Bebeklerimiz ve Biz

zehracım sen içini ferah tut güzelim.önemli birşeyi yoktur kuzunun.acil şifalar miniğe.

canım aynı problem çağataydada yani benim büyük oğlumdada var sünnet derisi hala sıyrılmıyor ama tuvalete çıkmasınada engel değil... çağanın böyle bir sorunu yok ama ben seneye düşünüyorum sünnet olayını... bakalım kısmet artık... sizin idrara çıkmasında bir sorun varmı canım

saolun kızlar
dr a gitiik
zeynep ten 3 ünite kan aldılar
2 saat sonra vericekler sonucunu
zatürreden şüphe etti dr
inşallaj temiz çıkar sonuşlar

neee zatürremiii:1shok:

allah koruşun bitanem yaa inşallah öyle değildir.. bu ara çok dikkat lazım dicem evden çıktığın yok kuzum yaa.. zatürre salgını varmış allah korusun tüm kuzuları çağan bugün daha iyi seside bayağı düzeldi inşallah doktora gerek kalmicak inşallahhh:Saruboceq:
geçmiş olsun bitanem :teselli:

hepinize iyi gecelr diliyorum bebişlerede acil şifalar rabbim dermansız dert vermesin hiç birimizin kuzusuna... iyi gecelr

yeni geldik kızlar
pc yi kapamadan yazıyım istedim
allaha şükür
neyseki aşağıya inmemiş henüz
alt solunum yolu başındaymış ama
dikkat etmek gerekiyomuş
baya bi ilaçla eve döndük

geçmiş olsun zehracim
aman allah korusun zaturreden we benzeri hastalıklar
allah dermansız dert wermesin

ay sorma cnm ya
hep cumaya denk geliyor
istanbula gidecegim icin esim ewde temiz temiz yasasın 1 hafta...

cnm hem gezme hemde saglık için geliyorum...
facebooktan lise arkadaslarımızla buluşucaz pazar günü,
pazartesi de annem bacagından ammeliyat olacak,platin takılacak,
insallah basari ile sonuclanır...

ewet son iki sayfa berbat otesiydi,kot - tshirt giymiş onu çekmiş,uzerine yuzlerce yorum,basit geldi bana
zehramın olduguna denk gelemedim , eminimki o sayfadaki aclığı zehra dolduruyodur...

bu arada bez konusu gecmiiş
prima kullanıyoruz , bundaki konfor hiçbirinde yok bana göre ,

yeni geldik kızlar
pc yi kapamadan yazıyım istedim
allaha şükür
neyseki aşağıya inmemiş henüz
alt solunum yolu başındaymış ama
dikkat etmek gerekiyomuş
baya bi ilaçla eve döndük

ahh canım çok sevindim bitanem tez zamanda acil şifalar öpüyorum ikinizide:1hug:

bu arada bez konusu gecmiiş
prima kullanıyoruz , bundaki konfor hiçbirinde yok bana göre ,

iyi gecelr jegecim kesinlikle sana katılıyorum çağatayda bir süre molfix kullandım ama çok sızdırıyordu... tabi üstünden çok zaman geçti ama şimdi bilmiyorum nasıl ancak diğerlerinden biraz pahalı ama değer bencedea.s

merhaba mawicecim
aynen , %100 deger
bi ara huggies aldım ama baktım sızıdırıyor we bacak arası cok kaba,
hemen acil dönüş primaya,we bi daha degistirmedim..

zehracım çok sevındım canım zature olmamasına.kızlar bu arada ben tura çıkıyorum 20 şubat batmandan uçaga bınım ıstanbula gıtcem 2 gun kalcam ordan ızmıre uçucam 25 gunde ızmırde kalıp samsuna samsundada 10 gun kalcaz sonra yolumuz sıırt...1.5 ayda 5 kere uçaga bınmış olcaz umarım efeye bı zararı olmaz

canım çıkmışken herkezı görelım dedık herkez farklı yerde olunca

hayırlı yolculuklar sibelcim ayrıca ne zararı olacakki uçak yolculuğundaki konfor ve rahatlık hiç bir ulaşım aracında yok ayrıca se otobüsle seyahat etmeye felan kalksan efeyle halin ne olur bilmiyorum iyi yolculuklar iyi eğlenceler canımcım

sagol canım kulakları acısından bır zararı olurmu dıye duşundum canım zaten efe ne arabayı nede dolmuşu sevıyor bucadan bornavaya 3 saatte gıdıyorum kac tane otobus degıştırıyorum

günün ilk günaydını benden olsun merhabalar herkese iyi hafta sonları

zehracım canım çok çok geçmiş olsun zeynoya ayyy çok sevindim zatürre olmamasına yavrum benimmm çok şükür bişey çıkmadııı.

semihacım vallahi denemeye başladık inş. memnun kalırız.molfixten.

dünürüm gezmeyemi çıkıyon kısss ohhhhh iyi yapıyorsun inş. efe huysuzluk yapmazda keyif alırsın.

tenzilecim iyi yolculuklar canım bu arada annenede çok geçmiş olsun acil şifalar canım derini öp yerime

Günaydın herkese sağlıklı mutlu huzurlu sıcacık bir haftasonu diliyorum,

Ah zehracım çok ama çok geçmiş olsun canım,kıyamam ona Allah dermansız dert vermesin,
muhakkak yapıyorsundur ama göğsünden bezini eksik etme canım. Ne kadar gözlerinin içine baksakta
hasta olmasınlar diye yine oluyor yine oluyor. Bakalım bizde pazartesi gidicez Allah izin verirse.

Tenzile'cim anneciğine çok geçmiş olsun canım,haberdar et bizi emi.! iyi gezmeler iyi yolculuklar derin'e ve sana öpücükler.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar
kahvaltıda gene bişey yemedi kuzum
dün tarttı dr 11 kg geldi
nasıl sizce kilosu

ilaçlarını aç karnına içirdim mecburen ama anne sütü alıyo

bez konusuna gelince bende primadan memnun kalmadım
aldığım primaları huggies le değiştirmek için ne zorluklar çektiğimide unutmuyorum(

huggies den şaşmadım valla çok memnunum
bence her bebeğe aynı bez iyi gelmiyo
primada tek sevdiğim kremli parfümünün kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…