem ne giyindin topiğine :)
zeki hatun senin dünürün, haberin ola :)))))))
yok kızç...
milattan kalma o resim..................
ben eklemiyorum oraya...bi kere sormuşlardı eklemiştim
ben çeyiz topiğine bakıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?