Bebeklerimiz ve Biz

Bende cok ıstıyorum kılolu olmak hoşuma gıdıyor dogum yapmış gıbı görunmek görene oglum dıyorum hadı ordan daha çocuk gıbısın dıyolar ınanmıyolar

Dünürüm nasılsın kızzz ne yapcan kiloyu bak bende zayıfım ama mutluyumm boşverrrr. efe nasıl
eşin nasıl oldu baekmm daha iyimi

Naber kızlar? Oğlum uyandı uyanacak, yazmayım ded,m, dayanamadım. Nasılsınız? Kuzucuklar iyidir inşallah.

Kolay gelsin jege sende hem cumayı bekliyorsun temizlik için :)
demek geliyorsun istanbula,gezmek içinmi?
Neden bozuldu göz zevkin çokmu kötü ??

Anladım mavicem, hani bende çiçek çikolata vs bişey gönderiyorlar sandım. :)

özümcüm merhaba canım nasıl gidiyor tatiliniz mert in wc durumu nasıl?

Sibel 50 kilomusun?????????
çoğu bayan bu mesaja bozulabilir ama,
sen almak istediğin için sevineceksin.resimlerde daha fazla gösteriyorsun, :-8

Meraba canım, valla evde sıkıldım, iş de yapmıyom, tembellik yaptım bu hafta bol bol. Mert eskisi kadar hevesli değil, haber vermiyo daha ama daha uzun tutuyo artık. 2 saat yapmadığı oluyo, gündüz uykusunda bezlemiyorum, gece bezliyorum ama kuru kalkıyo. Tuvalete oyuncaklarla gidersek geliyo, yoksa bıya bay deyip kapıyı kapatıp kaçıyo. lülülülülülü

dünürüm nasılsın kızzz ne yapcan kiloyu bak bende zayıfım ama mutluyumm boşverrrr. Efe nasıl
eşin nasıl oldu baekmm daha iyimi
cnm ogluş uyandı onunla ılgılenıyordum bu ara çok datluuu gelıyor gözume herseyı anlaması benı okadar mutlu edıyorkı anlatamam ya anne baba abba gözunu burnunu kulagını agzını dışını soruyoruz hemen gösterıyor özellıkle çükünü çük nerde dıyoruz hemen ıkı elınle bı tutuşu var görmen lazım .gecen şımarıyodu ılgısı dagılsın dıye kıtap aldım elıme efe uslu durursa annesı babası onu ecemlere göturcekmış orda mama yıyeceklermış dedım aradan 1 gun gectı bız babasıyla nete dalmışık efeye bı baktık teklı koltuga oturmuş elınde kıtam anne baba abba am ammm dıyo bıde kafasını sallayışı var görcen benım dedıklerımı demeye calışıyor
naber kızlar? Oğlum uyandı uyanacak, yazmayım ded,m, dayanamadım. Nasılsınız? Kuzucuklar iyidir inşallah.

hoşgeldın canım baya göremıyordum senı

Denizde aynen öyle canım eskisi gibi hevesli değil, bonibon la kandırıyorum
bende 1,5 saat bir söylesede söylemesede oturtuyorum. Ben hiç zorlamadım
kendi istedi bezi çıkartmayı ama şimdiden oyunu bırakıp wc ye gitmek cazip gelmiyor. Bazı zaman çiş diyor tam koşa koşa gidiyoruz yolda koyveriyor.
Bizde gündüz uykusunda bezlemiyoruz.hayır dedim madem istemiyor bezliyim
onuda kabul etmiyor hayır hayır diye kaçıyor. Bilmiyorum ne olçek. Umarım eski performanslarına dönerler en kısa sürede.

kızlarr bişey sorcam yardımcı olurmusunuz bana hiç bez değiştiren varmııı
ya ben huggıes kullanıyorumda israil malı olduğu için değiştirmek istedim dün molfix aldım değiştiren varmı memnunmusunuz

yaw kızlar siizn bebelere maşllah yaaa
benim ki biraz geriden mi geliyor diye şüphe etmeye başladım vallahi
öle konuşması yok
bi anne baba dede
pisi pisi o kadar öle iki kelimeyi yanayna geticek nerdeee
wc olayına bence anca 1,5 senesi var.

yok yok benimkinin gelişiminde bi sorun mu var acaba ciddi ciddi düşünmeye bşladım vallaaa

evet canım bende hep huggıes kullanıyordum gecen hafta degıştırdım molfıx aldım çokta memnunum

nimetçim yok be her çocuk farklıdır. benimkide pek konuşmuyor yani konuşuyorda burununu ağzını falan göstermiyor tuvalet eğtimi hiç yok sıfır. enne baba hadigel cici ham mama vs şeyler söylüyor

ama şuanda 8 tane anlamlı kelime sölemesi gerekiyormuş

nimetçim öyle düşünme bence canım her çocuk bır olamaz mesela efe anneyı 6 ay bıtımınde söylemeye basladı mama vs o aya nazaran bunları söylemesı az bıle bızım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…