Bebeklerimiz ve Biz

Ben efeye ne derse tekrarlamayı sevıyor onu oyun zannedıyor ama bır çok seyın anlamını bılmıyor ben sade anlamını bıldıklerını yazdıım sıze çiss dıyo ama ne bılmıyo ben dedım dıye dıyo bıde benım arkadasın kızı var 2 yasında sureklı onunla bırlıkteler çogusey ondan ögrenıyor

-kadis cim molfix in bariyerleri iyi değil emişi iyi değil poposu ıslak kalıyor.!
Bende şaşırdım ne alacağımı bir günde bir tane kullanıyoruz ama uzun süre kalıyor popoda.

-aynen öyle özümcüm..

-nimetcim nil in takvimini göremiyorum ama wc için en azami ay 20-22. Benim kuzu
aceleci davrandı herşeyde olduğu gibi. Bence böyle kıyaslamalar yapman yanlış herçocuk farklı büyüyor. Bence endişelenme canım.

valla ne bileyim kızlar ister istemez karşılaştırıyorum

gerideymiş gibi geliyor bana
okadar da kitap okuyorum
göstweriyorum

ne bileyim bazen endişeleniyorum

yelizcim baby star denedim o pişik yaptı prima huggıes israil ürünü o yüzden şuanda kaliteli olarak molifixi görüyorum onun için aldım deneyeceğim bakalım inş. iyi emer

Birde nimetcim bebeğe kitap okumak kelime daarcığını genişletmek açısından çok önemli
ben denize sürekli okuyorum bu ne annecim diyorum hayvanları göstererek.
Denizde ordan öğrendi "anne mu neeee" demeyi. Bişey isterken işaret ettiğinde
ismini söyleyerek veriyorum.ben deniz 3 yaşına geldiğinde kreşe vermeyi düşünüyorum en azından oyun saatlerine tam güm değilde.
çünkü allah razı olsun k.walidemden ve k.pederimde çok iyi çok güzel bakıyorlar ama eğitim-öğretim açısından pek fazla birşey veremiyorlar. Ben eve gidince olabildiğinde aktif vakit geçirmeye çalışıyorum. Sende muhakkak yapıyorsundur bunları
ama dediğimiz gibi çocukları birbirleriyle kıyaslamak çok yanlış. Hazır olduğu zaman herşeyi yapacaktır.

canımcım bir sürü kitap aldım ben
yanlız şöle bir sorun var
bi tane kitap aldım en son kayınvalideme bıraktım bütün gün orda diye en azından kelimeleri tekrar etsinler diye

mesla kitapada ördek resmi var ben ördek diyorum kayınvalidem ordan müdahale ediyor o ördek değil vak vak biz böle öğrettik

kedi diyorum pisi pisi diyor
köpek diyorum hav hav diye öğretiyorlar yanlış yani

ha kelime tekrarı yok ama ben şimdi sol beyne bunları kaydediyro diye sürekli kitap okuyorum
fiziksel gelişimi çok iyi boyu kilosu
kavrama yeteneeği açm akapama koşma tırmanma yani fiziksel olarak iyi durumda

dil yok
ya birden konuşacak
bilmiyorum yani eksik gibi geliyor bana

adını bilmiyor
okuyorum mesela bir çok sitede isim sayabilenler var
sayıları 10 akadar sayabilenler var
cümle krabilenelr var
ister istemez düşünüyro insan

nımetçım bıde boyama kıtabı alsan şekıllı sayılı fılen oda cok ışe yarıyor mesela ben soyluyorum şeklı oda soylerse boyamaya baslıyoruz

kadiscim ben uzun zamandır molfix kullanıyorum.memnunum yani.prima bizde pişik yaptı canım.şimdi molfix yan bantlarını esnek yapmış.bu çok iyi olmuş bence.

Canım kesinlikle hata burda nil şimdi ördeğin Ördek olduğunamı inansın Vak vak olduğunamı.?
K.walidenle konuş bence,kafası karışıyor onunda aslında biliyor ama yanlış yapmakdan korkuyor olabilir
Sen annecim bu ne dediğinde Ördek mi desem? Vak vak mı desem? diye kuşkuda kalıyor.
Biriniz ak diyor biriniz kara. Kafası karışıyor ister istemez. Ya konuşacaksın k.walidenle,
yada sen elinden kreş yaşına kadar geleni yapıp bekleyeceksin. Çok şükür başka yönden bir aksaklığı yok dilide çözülecektir en kısa zamanda.kendisi karar verecek Vak vakmı Ördekmi olduğuna.

kadiscim bende uzun zamandır molfix kullanıyorum çokta memnunum.

buarada benim oğlum sanırım erken sünnet olacak.doğuştan pipi ucunda darlık vardı.1 yaşına kadar açılabilir demişti doktor.dünkü kontrolde çok açılma olmadığını gördü.tahlil filan yapıldı hepsi temiz çıktı ama erken sünnet olursa daha iyi olur dedi.havalar ısınınca sanırım sünnet yapıcaz kısmetse.

bende oğluma şekilli ,hayvan resimleri olan kitaplar alıyorum.benimki bakmak yerine parçalamayı tercih ediyor.kendi elinde olacak ve devamlı ya sayfaları çevirecek yada yaprakları yırtacak.nasıl öğreteceğimi şaşırdım.

Son düzenleme:
kızlar zeynep çok huysuzlandı
azcık kucağımda sızıp kaldı uyuyodu
anne anne diye sayıklayarak uyandı
ateşide baya çıkmış
yanakları kıpkırmızı olmuş
şurup verdim ama ölçtürmüyo bi türlü
eşimde geliyo yolda
gelsin hemen dr a gidicez
kesin antibiyotik verir artık bu sefer

geçmiş olsun zehracım nerdeyse tüm bebişler hasta.ben 2 gündür gidip geliyorum hastaneye canım.benim oğlumda 2 gece üst üste ateşlendi.umarım ciddi bişey değildir.

kıyamam miniğe:çok üzgünüm:
umarım önemli bişeyi yoktur:Saruboceq:
haber vermeyi unutma canım

çok geçmiş olsun canım,hayırlısı buymuş yapar şöyle güzel bir bahar düğünü oğluşuna.

saol yelizcim ben aslında bidahaki yaza düşünüyordum ama dediğin gibi kısmet.vardır herşeyde bir hayır.

geçmiş olsun zehracım nerdeyse tüm bebişler hasta.ben 2 gündür gidip geliyorum hastaneye canım.benim oğlumda 2 gece üst üste ateşlendi.umarım ciddi bişey değildir.

kıyamam miniğe:çok üzgünüm:
Umarım önemli bişeyi yoktur:saruboceq:
Haber vermeyi unutma canım

saolun kızlar
dr a gitiik
zeynep ten 3 ünite kan aldılar
2 saat sonra vericekler sonucunu
zatürreden şüphe etti dr
inşallaj temiz çıkar sonuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…