J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.701
bende tebrik ederim zehracım-da,10,000 puan olunca ne oluyor maviicecim,???
Kolay gelsin jege sende hem cumayı bekliyorsun temizlik için :)
demek geliyorsun istanbula,gezmek içinmi?
Neden bozuldu göz zevkin çokmu kötü ??
Anladım mavicem, hani bende çiçek çikolata vs bişey gönderiyorlar sandım. :)
özümcüm merhaba canım nasıl gidiyor tatiliniz mert in wc durumu nasıl?
cnm ogluş uyandı onunla ılgılenıyordum bu ara çok datluuu gelıyor gözume herseyı anlaması benı okadar mutlu edıyorkı anlatamam ya anne baba abba gözunu burnunu kulagını agzını dışını soruyoruz hemen gösterıyor özellıkle çükünü çük nerde dıyoruz hemen ıkı elınle bı tutuşu var görmen lazım .gecen şımarıyodu ılgısı dagılsın dıye kıtap aldım elıme efe uslu durursa annesı babası onu ecemlere göturcekmış orda mama yıyeceklermış dedım aradan 1 gun gectı bız babasıyla nete dalmışık efeye bı baktık teklı koltuga oturmuş elınde kıtam anne baba abba am ammm dıyo bıde kafasını sallayışı var görcen benım dedıklerımı demeye calışıyordünürüm nasılsın kızzz ne yapcan kiloyu bak bende zayıfım ama mutluyumm boşverrrr. Efe nasıl
eşin nasıl oldu baekmm daha iyimi
naber kızlar? Oğlum uyandı uyanacak, yazmayım ded,m, dayanamadım. Nasılsınız? Kuzucuklar iyidir inşallah.
kızlarr bişey sorcam yardımcı olurmusunuz bana hiç bez değiştiren varmııı
ya ben huggıes kullanıyorumda israil malı olduğu için değiştirmek istedim dün molfix aldım değiştiren varmı memnunmusunuz
yaw kızlar siizn bebelere maşllah yaaa
benim ki biraz geriden mi geliyor diye şüphe etmeye başladım vallahi
öle konuşması yok
bi anne baba dede
pisi pisi o kadar öle iki kelimeyi yanayna geticek nerdeee
wc olayına bence anca 1,5 senesi var.
Yok yok benimkinin gelişiminde bi sorun mu var acaba ciddi ciddi düşünmeye bşladım vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?