Bebeklerimiz ve Biz

sagol canım kulakları acısından bır zararı olurmu dıye duşundum canım zaten efe ne arabayı nede dolmuşu sevıyor bucadan bornavaya 3 saatte gıdıyorum kac tane otobus degıştırıyorum

kıs bucada kim var bornovada kim var ben bekarken bucada oturuyordum ben evlendikten sonra ailem bornovaya yerleşti kulakla ilgili bir sorun olacağınıda düşünmüyorum canım cım çünkü kısa süreli yolculuklar oluyor zaten hayırlı ve güzel yolculuklar diliyorum ...:1hug:

canım hem iyi eğlenceler hemde anneciğine acil şifalar diliyorum

kilosu iyi canım yaa ama önemli olan sağlıklı olmaları bitanesi

bez olayına gelince ben huggis hariç evy baby molfix ve can bebeyi denedim çağatayda zaten ozamanda huggis yoktu ve en iyi prima geldi bize... primanın kremli oluşu vs. vs. dışında çocukların vücut anatomisine en iyi uyum sağlayan bez olduğunu düşünüyorum diğer bezlerin araları çok geniş.. ve sızdırmazlık konusunda mükemmel ama dediğin gibi primanında bazı çocuklara pişik yaptığını duymuştum.. çağanda hep prima kullandım değiştirmeyide düşünmüyorum....

öpüyorum senide fıstığınıdaŞeniz

heyyyyy nerdesiniz beaaaa ceee diyen kaçmış:mymeka:

kadiş yeliz zehra nerdesiniz yafuuu
kimseler yok:çok üzgünüm:
neyse ben eccük iş yapam gerçi bitmiyor işte heleki bulaşık ne bereketli yaff

hepinize mutlu bir haftasonu diliyorum görüşmek dileğiyleeeea.s.

Zehra aynur elif.
ne yapıyorsunuz şekerlerimm :))))))))))
baktım ne gelen var ne giden topiğe bende el emeklerine bakıyordum. Çok hamaratlı bayanlar varmış yahu hele kirpi ipten yapılan pufa bayıldım kızımın odası için düşünüyorumda diyebilirim :))))

Zehracım canım iştahsızlık yapıyor belliki rahatsızlığı,üzülme ve moralini yüksek tut canım, ben inanıyorum sende inan zeynom en kısa sürede normale dönecek. öpüyorum onun o güzeell yanaklarında.

Aynurcum hiç bitermi iş şekerim,bende birazdan alışverişe gidicem,ev dandini :)

mavicem saol canım sanada iyi hafta sonları hayatım..bende seni arayacağım ofisten ama şu an müsait değil....
işim var azcık masamda değilim canım..hepiniz çok öpüyorum....

Geldim aynurcum geldim yemekteydim .

ya bende huggıes kullanıyordum çok memnunun bir sorun yok şı israil ürünü olması insanın vicdanının
sıkıştırıyor işte direk ordusuna gidiyormuş o yüzden değiştirdim eğer molfixten memnun kalmazsam tekrar dönücem huggıes napayım.

zehracım iştahının olmaması normal yezdada kaçgündür doğru dürüst yememiş hiç annem öle söledii.
demekki hastalıktan dolayı iştahsız kuzun ama düzelir merak etme

kilosuda bence güzel yezda 9.120 geldi en son götürdüğümde kilosu ayına göre normal sınırlarda dedi doktoru . sağlıkla olsunlarda kilo önemli değil

canım aldım kabul ettim... yezda ne kadarlık canısı ... aslında bir yerde kiloda problem değil her çocuk aynı olma bazı çocuklar minyon yapılı olur ....

mavilim canımcım ne zaman müsait olursa ozaman görüşürüz bitanem

öpüm şekerler azcık işime bakim yeliz dediğin o pufu aradaım ama bulamadım bacııı sonra bi link atıver hayrına yaa merak ettümde

mavicem yezda 15 aylık şuan evet miyon tipli zaten belki albümünde resimlerine baktıysan farketmişsindir. anasına çekmiş heççç yaşımı göstermemmmm :)))))))))

cane ben pazara gittim bi de markete
görümcemler yatıya geliceklersengözlerimebaksanab
yemek falan yapıcam şimdicokacimcoook
ondan takılamıyorum yane:1no2:
ama aklım da bırda yane:a015:
arada girip okuyomyerimseniben

soytarım,zehra,mavicem,mavilim,kadisim,littleim ve ismini yazamadığım arkadaşlar..hepinize kucak dolusu öpücükler...

hoşgeldin mevcancım.nasılsın berfe sultan nasıl.umarım sizdede hasalık filan yoktur.çoğu bebiş hasta çünkü.öptüm canım.

saol semacım...allaha şükür berfe düzeldi bende gayet iyiyim..tek sıkıntım evde netimin olmaması bu yüzden fırsat buldukça ablamlarda girmeye çalışıyorum...sen nasılsın..bebişin nasıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…